Var syftet med mRNA vaccinet förgiftning och tom död?

Det framställdes på mycket kort tid med en helt ny teknik, som visat sig ha en mycket stor baksida med biverkningar och död. Under försöken med Covid-vacciner fann läkemedelsjätten Pfizer att plötsliga dödsfall fördubblades efter att människor hade injicerats med mRNA-sprutor, därefter orsakade detta genvaccin rekord i biverkningar och död jämfört med andra konventionellt framställda vacciner.

NIAID-logotyp

Varför slog läkemedelsindustrin inte till bromsen istället för att mygla till sig godkännande från Dr. Anthony Fauci, borde allmänheten fråga sig. Han var chef för NIAID Director from 1984 till 2022. NIH i USA utvärderar behandlings- och förebyggande alternativ för sjukdomar och beviljar de viktiga tillstånden för distribution.

Allt fler forskare misstänker att detta var helt avsiktligt från Big Pharma med dess ägare, som är allierade med den stora återställningens oligarkbröder, som Europas makthavare ständigt fjäskar för.

Från alternativ media strömmar kritiska och fördömande artiklar dagligen in om mRNA vaccinets biverkningar och död, men i statsmedia är det dödstyst. Samtidigt som folkhälsomyndigheter med sjukvårdens allierade mässar om nya sprutor och medborgare står åter i långa köer för att få kavla upp ärmen. Att lyssna på vetenskapen har här ingen relevans, då makthavarna har sett till att den är mycket selektiv.

”Östgötar vill uppdatera vaccin” är rubriken på första sidan i lokaltidningen den 11 november och regionen meddelar att tillgången på vaccin är god, eftersom Big Pharma och Bill Gates WHO sannerligen inte ligger på latsidan.

Jag känner mig endast beklämd över hur lättpåverkad allmänheten är, vilket även avspeglas i följsamheten till storebror i andra frågor som Nato, Ryssland hat, Mellanöstern konflikter och Trumpförakt, utan att medborgare kan förklara varför vid följdfrågor.

Att protestera mot detta vaccin bedrägeri renderar sparken, då hjälper inte professorstitel, böcker eller forskningsalster.

Dr. Michael Palmer MD var biokemiprofessor vid University of Waterloo, Ontario, Kanada, och han fick sparken från sitt jobb 2022, när han vägrade CV19 så kallat ”vaccin”. Han hjälper nu till att driva Doctors4CovidEthics.org. Det är en webbplats tillägnad att varna människor för farorna med CV19 mRNA-vaccinerna.

”CV19 mRNA-vacciner var avsedda att skada och döda människor – Dr Michael Palmer ”…Det finns ingen annan tolkning i mitt sinne än att detta är avsiktligt mord, avsiktligt dödande. Hela den genbaserade (mRNA) vaccinagendan är en avsiktlig förgiftning och dödande.
Dr Palmer har precis skrivit en bok som heter ”mRNA Vaccine Toxicity.”
Dr Palmer har utfört långt över 1 000 timmars personlig forskning på mRNA-vaccinerna, som han kallar ”gift”.
Dr Palmer har också en imponerande lista över bidragsgivare till sin senaste bok som inkluderar den världsberömda mikrobiologen Dr Sucharit Bhakdi (MD) och Catherine Austin Fitts, för att nämna några.
Dr Palmer säger att CV19-vaccinet var ett ”avsiktligt mordprogram.”
Han förklarar, ”Det stod klart 2020 att riskerna som togs var helt orimliga. Det tar normalt många år att utveckla ett vaccin. . . dessa år förtätades till bara några månader. . . . Om man kombinerar den radikala förkortningen av testtiden, vilket i sig skapar en enorm risk, kombinerat med en ny teknologi (mRNA) innebär det att risken är oöverskådlig. Så det är helt oansvarigt. . . Efter inledningen av vaccinationskampanjen, och de första veckorna med katastrofala resultat, hade det varit nödvändigt att omedelbart stoppa denna kampanj.…”
Källa: https://beforeitsnews.com/health/2023/10/greg-hunter-covid-19-mrna-vaccines-were-meant-to-harm-kill-people-dr-michael-palmer-must-video-3053882.html

Den 1 december har Sverige med sjukvårdsminister Acko Ankarberg (KD) lagt sig platt för WHO, som då får bestämma allt vid nästa pandemi. Protester med demonstrationer är regeringen likgiltigt.

Bild från artikeln i vaken.se

Nätverket Exit WHO:s manifestation för Sveriges suveränitet och utträde ur WHO samlade nyligen över 1 500 personer i Stockholm. Nätverkets upprop, som fått 20 000 namnunderskrifter, har nu skickats ut till alla riksdagsledamöter.

Källa: https://www.varldenidag.se/nyheter/1-500-protesterade-mot-who-20-000-skrev-under-upprop/repwhu!ZxK8qOElhNZXMTdbloXlVA/

En forskningsstudie från University of Exeter och King’s College London har nyligen publicerats i Lancet Healthy Longevity Journal, visade på nedstängningarnas konsekvenser, där främst äldre personers kognitiva hjärnhälsa med minnesfunktioner drastiskt försämrades. Orsaken som angavs i studien var ensamhet, mindre motion/rörelse och även alkohol konsumtion som tröst.
Forskarna poängterade att politiker i högre grad måste ta hänsyn till vad lock downs politiken får för skadliga konsekvenser.

Och det är precis det som WHO med Bill Gates gör, tillsammans med medlöpande politiker. Sjuka och deprimerade medborgare protesterar inte mot deras planer på världsherravälde.

Oavsiktligt vaccinerad via blodtransfusion från vaccinerade:

7 tankar kring ”Var syftet med mRNA vaccinet förgiftning och tom död?

 1. “It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” – Mark Twain

 2. Det är mycket vi vet, och mer vi inte vet.

  USAs Fauci finansierade den första utvecklingen av viruset av amerikanska gästforskare i Wuhan. Den officiella målsättningen var att släppa ut viruset för studera dess spridning. Kinas myndigheter, tillsammans med USAs myndigheter, stoppad USAs experiment i Wuhan. Det var då dom flyttade till Fort Detrick, och mörkade hela projektet. Viruset spriddes därifrån medvetet eller av olyckshändelse, det vet vi inte.

  USA försökte tvinga på Kina sitt mRNA vaccin, men Kina stoppade det, med 100% stöd av befolkningen. Ingen ville ta det. Kina utvecklade istället flera vaccin med traditionella metoder, och det var helt frivilligt att ta dom. Jag tog dom inte. Inga protester. Kinas grundlag förbjuder tvångsvaccinering. Dom Kina vaccinen har visat sig vara mycket effektiva, ger inga biverkningar, och ger ett visst varaktigt skydd för livet.

  Vi vet idag vad som hände. USAs medicinindustriella komplex gick mot finansiella svårigheter. Orsaken var främst att ett stort antal patent var på väg att gå ut, och därmed skyddet för deras höga priser och därmed deras inkomster. Det gällde alltså att snabbt hitta nya inkomst källor

  Vad vi inte vet.
  Utvecklade USA covid avsiktligt som ett biovapen?
  Släpptes det ut av USA avsiktligt eller av en olyckshändelse?
  Låg USAs BigPharma bakom detta för att skapa inkomster?

 3. Tekniken mRNA är inte ”ny”, eller åtminstone känd sedan över 30 år. Skilj på tekniken och dess tillämpning, ”vaccinet”. Däremot var tillämpningen att använda den för ett ”vaccin” ny. mRNA är inte ett vaccin. Ordet ”vaccin” kommer från latinets vacca, som betyder ko. Man upptäckte att mjölkerskor som hade haft ko-pox, en ofarlig besläktad variant med farliga smittkoppor, inte smittades av farliga smittkoppor. Dom blev immuna. Metoden är att lura kroppen att den är sjuk, och få kroppen att naturlig väg skapa motmedel. Kina upptäckte och brukade vaccin, bland annat mot just smittkoppor, för över 2,000 år sedan.

  RNA, ribonucleic acid, är virusets DNA, deoxyribonucleic acid, alltså arvsmassan. Det styr tillkomsten och utvecklingen av nya individer.

  Förenklat. Vad mRNA gör är alltså att modifiera viruset, så det inte skall fungera. Problemet är detsamma som att modifiera människors arvsmassa, vi förstår ännu inte effekterna. Genom att modifiera DNA med så kallade gen-saxar, kommer vi att skapa monter från människor? Samma resonemang gäller mRNA. Riskerna är oerhörda.

  1. Tack för upplysning från i går om immuna mjölkerskor.
   Den 10 december delas Nobelpriset i medicin ut till forskare som har bidragit till denna medicinska vaccin skandal, som den västliga oligarkeliten tystar ner, med hjälp av kontrollerad media, nationers makthavare, läkarskrået (som Big Pharma styr).

   Patentteorin låter mycket trolig, för när ett patent går ut så minskar förskrivningen och plötsligt får medicinen en massa biverkningar, vilket märktes under pandemin.

   Vid t.ex. för låg ämnesomsättning/hypotyreos så ordineras alltid ett syntetiskt hormon; levaxin, trots att var fjärde patient inte blir hjälpt. Alternativet naturligt grishormon/thyroid är mycket svårt att få utskrivet, licens fodras med en massa kriterier, trots att det hjälper fler.
   Anledningen är att grisar går inte att ta patent på.
   Många läkare ofta med diagnosen hypotyreos, har tagit strid mot Big Pharma , men ses med oblida ögon av medlöpande kollegor.
   Samma gäller för gen vaccinet, där läkaruppropet kämpar i motvind och Elsa Widding (SD) uteslöts ur partiet, som endast kämpar för upplysning, forskningsalster från båda sidor.

   Högt i tak kan vi glömma, i EU:s medlemsländer är det så lågt att protesterande medborgare får krypa, samtidigt som Kina skrämseln ökar.

 4. E-mail: Till Örebro partiet.
  Det vore intressant att få veta vilka av de 65 ledamöterna i Örebro kommunfullmäktige som vaccinerat sig mot Corona och vilka som inte har gjort det. Speciellt med var och ens motiveringar samt vilken partitillhörighet man tillhör. Även Riksdagsfolket bör genomgå likartad redovisning.
  Detta med tanke på NU är det dags med vaccineringar igen!
  Det var tydligen för få ”som ville dö” tidigare. T.o.m. Tegnell ”tittar fram”! Finns det ingen ände på Corona vaccinationerna?
  Man tog tydligen en lång paus p.g.a. den globala fokuseringen på Ukraina (tidigare Khazaria) som sedermera blev förflyttad till Israel. Men NU är Corona på tapeten igen!
  Vilket Hyckleri.
  Politikerna är väl offentliga personer och därmed av ett allmänt intresse av att få veta vilka politiker som visste om Corona var ”harmlös” eller inte. Även allmänhetens förtroende för politiker skulle då också stå på spel. D.v.s. Naturlig avgång, Af nästa.
  En svarsbegäran från alla av Örebro kommunfullmäktiges ledamöter skulle definitivt visa på vilka politiker/partier som erhållit ”Stockholmsinformation” eller inte, om att hålla sig borta från vaccinering och vilka som inte fick veta något.
  Vad fick ni veta i Örebro Partiet?
  Ska inte politikerna svara på ”heder och samvete” om man vaccinerat sig eller inte mot vad man kallar Corona? Detta borde vara ett krav för då skulle vi få en automatisk återkommande utsortering av olämpliga politiker.

Kommentarer är stängda.