Statsmedias skribenter är nu i sitt essé och förtränger framgången för värnare av fosterlandet i Europa

Nu kan jag tänka mig att Kalla Faktas reportrar på TV4 som infiltrerade SD och grävde fram trollkonton får Guldspaden för denna bedrift, så passande inför EU-valet.

Sossarnas och liberalers trollkonton är helt begravda och deras propagandakanal SVT fortsätter att intervjua mannen på gatan som nästan alltid har rödgrön färg och från USA är Trump hatare ett omsvärmat objekt.

SD:s partistyrelse sliter nu sitt hår med att analysera vad som gick fel.

Det är mycket enkelt att förklara. Överger man sin ideologi, så kan man lika gärna rösta på orginalet, i stället för en blek kopia eller helt enkelt strunta i att rösta!

50 % av väljarkåren vände valurnan ryggen, men SCB undersökning om partisympatier ger ändå tröst till SD med Åkesson, som nu hamnar på 19,5 % i stället för EU-valets låga siffra på 13, 2. KD och liberalerna hamnar under 4 % spärren. https://www.svd.se/a/RzyM4W/l-och-kd-under-sparren-i-scb-s-arliga-partisympatiundersokning

Jag misstänker att majoriteten av forna SD väljare struntade i att rösta. För ingen av dessa tror på att förändra EU inifrån, Nato som en fredsallians, den nya vaccineringstekniken, att jorden brinner upp och SVT som en objektiv nyhetsförmedlare och därutöver endast jamsa med om förbättrad integration, då hjälper det inte att i elfte timmen förkunna höga murar till Europa.

Nu har WHO eldat upp sig och skall intensifiera förtalskampanjen mot vaccinskeptiker. Deras generaldirektör Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus är överlycklig över en studie av psykologer publicerad i tidskriften Social Psychology and Personality Science där stigmatiserade författarna alla som hade modet att stå upp mot mobben under coronavirusets masspsykos. Vi var och är helt enkelt dumma i huvudet med diverse diagnoser som narcissism, machiavellism och psykopati. https://www.vaken.se/varldshalsoorganisationens-generaldirektor-vill-intensifiera-fortalskampanjen-mot-antivaccinationsrorelser/

Nu har dessa glada psykologer framtiden för sig, forskningsanslagen kommer att strömma in.

Glada är också våra miljö- och vänsterpartister. Nu får Alice Bah Kuhnke (MP) en riktig stjärna i sin partigrupp. En AFA medlem, den italienska vänsterextremisten Ilaria Salis riskerade 20 års fängelse för mordförsök, efter att hon med sina fascist vänner var på våldsturné i Ungern och grovt misshandlade personer som de trodde var fosterlandsvänner. Nu blir hon parlamentsledamot och får mycket lägligt immunitet.

”Vänsterextremister rasade mot att Ilaria Salis fördes fastkedjad in i rättssalen. Längst till höger: László Dudog ett av offren för vänsterligan i Budapest.”

https://www.friatider.se/afa-kvinna-vald-till-europaparlamentet-slipper-domas-mordforsok

Bild från https://www.friatider.se/rights/tergivningsr-tt-23-3-anv-ndning

I SvD poängterar Gunilla von Hall att miljarder euro redan säkrades före EU – valet och att stödet till Ukraina inte påverkas särskilt mycket av högerns framgång ute i Europa, eftersom en förändring först kan ske när nästa budget skall manglas igenom parlamentet under 2027. https://www.svd.se/a/5EnlyE/valresultatet-ukraina-paverkas-mindre-an-forvantat?

”Ukraina kommer att få ytterligare hundratals miljoner euro från europeiska banker för att stärka sin ekonomi och så småningom återuppbygga landets infrastruktur, enligt en rad avtal som undertecknades i Berlin under tisdagen (den 11 juni) https://nyadagbladet.se/ekonomi/eu-lagger-hundratals-miljoner-euro-pa-finansiering-av-ukraina/

Svenska byggbolag liksom deras konkurrenter i Europa vädrar nu morgonluft. Notan hamnar i vanlig ordning hos skattebetalarna.

Hetsa – kriga – återuppbygga är det bästa globalister vet!

Eftersom det är en gigantisk stöld av folkets pengar. Vilket Julian Assange för länge sedan konstaterade.

Marine Le Pen förkunnar efter att ha krossat Macrons liberaler, som tvingas utlysa nyval, den första omgången redan den 30 juni.


Marine Le Pen med hennes framgångsrike parhäst Jordan Bardella, som är ledare för hennes parti Nationell Samling : "Vi med folket skall avsluta den "smärtsamma globalistiska eran: Vi är redo att återställa landet, redo att återuppliva Frankrike" Från nyhetsbloggen End Times Headline News. June 12 2024

Om hon tillsammans med Giorgia Meloni i Italien, som också gjorde en storseger kan förändra EU inifrån återstår att se. De måste hålla sams med segerrika AfD i Tyskland, som delat landet, själv är jag skeptisk om någon förändring kan ske i denna korrupta koloss.

Bild från merkur.de

Giorgia Meloni har all anledning att se rädd ut i Ursula von der Leyens penningstarka armar.