”Finns det något större idiotland än Sverige?”

Min gamla väninna är ett stort fan av fd socialsekreteraren Birgitta Sparf och följer henne på Facebook. Dock ingen fan av korrekthetsepidemin som numera råder inom hela landet.

Hon är glad att ha varit yrkesverksam då en spade ännu var en spade, då könen endast var två och tonåringar kunde snatta, men visste knappt vad en Kalasnikov va. Stenarna som politiker har vänt på i många år verkar aldrig ta slut. För nya läggs ständigt på, som Sparf här synliggör från migrationsverket och statsministern.

”ÄR SVERIGE VÄRLDENS FRÄMSTA IDIOTLAND? frågar hon sig efter att ha lyssnat på Ekot, för några dagar sedan.
Bild från SR

”Migrationsverket har beslutat att tillfälligt stoppa alla utvisningar till Gazaremsan. Det meddelar myndigheten på sin hemsida. Mot bakgrund av konfliktens snabba förlopp och att det inte går att bedöma hur konflikten utvecklas har Migrationsverket bestämt att inga utvisningar ska verkställas.”

Direkt därefter fördömer statsministern de glada karnevalsliknande firanden av Hamas fruktansvärda terrorbrott mot Israels civilbefolkning som skett runt om i landet. Främst genomförda av människor som valt att flytta till Sverige från Mellanöstern, men trots detta hatar vår demokrati, vår fred och vår frihet. Renodlade antisemiter, samtliga ett säkerhetshot mot oss alla. Många högst troligt från Gaza:

”Statsminister Ulf Kristersson (M) fördömer å det skarpaste de manifestationer som ägt rum på olika håll i Sverige där folk hyllat Hamas attacker. ’Jag tycker det är djupt ovärdigt, det är en skamfläck för Sverige att det kan äga rum överhuvudtaget’.
Statsministern är under onsdagen (den 18 oktober) på plats i Malmö där han besöker den Judiska församlingen för att visa sitt stöd för den judiska gruppen i Malmö och hela Sverige.”

Man vill alltså behålla alla palestinier från Gaza här i landet, för säkerhets skull. Trots att de saknar rätt att befinna sig här. Så att inget ont händer dem när de skickas tillbaka till sitt högt älskade och vördade hemland.

Om någon känner till ett större idiotland än Sverige, med ett lika stort och utbrett självskadebeteende, får ni gärna upplysa mig om vilket det landet är. Stort tack på förhand!

https://sverigesradio.se/artikel/migrationsverket-stoppar-utvisningar-till-gaza

https://sverigesradio.se/artikel/ulf-kristersson-om-hyllningarna-till-hamas-en-skamflack-for-sverige

——————————————————————————————————–

Jag kom osökt att tänka på bibelns ord om att ”kärleken är tålig och mild……..Den fördrar allting, den tror allting, den hoppas allting, den uthärdar allting.” Första Korintierbrevet 13:4-7

Problemet med den mångkulturella och lönsamma kärleken är mest kärlek till sig själv för att visa vilken god och fin människa jag är och därmed bredda vägen till karriär.

6 tankar kring ””Finns det något större idiotland än Sverige?”

 1. Idiotland eller inte, det underliggande problemet är klassiskt och har hänt åtskilliga gånger genom historien. Problemet är att Sverige är utvecklad till en de facto diktatur, och som i alla diktaturer är folket sjukligt indoktrinerade och pacificerade. Information är kraftigt begränsad och styrd från makten, politiker, media baroner, oligarker och USA.

  —”Wallenberg och USA styr Sverige”
  https://www.friatider.se/wallenberg-och-usa-styr-sverige

  Propaganda påstår falskt att Kina är en diktatur med statligt kontrollerade media och folket får bara veta var staten vill att dom skall veta, men här är det mycket annorlunda. Det finns statliga media, och alla myndigheter har krav på sig att publicera vad dom sysslar med och vad dom planerar. Inga journalister tillåts som mellanhänder. Dessutom har vi fritt tillgång till media som RT. Ingen censur som i Sverige. Ingen press till självcensur. .

  Dessutom finns hundratusentals privata och kommunala fria media i Kina som staten inte kan eller får kontrollera. Teknologin förhindrar det. Därför är makteliten i Sverige skräckslagna för kinesisk teknologi. Den går inte att censurera eller styra. Dom finns bland annat på Weixin-WeChat. Jag får dom dagligen på mobilen. Vem som helst kan starta en tidning. Jag provade själv att starta en tidning, och det var inga problem. När en viss spridning har utvecklats fordras det att en ansvarig utgivare finns. Informationsflödet är fritt, men att sprida falska nyheter är straffbart.

  Makteliten i länder som Sverige är paniskt skräckslagna och livrädda för att Sverige skall få ett fritt system för folket yttrandefrihet som Kina har. Därför den intensiva propagandan och dreven mot kinesisk teknologi som he och Weixin-WeChat. Dom är livrädda.

  1. Här finns samsyn, även om jag inte har erfarenhet av boende i Kina. Men får lita på dina, eftersom jag däremot har erfarenhet av hur vår media filtrerar, utelämnar och förvanskar nyheter så de passar värdegrunden med allas lika värde, Sveriges nya religion. Att inte båda parter i ett krig får komma till tals är skamligt samtidigt som statsmedia alltid intygar sin opartiskhet, med sant och relevant, för vem/vilka får vi inget svar på.

   1. Du kan faktiskt prova själv från Sverige.

    En bra källa är nyheter på Weixin-WeChat. Många av nyhetskanalerna är privata eller kommunala och vem som helst kan starta en nyhetskanal. Det finns hundratusentals.

    Installera Weixin-WeChat, gå till ”discover”, klicka ”channels”, och välj mellan ”Hot”, ”Friends” eller ”Following”.

    Ladda ner:
    https://www.wechat.com/us/
    https://wechat.en.softonic.com/
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.mm
    https://pc.weixin.qq.com/?lang=en_US

    Alternativt, gå till ”Top Stories” lite längre ner, det leder till hundratals privata nyhetskanaler. Många är på kinesiska, men en hel del är på engelska eller tvåspråkiga.

    Alla kanaler blandar underhållning, reklam och nyheter, så man måste göra en del bläddrande för att hitta det som är intressant, men mycket information är helt unik.

    Vi har naturligtvis en rad statliga media som
    https://www.cgtn.com/video
    https://www.cgtn.com/
    http://www.globaltimes.cn/index.html
    http://en.people.cn/index.html
    http://www.chinadaily.com.cn/
    http://www.china.org.cn/china/index.htm
    https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/
    http://en.ce.cn/dily/
    https://english.news.cn/

    De flesta större städer har egna tidningar som Chongqing
    https://www.ichongqing.info/news/
    https://www.ecns.cn/

    Alla dessa har en viss officiell prägel som språkrör för Kinas myndigheter, och måste läsas med det i minne. Dom är inte neutrala nyhetsorgan, och det finns inga journalister som mellanhänder. Enligt lag i Kina måste alla myndigheter informera allmänheten om vad dom gör, och vad dom planerar. Det finns mycket stränga regler mot desinformation och att sprida falska rykten, så information är korrekt, men inte neutral eller oberoende.

    1. Tack för informationen som fler bloggläsare nog har nytta av.
     Eftersom jag är mycket data trög till skillnad från min svärson och döttrar, så blir det Kina media hjälp vid nästa besök.

 2. ”Om någon känner till ett större idiotland än Sverige, med ett lika stort och utbrett självskadebeteende, får ni gärna upplysa mig om vilket det landet är”.
  Det landet måste nog heta ”Stockholm”?

  1. Svindleriet med Nya Karolinska går inte av för hackor, ingen åtgärd trots uppenbara bevis.
   Nu tycks återinförande av tjänstemannaansvaret vara helt bortglömt hos regeringen.
   I huvudstaden har MP härjat vilt och förstört trafiken och deras förtätnings hysteri håller på att förstöra helas stán. Varenda gräsplätt skall bebyggas, översvämningar när vattnet inte kan rinna ner i jorden blundar de för. Argument har varit att våra nysvenskar vill bo nära city för det är en del av deras kultur….

Kommentarer är stängda.