”The war of lies!”

Från Global Politics kommer denna sanning från en framgångsrik USA- entreprenör, som våra egna krigshökar inte tar del av.

Källa: https://www.globalpolitics.se/framgangsrik-usa-kapitalist-kriget-i-ukraina-bygger-pa-logner/

Champagne yran var stor i Washington efter att de fått höra av Joe Biden att vi är bra på att slåss.

Nu talar försvarsminister Pål Jonson klarspråk, svenska soldater kan få slåss vid Natos yttre gräns.
https://sverigesradio.se/artikel/forsvarsministern-varnpliktiga-kan-strida-vid-natos-yttre-grans
Krigshetsarna, maktens män, slåss aldrig. De sitter alltid i tryggt bo medan folket lider och döden bor i skyttegravarna. Men ännu är den vissheten långt från det Mellofrälsta folket.

Nu till Global Politics artikel;

David Sacks är entreprenör, författare och investerare i internetteknikföretag. https://en.wikipedia.org/wiki/David_O._Sacks

Ett krig byggt på lögner är rubriken.

”Kriget i Ukraina är baserat på lögner – lögner om hur det började, hur det går och hur det kommer att sluta….”

Han punkterar statsmedias lögner om Ukraina, som kommer att förlora kriget, bristen på soldater är skriande. USA har tagit paus med vapenleveranser och kräver att Europa skall tömma sina lager. Fredsförhandlingar har blockerats av väst och till slut kommer Zelenskyj regimen att falla, siar han.

Han avslutar med att världspolisen USA … ”kommer glatt att gå vidare till nästa krig, när de flyttade till Ukraina efter sina katastrofer i Afghanistan och Irak. Lögnerna är omfattande – men de kommer att fungera.”

—————————————————————————————————————————

Vi får stilla bedja om att Sverige och Finland inte förvandlas till ett nytt Ukraina, i USA:s iver att förgöra Ryssland med Putin.

Ständiga krig är motorn i landets ekonomi. Nu Ryssland, sedan skall Kina ner på knä och vasall länders skara skall utökas och de gamla skall hårdare surras fast vid masten.

Vad David Sacks glömde att förtälja var hur investmentbolagens rovdrift på naturtillgångar kommer att ”köpa upp” allt av värde efter kriget och Ukraina som eget land kan förvandlas till en kuliss. Zelenskyj får väl bosätta sig på sin lustjakt för 75 miljoner dollar och hans fru shoppa vidare i Paris. Medan folket i Europa skall finansiera återuppbyggnaden.
Krig; vilken fin fin affär för hyperkapitalister.

Hetsa – kriga – återuppbygga är världspolisens lösenord.

Enligt Wikipedia är Natos syfte är att arbeta för och säkerställa fred och säkerhet i medlemsstaterna. Ett konstaterande enbart byggt på lögner, med den vanliga brasklappen att skydda demokratin, vilket kräver oräkneliga liv.

Nu gör Erdogan ett försök till att mäkla fred. Han vill nog ha en fjäder i hatten innan han slutar sitt värv, förmodligen till Macrons förtret. Marcon vill alltid vara i storpolitikens mitt och ser nog med avund hur Ursula von der Leyen kandiderar till omval för att under 5 år till få förstöra vardagslivet för vanligt folk och förgylla det för hennes mentor Klaus Schwab med hans Davosbröder.
Nederländernas Max Rutte kanske är trött på att jävlas med sina bönder, nu när Gert Wilders gjort storval. Rutte hänger nu på låset till Nato för att få efterträda Jens Stoltenberg som chef om inte Tony Blair hoppar upp som gubben ur lådan. Han kan bli en farlig konkurrent med sina meriter från Mellanösterns blodbad.

Boris Johnson har nog gjort sitt och blev nog rikligt belönad för att han stoppade tidigare fredsförsök under april 2022 mellan Zelenskyj och Putin. https://www.svd.se/a/a7nq04/johnson-pressar-pa-for-kievs-seger-men-forlorar-hemma

Krigsindustrin ropade i samlad kör det är alldeles för tidigt att stoppa detta vinstgivande krig.

2 tankar kring ””The war of lies!”

  1. Tack för texten . Hörde/läste nyligen att den större delen av medborgarna i landet nu var positiva till NATO ! Tror jag det , efter nästan 2 år av hjärntvätt så lallar medborgaren med i falsariet dirigerat från plats långt härifrån . Läste boken : NATO en kollos på lerfötter av pseodonymen Hans Myrebo , den var väldigt intressant och informativ . Ett alternativ till den dagliga soppan vi serveras och lever i .
    Mvh Sjöström

    1. Att hjärntvätta medborgare är en lyckosam strategi med godhetssignalering, som belönas både internationellt, nationellt och lokalt. Krigshökarna är höga som hus i deras lyckorus. Uppvaknandet kanske sker när sonen, brodern eller maken kommer hem i en kista.
      https://nyadagbladet.se/inrikes/svenska-varnpliktiga-kan-tvingas-strida-vid-natos-yttre-grans/

      ”…I praktiken innebär det ödesdigra beslutet inte bara att svenska soldater kommer behöva offra sina liv i avlägsna konflikter som vi saknar koppling till utan även att en imperialistisk ockupationsmakt nu får militär kontroll över svenskt territorium…”skriver Markus Andersson i Nya Dagbladet. https://nyadagbladet.se/ledare/nato-kuppen-ar-ett-faktum-och-en-symbol-for-utforsaljningen-av-sveriges-sjalvstandighet/

Kommentarer är stängda.