Linda Karlström skall tystas trots att Covid vaccinernas spike protein kan orsaka inflammationer i hela kroppen

Många är nog trötta på mitt tjat om Covid vaccinernas förstörelse potential i kroppen. Men detta bluff vaccin mot mänskligheten får inte sopas under mattan och så länge som FHM tjatar vidare om booster sprutor och upprepade kallelser till vaccinering kommer, så återkommer jag med nya avslöjanden.

Men först om Linda Karlström, som enligt storebrors wikipedia är ” ….en uttalad vaccinationsmotståndare. Hon menar att skador och biverkningar av vacciner överstiger eventuell nytta. I en manifesterande artikel på Vaccin & biverkningar hävdar hon bland annat att ”vaccinindustrin lyckas indoktrinera en hel läkarkår genom likriktad skolning, dupera politiker genom lobbying och få en bred allmänhet att fortsätta upprepa samma gamla mantra ’vacciner är säkra och effektiva….'” https://sv.wikipedia.org/wiki/Linda_Karlstr%C3%B6m

Hon har inte bara blivit kölhalad av SVT utan också utsedd till årets förvillare av VF (Vetenskap och Folkbildning) 2020 och betraktas av etablissemanget som konspirationsmästare, i egenskap av sina tvivel på vacciners potential. Hon är också chefredaktör för nättidningen Vaccin & biverkningar.

Bild från Newsvoice.se

Linda Karlström fick upprättelse för SVT:s övergrepp i hennes hem och skadestånd på 100 000, men vad hjälper det när hon av domstolen, Stockholms tingsrätt, blir ålagd att betala rättegångskostnaderna, eftersom hon tvingades driva frågan enskilt med privat advokat. Då den muslimkramande ”….JK Marie Heidenborg – känd och kritiserad för att tilldela stora skadestånd till grovt kriminella såsom dömda våldtäktsmän – valde att inte inleda någon förundersökning. Inte heller Granskningsnämnden för radio och tv ville ta i frågan….”

Rättsväsendet tar med ena handen och slår med den andra för att göra Big Pharmas politiker nöjda. En insamling vore på plats om hon tvingas stå för rättegångskostnaderna på närmare 1 miljon själv. Givetvis är vår media mycket upprörd över att vänsterns flaggskepp SVT får kritik.
https://samnytt.se/tidningsutgivarna-kraver-att-skadestandsdom-mot-svt-overklagas/

Här kommer några citat från läkare/forskare som har genomskådat narrativet med genvacciner, som aldrig publicera si storebrors media.

 Dr Tess Lawrie, som intervjuas är medgrundare av World Council for Health. https://newsvoice.se/2023/03/dr-tess-lawrie-covidvaccinerna-orsakar-inflammationer/

The World Council for Health är en gräsrotsorganisation, som arbetar oberoende och har etiken mot patienten som ledstjärna, i stället för Big Pharma som Gates WHO. Organisationen består av läkare, vetenskapsmän och jurister, medlemmar av allmänheten, aktivister och nu patienter, som sprider information.

“Det finns ett kryphål som de har smugit sig igenom i den regulatoriska processen, eftersom de flesta läkemedel kräver farmakokinetiska studier och det har inte gjorts med COVID-19-vaccinerna”, säger dr Tess Lawrie, medgrundare av World Council for Health.
En farmakokinetik studie visar hur ett läkemedel beter sig i patientens kropp, hur det fördelas och hur lång tid det tar att rensas ut från kroppen, men eftersom injektionerna har kallats “vacciner” har tillverkarna inte behövt visa hur dessa distribueras i kroppen, säger Lawrie, som egentligen anser att “covidvaccinerna” är genterapier.
Injektionerna måste stoppas omedelbart, säger hon. Myokardit (hjärtmuskelinflammation) är bara toppen av isberget. Inflammationer förekommer faktiskt inte bara i hjärtat utan “i alla organ och vävnader i kroppen…” säger Lawrie.

Problemet är att sjukvården inte vill se något samband mellan fullvaccinerade patienters alla nytillkomna diagnoskoder.

Lawrie och andra läkare/forskare pratar för döva öron. Big Pharma är redan igång med nya vacciner och WHO som i praktiken styrs av Bill Gates förmögenhet vill ha monopol på alla länders restriktioner vid nästa planerade pandemi. Så Sverige med sitt FN fjäskeri får nog rätta in sig i ledet vid nästa pandemis lock down restriktioner.

Se hela intervjun på Epoch Times.

Både födda och ofödda barn lever farligt efter eget och moderns gen vaccin. Födelsetalen går ner rapporteras det från hela västvärlden och missfall ökar. Men Big Pharmas allierade förstår ingenting.

"Jag har absolut tro på att [mRNA-vacciner] kan döda dig." "Varje genbaserat vaccin har potential att döda dig." "Om någon läkare vågar ge ett barn en spruta med mRNA, dödar han potentiellt detta [barn]." "Min förutsägelse är att vi kommer att se så många tragedier, att barns död kommer att bli en normal sak." Sucharit Bhakdi, MD säger till Jakobien Huisman i intervjun "The Path to Living Hell" i december 2022:

Via alternativa medier både i Sverige och utomlands har jag tagit del av otroligt många gen vaccin kritiska rapporter och artiklar. Det hjälper inte ens att flera har publicerats i vetenskapliga tidskrifter. Big Pharma, deras lojala läkare/experter och underdåniga politiker för Gates WHO är kompakt. Trots ökade verklighetsattacker så spelar de oförstående, precis samma uppsyn som de visar inför invandrarkriminaliteten.

4 tankar kring ”Linda Karlström skall tystas trots att Covid vaccinernas spike protein kan orsaka inflammationer i hela kroppen

  1. Vad jag kommer ihåg är att jag fått brev om att vaccinera mig en gång. Jag har inte varken vaxat mig eller hört av mig och hittills har de lämnat mig ifred…

  2. Villebråd ? Är det det vi är vi ovaccinerade ? Jag har inte fått någon anmaning om att komma till VC för en spruta / booster . Är snart 71 och ”tärande” trots att jag fortfarande jobbar . Kan det ha att göra med vilket län man bor i , Värmlands för min del . Någon som vet ? Och skulle jag få en anmaning så lär ansvarig ångra det utskicket !
    Mvh Sjöström

  3. De vet precis allt om varenda en om man tagit ”Ko-vaccinet” eller inte.
    Då jag fick ett brev om att vi ser att du inte är vaccinerad. Ska du inte komma och göra det! Ska man jaga oss ovaccinerade när VI blivit tillräckligt få?
    Är detta vaccinationsregister LAGLIGT?

Kommentarer är stängda.