Om islamismen framväxt ”Har vi varit helt dumma i huvudet” – Ja, det har ni!

Eftertankens kranka blekhet börjar nu tränga sig in i media.

Att mota Olle i grind är försent, men tid finns ännu att mota bort våra mångkulturella medlöpare i politiken, dvs töm hela riksdagen.

Bild från SR

10 tankar kring ”Om islamismen framväxt ”Har vi varit helt dumma i huvudet” – Ja, det har ni!

 1. ”Döda de otrogna”. (Koranen) Varför tillåts muslimer (Islam) i civiliserade demokratier?

  1. Därför att den globala finansmaffian önskar folkutbyte inför NWO!
   Globalistmaffian gillar islam för att den fostrar till lydnad, den tar död på kristna traditioner, därför skall den prioriteras.
   Bankerna likaså, eftersom invandringen kräver nya lån och ger politiker mer makt med ökat skatteuttag.
   Islam är det största hotet mot västs nationer i dag, därför omfamnas den av den globala eliten, som vill ha en världsregering.
   Konspiration, konspiration ropar dess lakejer i kör och hoppas att folket endast rysskräcken hör.

 2. Stoppa alla eventuella kommande moske`byggnationer. Blir det för ”trångt” i de befintliga kanske fler söker sig till andra moske`vänligare populationer. Varför söker man sig till Sverige? Vi är ju ”orena” och ska underkasta oss migranterna, sett ur vissa migrationsgrupper. .

 3. När man varken ser eller hör så finns bara talet kvar och där kommer bara en harang av skitsnack. Man kan bli både ledsen och förbannad för betydligt mindre. Funderar som bäst på vilket land som kan vara bättre att flytta till. Där ska inte finnas någon moske`, den saken är solklar!

  1. Tyvärr är jag för gammal för att göra dig sällskap med att fly mångkulturens konsekvenser. Hoppas innerligt att jag skall klara mig själv och slippa kommunens omsorg med personal utan kompetens och som inte kan svenska, vilket innebär en omsorg med bara sorg.

 4. MSM inkl public (dis)service är fiender mot den fria tanken och yttrandefriheten. De är översittare och en maktfaktor (’statsmakt’) som länge försummat sitt uppdrag, om det någonsin togs på allvar. De är helt enkelt demokratins motståndare; de driver sitt eget särintresse. De försöker driva opinionen och inte förmedla nyheter för läsaren att själv underrätta sig om omvärlden på ett rimligt sätt. Välj bort dem. De är cancer för den mentala hälsan och samhället.

  1. Det är länge sedan media presenterade fakta från olika sidor för att läsaren sedan kunde ta ställning själv.

   1. Det talas om polarisering numera, politiskt, retoriskt och bland allmänheten. Men det är ju en väldig slagsida, med ’legacy media’ / MSM / systemmedia som megafon mot en mindre koordinerad men friare alternativ scen (vars plattformar dock kontrolleras av Big Tech… Det fanns en hederligare polarisering på 1800-talet i USA, när tidskrifter var en livaktig kultur och debatter fördes offentligt, vilket Christopher Lasch har beskrivit. Då var tidskrifterna ofta partidrivna, och man gjorde inte hemlighet av detta. En ärlig fajt. Under 1900-talet avtog successivt den traditionen och den massmediala ägarkoncentrationen är monumental, och räckvidden har gått från lokal till nationell och slutligen internationell.
    En god gärning för ens hälsa är att begränsa den massmediala exponeringen.

    1. Ny kunskap igen:
     ”Robert Christopher Lasch (1 juni 1932 – 14 februari 1994) var en amerikansk historiker, moralist och samhällskritiker som var historieprofessor vid University of Rochester . Han försökte använda historien för att visa vad han såg som den genomgripande kraft med vilken stora institutioner, offentliga och privata, urholkade familjers och samhällens kompetens och oberoende. Lasch strävade efter att skapa en historiskt informerad samhällskritik som kunde lära amerikaner hur man handskas med skenande konsumtion , proletarisering och vad han berömt kallade ”narcissismens kultur”…..” https://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Lasch

Kommentarer är stängda.