Finns det en rättvisa efter gen vaccinering? Brittiska tjänstemän åtalas för grovt vållande till annans död

Den 8:e mars 2024 inleddes en ny brottsutredning mot Pfizer, MHRA och brittiska tjänstemän.

Utredningsledaren, Mark Sexton vid Acton-polisstationen i London, har åtalat brittiska tjänstemän för tjänstefel, missbruk av offentlig ställning, bedrägeri genom falsk representation, företagsmansdråp och grovt vållande till annans död. Officer Sexton backas upp av ett team av advokater, inklusive Philip Hyland, Lois Bayliss och Dr. Sam White….” https://www.vaken.se/mhra-pfizer-och-brittiska-tjansteman-anklagas-for-forseelser-bedrageri-och-grovt-vallande-till-annans-dod-i-en-ny-brottsundersokning/

Tog socialminister Jakob Forssmed och andra höjdare som var Big Pharmas redskap några sprutor?

Undrar signaturen TT som mejlar:

Hej!

Nedan kanske är gammalt, men upprörande hur man betraktar den svenska befolkningen.

Från YouTube.

Socialminister Jakob Forssmed: Det är ett klokt beslut att vaccinera sig om man är över 65 eller tillhör riskgruppen.

En journalist frågar: Hur många sprutor har du tagit?

Socialminister Jakob Forssmed: Öh … jag får återkomma i den frågan helt enkelt.

Journalisten: Kan du räkna dem på ena handens fingrar?

Socialminister Jakob Forssmed: Ja det kan jag göra och det ska jag nog göra också givet den ålder som jag har och dom rekommendationer som har givits.

Det är som jag sagt tidigare att ALLA i Riksdagen skall intyga var och en på heder och samvete i direktsändning om hur många riktiga Cov sprutor man tagit och ingen ”saltlösning”. De politiker som vägrar är våra SANNA landsförrädare som begått högförräderi mot sin arbetsgivare det svenska folket. De som faller ur ”har nog ingen själ”.

Vilket kan genomskådas med att bara se hur man manipulerat den svenska befolkningen med NATO avtalet, DCA avtalet, alla MILJARDER till Ukraina som sedan troligen hamnar hos Bofors m.m.

Ska det komma en ny planerad eller oplanerad pandemi, då får Riksdagsfolket bekänna färg först inför oss ALLA.

Hur många sprutor har Jakob Forssmed tagit?

TT

Denna planerade pandemi, med mer eller mindre tvångsvaccinering och med drakoniska lock down åtgärder med ett snabbframställt och dåligt utvärderat gen vaccin tillhör historiens värsta medicinska skandaler. Därför måste ansvariga politiker och Big Pharma hålla ihop så inte WHO med finansiären Bill Gates faller ihop.

Läkaruppropet med Elsa Widding och alla andra läkare, professorer, forskare, tjänstemän med protesterande lekmän världen över är värda all beundran. Tyvärr var det få politiker som gick emot denna medicinska skandal och nu råder mest tystnad i redaktionshusen. De borde i stället dagligen visa hur många som fåtts våra biverkningar och dödsfall efter vaccinering.

Ibland kommer det små notiser om hur barnafödandet sjunkit, hur autoimmuna sjukdomar, cancer, hjärtproblem främst hos unga har ökat, liksom överdödlighet efter vaccinering, men dessa politikerstyrda forskare spelar endast dumma och har ingen aning om varför?

Tyvärr tror jag inte att någon svensk utredningsledare skulle upprepa Mark Sextons mod, här är polis med rättsväsende helt maktstyrt. Alla partier skamstämplade oss som inte kavlade upp ärmen, det var bara en stjärna fyllt med osolidarisk på bröstet som saknades.

4 tankar kring ”Finns det en rättvisa efter gen vaccinering? Brittiska tjänstemän åtalas för grovt vållande till annans död

 1. Ps en elak fråga , ”gen vaccinering” går den fortare att få ? Genvägen till bättre/sämre hälsa? Ds
  Sjöström

  1. Snabbvaccineringen var Big Pharmas genväg till enorm profit och Bill Gates, som satsade stort på vaccinindustrin redan innan pandemin, blev ännu rikare.
   Hans WHO filantropi har varit och är mycket framgångsrik med dess nationsöverhet vid nästa pandemi.
   Socialminister Jakob Forssmed bara nickar, ler och slår dövörat till Elsa Widdings protester, som dessvärre hela riksdagen också gör. Tidigare fick fd socialminister
   Lena Hallengren frottera sig med Davoshöjdarna och fick Sverige att köpa in stora mängder Mrna framställt vaccin, men Ursula von der Leyen tog nog priset, när hon egenmäktigt köpte in enorma vaccinlager till Pfizers glädje. Henens karriär är kantad av nepotism och delar av hennes doktorsavhandling var plagiat, men har man fött sju barn så måste nog genväg tas.
   Rättsväsendet har hela tiden blundat för hennes karriärmedel.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen

 2. På heder och samvete !! Jag skrattar åt det . Kommer ihåg hon som ordererade medborgarna att vaccinera sig mot svin – eller fågelinfluensan , tog det ej själv ! Sedan byttes ordet epedemi ut mot pandemi . Och skriver msm-media något om negativa effekter av Covid ? Spektaklet ” kavla upp” det kunde de skriva om vitt och brett . Stora reklamkampanjer på torg och gator . Satans hycklare som Palme skulle ha uttryckt sig ??
  Travesti på hans åsikt om USAs bombningar av Nord – Vietnam .
  Glad Påsk önskar Sjöström

  1. Tack för detta heder och samvete som jag och många andra okorrekta medborgare delar.
   Nu förökar sig satans hycklare snabbt!

Kommentarer är stängda.