Är SD snart ett onödigt parti i sin korrekta följsamhet?

SD sviker sin själ för att nå regeringstaburetterna. Hindret är deras utrikes- och säkerhetspolitik, som nu ändras bit för bit. Allt för att glädja USA för då blir statsministern glad med sina kumpaner utrikesminister Tobias Billström och försvarsminister Pål Jonsson.

Nu skall SD:s nytillsatta internationella råd lägga i högsta växeln, nej inte för att bromsa massinvandringen, utan för att bygga internationella relationer, som främst skall behaga USA.

Taiwan kanske inte är så svårflörtat som Israel har varit mot SD?

En rad SD-riksdagsledamöter besökte nyligen Taiwan där de träffade delar av regeringen. I maj besökte också EU-parlamentarikern Charlie Weimers Israel tillsammans med Richard Jomshof, ordförande i justitieutskottet.

Aftonbladet den 10 juni; Sverigedemokraterna fortsätter arbetet för att göra partiet redo för regeringsmakten.
Nu gör partiet en intern satsning för att röja det hinder för regeringssamarbete som statsminister Ulf Kristersson (M) pekat ut: Utrikespolitiken.
– Det är ingen hemlighet att vårt mål på sikt är att bli ett regeringsparti. Då spelar det internationella anseendet en roll, säger Mattias Karlsson, internationell sekreterare i SD.https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3E7VW0/sd-storsatsar-ska-andra-bilden-av-partiet

Hur mycket tror Åkesson med sin trojka att vi gamla SD väljare tål?

Under förra mandatperioden bytte SD fot i EU-frågan, där partiet gav upp kravet på en folkomröstning om medlemskapet. Även Nato-motståndet gavs upp och partiet är numera för ett svenskt medlemskap i den militära krigs-alliansen. Kavla upp ärmen för att göra Big Pharma glad var partiets råd och slänga ut kloka Elsa Widding och alla andra som protesterat mot partiledningens enögdhet, där mera makt har högsta prioritet. Partiets forna själ ligger i papperskorgen.

Nu trilskas SD inte längre om invandringspolitik utan säger ja till Ylva Johanssons förslag om EU:s gemensamma flyktingpolitik, där mycket få är riktiga flyktingar. In till Europa ska dock varenda kotte, tackar man Nej, då finns en prislapp på 250.000 tusen för varje asylsökande som ett land vägrar ta emot.

Den verkliga anledningen är att låta massinvandringen till Europa söndra och splittra nationalstaterna och tömma deras skattebas. Då EU endast är globalisters med WEF:s förlängda arm.

Jag misstänker att SD nu också vill vara med i tävlingen vem stödjer Ukraina mest, som pågar bland partier samt inom EU:s medlemsländer. Taiwan kan stå på tur, eftersom alla vet att det gillar USA, som ständigt muckar gräl med Kina och lyder inte antagonisten då kan det bli krig, men i fråga om Taiwan så har de mött sin överman.

SD verkar heller inte ha insett att världspolisen har tappat sina muskler och kan bli utmanövrerad av öst och då följer deras legoknektar med i fallet. Nu råder en besatthet inom SD:s partiledning att nå ministerposter i en regering.

Hur möten hos politiska företrädare i andra länder, deras tankesmedjor och internationella organ skall kunna ändra landets inrikespolitik efter att partiet nått fram till de avundsvärda taburetterna, begriper jag inte.

Skall Åkesson då utropa april april, nu har vi lurat er dit vi vill och ta upp sitt gamla partiprogram ur papperskorgen?

Bild; se.laowl.com

7 tankar kring ”Är SD snart ett onödigt parti i sin korrekta följsamhet?

 1. En välvillig tolkning är, att SD tar till vilka knep som helst för att underlätta marschen till regeringsmakten. Väl på plats plockar de upp sina gamla käpphästar:
  Nej till EU. Nej till Nato. För sänkt fri abort till 12 graviditetsveckor. Och lite annat smått och gott.

  En illvillig tolkning är, att SD bara vill komma åt regeringsmakten för den egna lyckan.

 2. Politik är inte konstant. Regeringen och SD arbetar åt rätt håll. Behöver stöd och uppmuntran. Arvet efter den rödgröna sörjan – ingen lätt uppgift.

 3. Vi måste utgå från att SD har ett syfte med sin medgörlighet.
  Dessa ärrade kämpar viker inte ner sig i brådrasket – det har de bevisat
  Enda förklaringen är att de traktat efter regeringstaburetterna
  Det är där den verkliga makten finns..

  1. SD är kontrollerad opposition. En snöpt, fet katt. Det är AfS som gäller, om man vill Sveriges och svenskarnas bästa.

 4. Mycket kloka ord , de tackar jag för . Att de mer och mer blir som övriga partier lyser klart . Makt korrumperar sägs det . Vad finns att förlita sig på inom de politiska grupperingarna ? Har någon på denna sida något svar , jag har inget .
  Mvh Sjöström

   1. Vi får se om avhoppen i AFS´partistyrelse följs av avhopp i medlemsleden.
    Krisen i AFS har inte uppmärksammats särskilt mycket. Hittills bara i Bulletin och Nya Dagbladet, båda på nätet. Ifall partiet skapar en sund ledningsmodell, så kanske det överlever.

Kommentarer är stängda.