”Vi kommer att tala om detta över 100 år – så stor är vaccinskandalen”

Från vaken.se https://www.vaken.se/vi-kommer-tala-om-detta-i-hundra-ar-sa-stor-ar-vaccinskandalen/

”Det är i en intervju med Russel Brand som marknads- och dataanalytikern Edward Dowd, författare av boken ”Dödsorsak okänd – epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022”, diskuterar covid och de så kallade vaccinerna.

”Oh no… either we’re about to be living in a land of giants or something’s gone dreadfully awry” – @DowdEdward explains the statistics behind a 2023 rise in child deaths in the UK

2020 dog mest äldre människor, men sedan skiftade det och unga började dö. 2021 motsvarade överdödligheten bland unga i USA antalet döda amerikanska soldater i Vietnamkriget, säger han.
– Det skulle inte ha hänt, säger Edward Dowd och påpekar att överdödligheten fortfarande inte har fått någon officiella förklaring.
I Storbritannien sjönk överdödligheten under covid, eftersom barn i stort inte påverkades av viruset. Men sedan ökade siffran igen 2021 och under 2023 nådde överdödligheten en ny topp på 20 procent.

Läs mer på swebbtv.se”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalen

——————————————————————————————————–

Ja, something’s gone dreadfully awry, att någonting gick fruktansvärt snett, börjar allt mer sippra ut till medborgare trots att media är belagd med munkavle av globalister, Big Pharma, WHO, medlöpande politiker med folkhälsomyndigheter och sjukvårdspersonal. Men, vad som värre är, är att allt gick rätt enligt WEF med dess avfolkningsplaner som göms under de 17 floskelmålen i Agenda 2030.

Efter denna lyckade folkminskningsplan så är WHO riktigt i gasen och vill nu bestämma över alla nationalstater inför nästa pandemi. Skadliga munskydd, nya sprutor och restriktioner så hela samhällen släcks ner är deras melodi. Sedan blir folk spaka och globalistmaffian kan styra som de vill.

Nu sker allt mycket fort, protester skall vara inlämnade före 1 december till WHO av nationers ledare, som sitter i knät på den nya tysken Schwab.

Finns det någon som tror att sjukvårdsminister Acko Ankarberg (KD) skulle lämna in en protest till WHO och hävda landets rätt att bestämma själv efter regeringsformens första paragraf att all makt utgår från folket?

Ankarbergs politiska uppdrag är många, tom begravningsentreprenör har hon varit, men hennes utbildning är skral bara gymnasieutbildning under 1980-1983 vid samhällsvetenskaplig linje, vid Per Brahegymnasiet i Jönköping. Så Bill Gates bakom WHO har nog inga problem att övertyga denna dam om WHO:s diktatoriska plan.

Bild från Karnevals förlag https://www.karnevalforlag.se/bocker/dodsorsak-okand/

Ett ljus i riksdagsmörkret är Elsa Widding som petades från SD, vilket är oförlåtligt.

Hur säkra och effektiva är vaccinerna mot Covid-19? Seminarium i riksdagen – Introduktion med Elsa Widding , Swebbtv i går.

Ryssland protesterar till FN om denna skapade pandemi och mot USA:s djupa stats alla bio lab som även finns i Ukraina.

https://carlnorberg.se/2023/11/05/ryssland-slapper-rapport-pa-2000-sidor-om-covidiotipandemin/

10 tankar kring ””Vi kommer att tala om detta över 100 år – så stor är vaccinskandalen”

 1. När ska vi få sanningen från de 349 ledamöter i Riksdagen om vilka det är som tagit de RIKTIGA Coronasprutorna, och ingen saltlösning som säkert figurerat för att inge förtroende åt allmänheten. Dessa uppgifter är inte de officiella? Då med tanke på att man själva skickar vaccinationspåminnelser till sin befolkning! Det svenska Politiska Hyckleriet har inga gränser. Har vi själlösa politiker? Då måste hela bunten avsättas.

 2. När man tänker efter har det någonsin funnits politiker/lobbyister som arbetat för den Svenska befolknings bästa? Vilka kan DE ha varit och hur långlivade blev de? Kan någon namnge de politiker som tillfört något de sista 50 åren av dignitet till det svenska samhället?
  Hur kan ”de” visa upp sig lite här och där, som ”Teflonmannen”?
  Skam, skuldkänslor, ånger o.s.v. är detta ett krav att inte kunna känna av som Riksdagspolitiker?

  1. Det naturliga urvalet till politiker är att aldrig känna skuld och aldrig erkänna något fel. Ungdomsförbunden är en plantskola där de med ärlighet sopas bort och de andra får ett tjockt skal av teflon.

 3. Vi kommer nog tala om detta men de ansvariga politikerna har inte de begått Landsförräderi på både Sverige som dess befolkning? Man gör det t.o.m. avsiktligt. Tack vare att man kan utnyttja sin ”j***a åtalsimmunitet” som vi ”vanliga” aldrig kommer att få. Vi lever i en demokrati sägs det. Men när politikerna i Sverige lever sitt eget beskyddade liv genom egenkonstruerade lagar lutar det då åt att vi styrs av en ”politisk junta”. Där var och ens egenintressen täcker det mesta på dagordningen. Det var lääänge sedan man ägnade sig åt det fortsatta byggandet av välfärden. Istället monterar man ned den. Utan risk för några som helst konsekvenser.

 4. RIKSDAGENS POLITIKER, avser NI att eliminera den svenska befolkningen till ett minimum på uppdrag av vem?
  Politiker vad händer när alla lögner uppdagas?
  Det är väl därför som en hel del i Riksdagen dragit sig tillbaka. Klart ingen ”normal politiker” vill vara i skottgluggen när sanningen uppdagas. Speciellt när den kommer det svenska folket tillhanda.

  1. Barn från 6 månader kan vaccineras när regeringen nu drar igång en ny fas av sitt vaccinprogram mot covid-19, meddelar socialminister Jakob Forssmed på en gemensam pressträff med Folkhälsomyndigheten…..
   Ministern förstår inte invändningar mot vaccinering, inget barn har hitintills dött av covid-19, men däremot av vaccinet.
   Fram till och med 2 november 2023 har det totalt inkommit och registrerats 105.216 rapporter om misstänkta biverkningar för de vacciner som används mot covid‍-‍19 i Sverige av vilka 333 med dödlig utgång, enligt Läkemedelsverkets stående rapportering, som de själva påpekar är mycket osäker.
   Mörkertalet är mycket stort.

   Källa: https://www.friatider.se/ministern-oppnar-att-vaccinera-spadbarn-mot-corona

   1. Minister Forssmed förstår inte…. nä om han förstod så skulle han ju inte ha den befattning han har…

    1. I frågan om genvaccinets biverkningar och död är ansvarig minister med FHM och vården totalt tondöva, trots mängden av rapporter och forskningsstudier i ansedda vetenskapliga tidskrifter om detta snabbframställda vaccins baksida. Inkompetensen och medlöperiet till Bill Gates WHO och Big Pharma är avslöjande för både regering och opposition, samma förhållningssätt finns förmodligen i andra frågor troligen lite mer dolda.

     1. När man åter igen ser de långa vaccinköerna ringla fram, folk har tålamod med att stå i dessa köer. Nästan samtliga har tillgång till en modern mobiltelefon och troligen också en fiberansluten dator. Man kan ganska raskt skapa sig en bild över de agendor som pågår och komma skall. Men man känner sig trygg i flocken, kanske har man någon gång googlat för mer info.
      Där reducerar algoritmer ned sökresultaten till konsensusnivå.
      Och därvid anser man sig nöjd.
      Sisyfos stenbumling i digital format.
      (Har bara en mobil, inget annat )
      Och det räcker om man är envis.

     2. De långa köerna, troligen inte fejk, gör mig mycket nedstämd och jag förstår att majoriteten av medborgare vill vara lydiga får. Troligen läser de endast statsmedia där inga biverkningar eller död finns av detta genvaccin.
      Spermiedonationer och blodtransfusioner från ovaxxade står högt i kurs på nätet.

Kommentarer är stängda.