Migration, manipulation, historierevisionism bakom röd makt

När jag ser Magdalena Anderssons förorättade nuna i intervjuer får jag stor lust att lappa till denna hycklande låtsasdam. Nu hjälps hela det röda gänget åt att rentvå sig från sina politiska synder tillsammans med en journalistkår som bara nickar i samförstånd. Att ställa kritiska frågor minskade i takt med att presstödet ökade.

Socialdemokraterna är helt oskyldiga till Sveriges haveri, trots att de haft regeringsmakten i 22 av 30 år.

Det Goda Samhället lyfter fram Henrik Jönsson, en av landets skickligaste samhällsdebattörer i dess inlägg den 8 januari. https://detgodasamhallet.com/2024/01/08/hittat-pa-natet-kritiken-mot-socialdemokraterna-flagrant-forsok-till-historierevisionism/

Han gör elegant slarvsylta av socialdemokraternas i hopkok av lögner. Där de blommar ut i nån-annans-fel (M, SD och samhällsandan???) som de med stor iver fört över på deras importerade valboskap, som vårdar sina offerkoftor lika innerligt som Koranen. Se Jönssons youtube video, med text som vi hörselskadade mycket uppskattar.
https://www.youtube.com/watch?v=AL2ZOXHXsqA

DGS:
”Efter att Socialdemokraterna satsat stort på att skapa ett nytt narrativ om att de hela tiden varit för en restriktiv migrationspolitik (trots att Stefan Löfvens Europa inte ”byggde några murar”) får de nu hård kritik för sin historierevisionism.
En av kritikerna är den oberoende debattören och folkbildaren Henrik Jönsson, som på sin Youtubekanal slår sönder Socialdemokraternas desinformationskampanj och har sammanställt deras verkliga åsikter, utspel och beslut.”

Foto: Skärmdump, Henrik Jönssons X-konto

Lögnhalsar är de allihopa, allihopa, allihopa…..inklusive Kristersson som med sitt paradigmskifte går i vänsterns (dvs Reinfeldts och globalisters) fotspår. Vad sägs om 100 000 nya uppehållstillstånd i fjol?

https://www.friatider.se/facit-kristersson-slapper-lika-manga-invandrare-som-reinfeldt-och-lofven

2 tankar kring ”Migration, manipulation, historierevisionism bakom röd makt

  1. Förrädarna kan hålla på med sin smutsiga verksamhet så länge de har stöd av de stora medierna, med flaggskeppet Public service i täten.

    Därför så viktigt att alla, som därtill har möjlighet, kommer till demonstrationen för återtagande av Public service, vilken äger rum vid SVT-huset i Stockholm lördag 3 februari.

    För vidare info: se bl.a. Swebbtv:s hemsida!

    1. Tack! Lägger ut information om demonstrationen den 3 februari även på bloggen till veckan.

Kommentarer är stängda.