Elsa Widding ett ljus i riksdagsmörkret, som SD försökte släcka

Ett nytt år som riksdagsledamot – Elsa Widding i Fjärde Statsmakten 179

https://swebbtv.se/download/streaming-playlists/hls/videos/9a3

För er som missat detta program. Där hon ensam i riksdagen kämpar för en mera sund klimatdebatt och avslöjar Big Pharmas biverknings- och profitfyllda gen vacciner som blivit hennes signum. Att bevista en konferens där olika aspekter från forskare om covid vacciner redovisades och påpeka att det finns andra faktorer som mer påverkar klimatet än fossila utsläpp var tillräckligt för att SD:s partiledning skulle sparka ut henne i kylan.

Att värme och koldioxid ger grönare värld finns inte i riksdagens ledamöters värld inte heller att klimatet har växlat genom tidevarven. Istider och ökenlandskap har växlat även när växter tryggt låg inkapslade i jordlagren.

Bild från wikiskola.se

Genom fotosyntesen tar växter upp ljus, vatten och koldioxid som näring och fyller på atmosfären med syre. https://sv.wikipedia.org/wiki/Fotosyntes

Atmosfären inte är något växthus med väggar och tak utan solens värme sprids fritt med växlande vindar konstaterar Tage Tornvall Nya Tider v.37/2023.
Växthus är en bild som bland annat Al Gore blev superrik på tack vare hans hans internationella klimatalarmistiska föreläsningsturné.
Alla vet hur varmt och klibbigt det kan vara i ett växthus och tanken att bli instängd där ger rädsla precis som av pandemier. Rädsla är det perfekta medlet för att avskaffa nationers demokrati och få folket dit globalister vill.

Syftet med EU:s förödande direktiv och FN:s nya deklarationer är att medborgare skall bli egendomslösa, så de blir medgörliga och spaka och kan lotsas in i NWO utan ork att slå tillbaka.

——————————————————————————————

Sammanfattning från Swebbtv

”Riksdagsledamot Elsa Widding gästar Swebbtv och samtalar med Mikael Willgert. Elsa har nu suttit ett år i riksdagen men numer tillhör hon inte partiet Sverigedemokraterna som hon gjorde när hon kom in. Elsa har nyligen bjudit in till två s.k. ”hearingar”, eller seminarier i riksdagen. Det första, idag den 19 september handlar om Risker och miljökonsekvenser med havsbaserad vindkraft. Det andra, den 29 september, handlar om hur säkra och effektiva vaccinerna mot Covid-19 är.”

Frågan är hur välbesökta dessa seminarier blir?
Jag misstänker att partiledningsstyrda ledamöter demonstrerar med sin frånvaro för att nedvärdera Elsa Widding, ljuset i riksdagsmörkret. Jag hoppas innerligt att jag har fel.

”Hon fick kritik för att hon bevistade en konferens i Oslo där Covid-19 samt vaccinerna debatterades. Man ansåg att konferensen var oseriös och att det var opassande för en riksdagsledamot att närvara där. En av talarna var Sacha Latypova som visade upp sin studie kring olika ”batcher” som är produktionsnummer av vaccinen och deras olika skadeverkningar. Nu har den studien blivit granskad och officiellt publicerad. Se länk nedan.

Något annat som Elsa tar upp i programmet är det direktiv från EU som kräver att hus måste byggas om för att uppnå en högre grad av ”klimatsmarthet”. I realiteten kommer det krävas omfattande tilläggsisoleringar och byte av ventilation samt fönster för att bli godkänd. Detta kommer att kunna kosta flera hundratusen för en normalvilla. Widding anser att vi måste sluta upp att gå med på alla dessa direktiv som EU pådyvlar oss.”

Batch‐dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID‐19 vaccine – Schmeling – 2023 – European Journal of Clinical Investigation – Wiley Online Library:
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998

—————————————————————————————————–

Övriga 348 riksdagsledamöter borde skämmas med SD i spetsen, alla är mer eller mindre globalisters medlöpare och Wallenbergs lakejer.