Luna skadades för livet – mamman om mardrömsdagen och livet efter 

Denna gripande berättelse önskar jag att NI bloggläsare tar del av, trots valborgsmässofirande som vi så väl behöver. Men för familjen i Skellefteå vars dotter överfölls, våldtogs och blev strypt i fjol med svåra hjärnskador som följd, blir livet aldrig som förut.

”Tio månader har gått sedan det fruktansvärda våldsdådet på 9-åriga Luna, en tragedi som skakade hela landet.
För Lunas familj blir livet aldrig detsamma igen.
Nu väljer Lunas mamma Emelie att för Femina berätta om den värsta tiden i hennes liv…….//
…….Ilskan som Emelie, Lunas mamma, till en början kände mot förövaren övergick ganska snart till en besvikelse mot samhället och myndigheter.
Socialtjänsten, kommunen och skolan hade alla sett varningssignalerna. Redan år 2020 överföll förövaren en vuxen kvinna, – Alla, precis alla varningsklockor hade redan ringt innan Luna blev överfallen och torterad. Varför låter man en sådan kille ströva fritt? ………” https://www.femina.se/intervju/luna-overfolls-skelleftea-mamman-berattar/9509319

I statsmedia kallas förövaren genomgående för pojken, eller en ung gärningsman och Luna 9 år kallas för en flicka under 15 år, allt för att förmildra detta fruktansvärda dåd av sonen till familjen Kamal från Etiopien. Tänk om det hade varit en Svenne som varit förövare mot en muslimsk flicka, då hade minst tre dagars landssorg utlysts.

Att en sådan kille får ströva fritt beror främst på rädslan som genomsyrar hela samhället att bli kallad för rasist, där personal på skola och socialförvaltning numera hellre håller tyst än ingriper, när återkommande varningssignaler kommer. Expo brukar leda dreven om främlingsfientlighet. Och nu kan också klanen finnas bakom dörren, när klienten väser vi vet vart du bor….

Artikeln är viktig för att offret med anhöriga får en röst. Otaliga våldtäktsoffer, vanligen en Svenne hora och unga förnedringsrånade Svennar har fått sina liv vingklippta och ibland helt förstörda, där självmord varit enda utvägen. Men statsmedia tiger som muren, till skillnad när den unge pojken med invandrarbakgrund slog rekord i maj blomsförsäljning.

I Agenda och i oräkneliga artiklar i media får förövare med utomeuropisk etnicitet sitta och snyfta på med ihåliga bortförklaringar, som oftast utmynnar i att det är samhällets fel till deras onda gärningar. Journalisten brukar med kroppsspråk och lämpliga hummanden visa sin sympati för våldsverkaren och är det en ung kvinna till vänster som intervjuar så kan kärlekshormoner slå ut.

Jag låter ett inlägg från Julia Caesar på henens blogg få ordet. https://juliacaesar.blog/2022/12/17/ingen-larmade-om-abushi-ansvariga-maste-stallas-till-svars/

Hon skriver ”……inga åtgärder satts in mot 15-åringen, trots att han visat tydliga våldstendenser och varit misstänkt för  misshandel i juni 2021. Inga orosanmälningar har gjorts om honom. Istället har lärare och hans föräldrar gett en bild av honom som ”mysig och fin”….”

Unga skolflickor som regelbundet fått brösten klämda, blivit tagna på rumpan och kallas för hora har nog inte samma uppfattning. Med skolans datorer fick han inspiration av porrfilmer, våldtäkter och strypvåld, endast med tama tillsägelser från lärare, att det inte var lämpligt.

Orosanmälningar uteblev. ”Pojken” har fått träffa psykologer och kommunens habiliteringsteam för att få hjälp. ”….Men, när hans föräldrar inte ville medverka i en utredning konstaterade Socialtjänsten att de ”inte fann skäl att utreda mot föräldrarnas vilja….”

Julia Caesars slutsats är att anställda inom inom skolan och socialförvaltningen i Skellefteå som har varit inkopplade på familjen Kamal är ansvariga för nioåriga Josefins och hennes anhörigas förstörda liv och ska ovillkorligen ställas till ansvar.

Men, när skall Fredrik Reinfeldt med Stefan Löfven ställas till svars för att de öppnat landet för migranter från en kultur med traditioner som kan vara livsfarliga för värdlandets befolkning?

Vi tvingas försörja över 700 000 invandrare i arbetsför ålder och våra mångfaldspolitiker har inrättat det så smart att arbete inte lönar sig för en familj med barn, eftersom bidragen är så höga och vissa kan tom få högre pension än de som går upp tidigt och cyklar till ett tungt, slitigt och lågavlönat jobb.

Grundorsaken är att att den politiska eliten lämnat vanligt folks liv och helst vill frottera sig med höjdarna inom FN, EU och andra internationella organisationer, vilket innebär stor lönsamhet efter den politiska karriären. Då blev den humanitära stormakten det perfekta medlet för att få ryggdunkar av den globala finanseliten, som ser nationalstaten som ett hinder för sin världsregering med de 17 målen från Agenda 2030.

Att ändra på gamla internationella konventioner kommer inte på fråga, eftersom de är förträffliga för att splittra och söndra EU:s medlemsländer, där önskat folkutbyte pågår för fullt.

Insamlingar har startats till Luna via hennes faster av Hanif Bali.
Swisha till 073-8169667 EMMA JOHDET WETTERGREN

Julia Caesar startade en insamling till kvinnan som räddade Luna och larmade polis.
Hennes swishnummer är: 0704161400

Bild; youtube.com

Ja, det har de!!!!

Ps. Att skam, våra politiker, har bosatt sig på Sveriges land är ett tragiskt faktum. https://www.friatider.se/skelleftea-flickan-kan-fortfarande-inte-ga-eller-prata-nekas-assistens

Trots att svenska skattebetalare lägger mest pengar i världen på ”stöd till funktionshindrade” får 10-åriga Luna, som varken kan gå eller prata efter att ha överfallits av en afrikan i Skellefteå i somras, fortfarande ingen hjälp enligt LSS. Istället får hon nöja sig med en mycket begränsad assistens från kommunens socialtjänst, skriver Svenska Dagbladet.…”

Jämför med en berikare med rätt etnicitet

Levde loppan i arabvärlden – fick 18 miljoner i bidrag som ”förlamad” i Sverige, drev restaurang i Jordanien, hela storfamiljen i Märsta anställdes som assistenter. Tweet från fria.tider.se

8 tankar kring ”Luna skadades för livet – mamman om mardrömsdagen och livet efter 

 1. Det är väl snart en tidsfråga innan Medborgargarden bildas i varenda liten som stor håla.
  Det är inte frågan om utan NÄR kommer det att ske.
  ALLA väntar på att Polis och Politikerna skall värna om oss medborgare, men när så inte sker kanske det i slutänden blir gatlopp för både politiker som för poliserna!
  Denna ständiga våldseskalering som kom till Sverige med vissa migrant grupper ska tydligen aldrig ta slut!
  Politiker och poliser, vad tror ni händer när gränsen har passerats utifrån vad det svenska folket tycker att NU får det vara nog! Blir det ingen MARKANT förändring då kommer det nog sannolikt förr eller senare bildas Medborgargarden.
  Kommer den dagen, då finns det ingen återvändo till det bättre av det svenska samhället. Förmodligen blir det den svenska ”Djungelns Lag” som kommer att råda.
  Dagens ”regering” är inget annat än en enda STOR parodi.
  Är det inte märkligt att ingen i Riksdagen varken har sett något, inte hört något, vill inte göra något, vill inte prata om det o.s.v.
  Är det sådana Riksdagspolitiker som DU har röstat på?
  DU som NU tycker att migrationen gått över styr, tänker du fortsätta att rösta för det i nästa val?

  1. Kanske det kan bli en framtida ketchup effekt, när Svensson inser att knutna nävar vid köksbordet inte ger någon förändring, men då har nog jag lämnat jordelivet.
   När jag läser om hur Luna behandlas av kommunen och FK med nekad assistans och samtidigt vet hur miljarder försvinner i klaners muddring av systemet, då känner jag gränslös vrede mot ryggradslösa politiker. Det är som det brukar, de riktigt sjuka skall betala för att tom helt friska får personlig assistans. När det handlar om utomeuropiska hemvist då tas granskande glasögon av, för beslutande tjänstemän är livrädda att bli anklagade för rasism.
   De som fuskar har ofta egna klanläkare som ger fejkade förlamningar diagnoser som tjänstemän sväljer med hull och hår.
   Undren på Arlanda är många.
   Om vilja fanns till avslöjande då kunde FK/kommunen anlita ett neurologiskt team som lätt kan avslöja bedrägerier.
   Om man kan sin neurologi med olika tester då är det inget problem att avslöja bedragare, som också kan finnas hos Svennar, men i mycket mindre omfattning. Men då skulle säkert ramaskri bryta ut från det mångkulturella etablissemanget om särskiljande behandling.
   LSS (lagen om stöd och service) reformen är ett slukhål i statsbudgeten och kostar nu totalt ca 80 miljarder varje år och inom LSS ingår personlig assistans som nu har passerat 30 miljarder strecket. Där hälften kan vara fiffel och båg.
   Lösningen för politiker har varit att sänka sjukersättningen i stället, för handikapporganisationerna och migranters starka organisationer rår man inte på och absolut inte läkare som ger fejkade diagnoser.
   Tag gärna del av undren på Arlanda….https://www.friatider.se/skelleftea-flickan-kan-fortfarande-inte-ga-eller-prata-nekas-assistens

  2. Hm, jag glömde nämna att både det svenska rättssystemet och Migrationsverket tillhör väl kategorin DE STÖRSTA PARODIERNA, av de alla.

 2. Mycket tung läsning på flera vis . Rädslan att ta itu med uppenbara problem i samhället och sätta gränser är är frånvarande . Ryggraden är amputerad på folket i stort . Solidaritet pratas det om , men solidaritet med vem ? Och på vilket vis ? Jag finner solidariteten avlägsen gentemot folket , vi som försörjer landet med vårt arbete och lojaliteten till det .
  Mvh Sjöström

  1. Ja, inte har Magdalena Andersson någon solidaritet med folket i sitt 1 maj tal i Jönköping. Där var det bara snyft över hungriga, främst invandrarbarn, som bidrog till kriminalitet. Men nu skall förslaget på 700 miljoner till kommuner sätta stopp för hungern med lunch under trevliga sommaraktiviteter, dans, skogspromenader med scouter ….
   Tänk att ingen har kommit på det tidigare?
   En förolämpning mot oss skattebetalare.
   Den huvudlösa migrationens enorma kostnader på minst 300 – 400 miljarder varje år är visst försumbar i politikervärlden.
   https://samnytt.se/socialdemokraternas-losning-pa-gangvaldet-sommarlovsaktiviteter/

 3. Det är bara att konstatera det enda som får en sosse att gå igång är när någon ifrågasätter A-lotteriernas existens

  1. Ja, som drivit otaliga främst fattiga pensionärer till kronofogden.
   Lidande förärar en sann sosse endast invandrare av utomeuropisk etnicitet. Värdlandets befolkning exkluderas från invandringens konsekvenser och skall bara hålla tyst. Helst köpa majblommor av den unga muslimska försäljaren som ger godhetspoäng och glömma Lunas fruktansvärda öde så snart som möjligt.
   Efter att som sjukgymnast främst ha arbetat inom neurologisk rehabilitering vet jag hur Lunas svåra hjärnskada har stympat hennes liv.
   Här berättar Lunas faster om svårigheterna till ett skäligt liv för Luna https://www.svd.se/a/KneROE/emma-johdet-wettergren-var-ar-skyddsnatet-nar-det-verkligen-behovs

   https://detgodasamhallet.com/2023/04/30/bitte-assarmo-partilotterierna-borde-ha-forbjudits-for-langesen/#more-70765

Kommentarer är stängda.