Är Olaf Scholz Tysklands Quisling? Tyvärr finns för många folkförrädare i partiledningar och i EU.

Trots det tyska folkets protester mot krigs förlängande vapenleveranser till Ukraina, så sticker deras förbundskansler i väg till USA och sätter sig i Bidens knä.

Ingen sedvanlig presskonferens ägde rum efter mötet utan bara dimridåer för att sanningen om USA/Norge sabotaget mot Nord Streams gasledningar skulle döljas av CIA:s påhittighet.

"Seymour Hersh: CIA Planted Nord Stream Cover-Up Story
Den undersökande journalisten Seymour Hersh publicerade en artikel på Substack på onsdagen som sa att CIA fick i uppdrag att komma med en omslagsartikel för Nord Stream-bombningarna som matades till The New York Times och den tyska tidningen Die Zeit.

Skyddsberättelsen skapades för att flytta skulden från USA efter Hershs bombrapport publicerad den 8 februari som sa att president Biden beordrade attacken mot Nord Streams naturgasledningar, som förbinder Ryssland med Tyskland. "Det var ett totalt påhitt av amerikansk underrättelsetjänst som vidarebefordrades till tyskarna, och som syftade till att misskreditera din berättelse", berättade Hersh av en källa inom den amerikanska underrättelsetjänsten." Källa: End Times Headline News
March 24 2023

Idag är ordet quisling ett begrepp synonymt för förräderi. Det kommer från Vidkun Quislings agerande innan och under Hitlers ockupation av Norge. Med andra ord har ju Norge vanan inne.

Hur länge skall dessa Europas makthavare få fortsätta med sitt landsförräderi? Innan folket har fått nog och sätter ner foten?

Ursula von der Leyen mutar nu Spainens ledare Pedro Sánchez för att hon skall bli omvald till EU:S ordförande nästa år. Ingen kontroll av vart pengaregnet från Covid stödet tagit vägen, där Sverige är skuldsatt fram till 2058, som medfinansiär, tack vare Löfvens lismande. Nu skall nästa dos utbetalas trots att korruptionen frodas och många undrar vart tog pengarna vägen?

Därutöver har denna dam fått EU att betala för arresterings orden av Putin. Det är västs specialitét att ”kapa” förment neutrala internationella institutioner, som till exempel den Internationella brottmålsdomstolen i Haag och Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE.

Jag undrar vad Schulz mutas med för att förråda sitt eget folk?

En lite ljusning finns dock i Nederländerna där det nystartade Bondepartiet gick mot storseger. Folket är innerligt trötta på Max Ruttes landsbygdsfientliga politik och i Frankrike stormar det ännu kring Emanuel Macrons avskydda pensionsreform. https://nyadagbladet.se/utrikes/nystartat-bondeparti-blev-nederlandska-valets-stora-segrare/

https://www.svd.se/a/4oxEMG/paris-i-upprorsstamning-denna-vreden-ar-storre

Men i Sverige tiger och lider Svensson och kan möjligen vakna till om snuset är i fara. Europas mest lättlurade folk om jag får avgöra.

Om SD lurar sig själv genom att sparka Elsa Widding från miljö- och jordbruksutskottet får framtiden avgöra. Tyvärr är det inte första gången SD låter EXPO med socialdemokraterna styra deras politik. Vad deras väljare tycker är det inte så noga med. Jag undrar om partiet orkar hålla fast vid en reduktionsplikt på 0 % när övriga Tidöpartier ständigt vill räkna bort dem. Förortens bidragstagare räknas det sannerligen med, nu skall bostadsbidragen höjas igen.

Dessa feminister som drabbats av minnesförlust under 10 år och plötsligt när deras karriär behöver en knuff så stoltserar de med sina minnesbilder av ovälkomna händer. Vad som hände dessförinnan är dock väl förträngt som attraherande subtila signaler på en våt fest.

Jag undrar om inte Ebba Busch har tröttnat på sin EU parlamentariker Sara Skyttedal med hennes känsloladdade intervjuer och liberala inställning för knark, som inte partikamraten Johan Ingerö delade. Skyttedal vill självklart bli omvald till nästa år och då gäller det att sopa bort konkurrenter och få fortsätta verka i Bryssels bekväma tillvaro.

”……….Kristdemokraterna har i dag en partiledare som erkänt förtal mot strafföreläggande, en partisekreterare som avgått efter en polisanmälan riktad mot honom och en EU-parlamentariker som har författat samma anmälan. Vad är det för ett parti, egentligen?…” https://www.svd.se/a/y69jW2/torbjorn-nilsson-kd-konfliket-handlar-om-nagot-storre

Men jag undrar om inte KD:s väljare har fått nog, precis som centerns med sin muslimska ledare.

Så otroligt långt våra valda politiker står från sina väljare. I går formades ledare för missnöjda arbetare, men idag är alla av samma skrot och korn i deras följsamhet till EU:s vänsterliberala värderingar och östliga förakt. Där vår humanitära stormakt har förvandlat landet till en Failed State med rekord i skjutningar, sprängningar, mord och rusande inflation.

Bild från The duran.com

4 tankar kring ”Är Olaf Scholz Tysklands Quisling? Tyvärr finns för många folkförrädare i partiledningar och i EU.

  1. Varför sa ”våra” politiker aldrig innan vårt EU val att EU kommer att bli vår Överstatsmyndighet? Sakta, sakta vävs vi in i den politiska maffians klor. För i EU, där råder det SEKRETESS!

    1. Ett Swexit lär inte komma under min tid, för majoriteten svenskar är så konflikträdda och konsensus uppfostrade. Flertalet tror ännu på vad vår stasmedia skriver efter förlaga från CIA/USA.

Kommentarer är stängda.