Rapport om det vi redan vet – att jobba lönar sig inte för pensionen, vilket landets berikare vet

Pensionärsorganisationerna har länge påpekat, att ligga i hängmattan utan att ha jobbat en timma kan vara mer lönsamt än att knega i ett lågavlönat jobb.

Respektavståndet, (pensionsnivån mellan att jobba eller inte ha jobbat) i är numera mycket litet, helt obefintligt eller är mindre i pension för de som jobbat. Vilket enligt våra makthavare är respekt för mångkulturen.

Med höjd garantipension och bostadsbidrag kan du leva bättre än en person som slitit med låg lön över 40 år med blygsam tjänstepension.

Rubriken på Folksams rapport om vår allmänna pension lyder:

Svenskarnas allmänna pension sjunker som en sten. Vad krävs för att vända utvecklingen?

https://nyhetsrum.folksam.se/sv/files/2023/06/Rapport-Folksam21062023_-Svenskarnas-allmanna-pensioner-faller-som-en-sten.pdf

Mitt svar är stoppa invandringen, inför återvandring för de som inte är självförsörjande efter några år, de som inte vill integreras och lära sig svenska och utvisning för grova brott, oavsett medborgarskap, men det skriver inte Folksams pensionsexpert Håkan Svärdman.

Nu är 45 % av slutlönen det nya normala, men självfallet inte för våra politiker som lever mycket gott efter avslutat värv. Över tid har de ökat sina löner med pensioner oanständigt mycket, jämfört med mediannivån för löntagare.

För att nå minst 60 procent av slutlönen krävs att åldersgränserna för pension höjs med ytterligare tre år, vilket skulle betyda en pensionsålder på minst 71 år för alla födda mellan 1968 och 1982 och ännu högre för personer födda efter 1982.

Samtidigt läser jag att flera länder i Europa inför fyra dagars arbetsvecka och när jag tar del av vår muslimkramande utrikesminister som nu kråmar sig inför islamiska diktaturer med att ”muslimer berikar vårt land” då börjar migränen närma sig.

Nu skall denne Nato vurmande ynkrygg tillsammans med muslimers ledare, som han kallar ”Ers Excellens” krossa ”islamofobin”, vilket innebär ökad förföljelse med HMF paragrafen mot värdlandets medborgare som jobbar, sliter och som nu fått nog av berikningen, när skotten viner om knuten, mord sker var och varannan dag och välfärden sjunker, när till exempel assistans fuskande klaner muddrar FK på miljarder.

https://www.friatider.se/billstroms-fjaskbrev-till-islamska-diktaturerna-muslimer-berikar-vart-land

https://www.svd.se/a/wAJEE1/fyradagarsveckan-sprider-sig-i-europa

Fler inlägg om våra sjunkande pensioner finns under kategori: Pensioner

2 tankar kring ”Rapport om det vi redan vet – att jobba lönar sig inte för pensionen, vilket landets berikare vet

  1. Ett nytt bondetåg behövs.
   ”Bondetåget var en demonstration som genomfördes den 6 februari 1914 i Stockholm av över 30 000 bönder, som uppvaktade kung Gustaf V. Manifestationen var uttryck för en konservativ kritik av Karl Staaffs liberala regerings försvarspolitik” Wikipedia.

   Karl Staaf ville precis som Reinfeldt med sitt ”särintresse” skära ner på försvaret. Reinfeldts öppna hjärtans politik skulle finansieras.
   Staaf behövde pengarna till sociala reformer för medborgarna. Reinfeldts politik sköt däremot landet i sank, för här skulle hans globala socialbyrå finansieras och medborgarna pungslås med högre skatter.
   I går fanns konservativa och rakryggade bönder som insåg att det var fel, att skära ner på försvaret, när det mullrade i Europa. Staffs regering fick avgå.
   I dag är folket hjärntvättat med sjunkande IQ pga av folkutbytet.
   Att demonstrera mot regeringen mot dess kryperi för islamister kräver att dessa bönder skulle återuppstå.

Kommentarer är stängda.