Migrationens konsekvenser får media börja nämna, men fakta från kriget i Ukraina måste journalister lämna

Verkligheten tvingar media att mödosamt vakna beträffande migrationens konsekvenser.

Alternativa medier har varit klarvakna för länge sedan, precis som jag själv för över 30 år sedan, när invandrare med stora behov strömmade in i vården för rehabilitering. Att Sverige skulle ha Europas lägsta invandring är tidernas skämt. Rekord råder i beviljade medborgarskap och massinvandringen fortsätter i spåren av rekordet under 2015. Folkutbytet skall fullbordas, nu är det den globala eliten som utgör bäste bröders trygga hamn. Massan skall ju bli lyckliga utan att äga någonting, för de som överlever nästa pandemi vill säga.

Kyrkan har fått order från storebror att utöka antalet gravplatser och urn förvaringar. Kanske preventiva önskemål från kemiska laboratorier och krigshökar som måste tillgodoses.

Panelsamtal om kriminalitet på Alternativa Bok- och Mediamässan i Stockholm 20 augusti 2022 är värt att lyssna på, trots det dåliga ljudet. https://swebbtv.se/w/8YBKdQZCsnpweeFvY4bj2c

Men när det handlar om kriget i Ukraina och vad Sveriges Nato anslutning får för konsekvenser, då har media abdikerat från sitt journalistuppdrag.

Troligen med stränga order från deras ägare, som troget kopierar rapportering från medias ägare i USA. Ägarkoncentrationen bara ökar, nu är det Bonnier och Schibsted som bestämmer vilka åsikter vi skall ha.

Denna artikel säger väl det mesta om vad som sker där ”flyktingarna” är bosatta, mejlar signaturen TT.

”Klicka i kartan, skriver självaste SVT, för att se detaljer om respektive skjutning. Vi visar skjutningar från 1 januari 2018 till nutid, sidan uppdateras med officiella siffror två gånger i månaden när polisen släpper sitt material……..Du kan själv välja vilket geografisk område du vill se skjutningar i – regioner, kommuner eller polisens särskilt utsatta områden….”
https://www.svt.se/datajournalistik/skjutningar-i-sverige-ar-for-ar/

Utsatta områden betyder enligt min mening, att dess invånare utsätter sig själva för skador och död. Ibland kan även helt gängbefriade personer av misstag komma i skottgluggen. Knivdåden, skador efter misshandel orkar inte SVT redovisa denna gång, men det kanske kommer när knivarna kommer fram på Södermalm. Etnicitet är fortfarande tabu att redovisa, för det lika värdet får ej demoleras.
”Dödsfall efter skjutningar i Sverige år för år
  • 2018 43
  • 2019 43
  • 2020 47
  • 2021 45
  • 2022 62
  • 2023 5

Här kan du se var och när det har skjutits – och följa utvecklingen år för år. Hur ser det ut där du bor? Uppgifter finns också om antal skottskadade av annan person.”

Trauma vård med rehabilitering för skottskadade personer kostar mångmiljoner och det kan varenda Svensson förstå vad det innebär i undanträngningseffekter av vård som kan vänta. Dess köer blir allt längre, med försämringar och tom död, när till exempel enstaka tumörer hinner förvandlats till spridd cancer och för tidig död.

Januari 2023 Stockholm skakas av en pågående våldsvåg. Vid sidan om skräck och lidande kostar skjutningarna skattebetalarna mångmiljonbelopp i form av vårdkostnader – bara i Stockholm hittills 60 miljoner kronor de senaste tre åren….” https://www.svt.se/nyheter/inrikes/varden-av-skottskadade-kostbefogade. ar-mangmiljonbelopp-varje-ar

Här försöker läkarna med det gamla vanliga knepet, att får vi bara tillbaka en patent i arbete så är kostnaderna befogade. Problemet är dock att mycket få av de som ligger på operationsbordet är några skattebetalande Svensson. Deras arbete innebär att klättra i den kriminella karriären och med lite rap talang kan den kriminella livsstilen också hyllas av P3 Guld.

För ett par år sedan skrev Martin Marmgrensom då arbetade som områdespolis i Järva i Aftonbladet under debatt ”Ni som hyllar och prisar gansterrapparna har blod på era händer”
Hur han kunde vara aktiv i MP med dessa åsikter övergår mitt förstånd. Nu känner jag inte till om hans MP engagemang finns kvar. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/34P7oq/ni-som-hyllar-och-prisar-gansterrapparna-har-blod-pa-era-hander

Men vi får ändå vara tacksamma över att verkligheten har tvingat SVT med statsmedia att vakna. Men, när det gäller kriget i Ukraina och övriga utrikesnyheter så har media abdikerat från god journalistik, med fakta och att låta båda sidor komma till tals. Citeras Reuter då är man ett Putin Troll, men BBC och CNN går bra, för då är journalisten god och på den rätta vägen.

När det handlar om Nord Steam sabotaget så var det tyst i mediehusen fram tills false flag operationen från New York Times publicerades (förmodligen på uppmaning av underrättelsekällor i USA) om att en båt med sprängrester har hittats och en pro rysk grupp fick skulden, till USA:s och Norges lättnad. https://www.friatider.se/usa-kallor-ukrainavanlig-grupp-bakom-sprangningen-av-nord-stream

Nu jämrar sig SvD över att en spricka i väst blir drömläge för Putin, när både vänster och höger förenar sig i kamp för fred. Att det i så fall blir drömläge för civila och för tvångskommenderade unga soldater som får behålla sina liv är underordnat.
https://www.svd.se/a/q1Qw2O/lundin-utdomandet-av-demonstrationer-i-bonn-gynnar-putin

Drygt 50 procent av befolkningen i Tyskland vill att vapenleveranserna ska upphöra. Foto: SipaUSA
Bilden från SvD artikeln.

4 tankar kring ”Migrationens konsekvenser får media börja nämna, men fakta från kriget i Ukraina måste journalister lämna

  1. ”Hur han kunde vara aktiv i MP med dessa åsikter övergår mitt förstånd.”

    Stockholmssyndrom?

    1. Den kloka förklaringen tänkte jag inte på.
      Dessvärre verkar majoriteten av landets väljare lida av samma syndrom.

  2. Varför söker sig vissa ”Migrationsgrupper” till länder där befolkningen anses vara ORENA, enligt deras EGEN RELIGION?
    Vad säger din egen LOGIK?
    Migrerar man för att likvidera de ORENA, eller varför söker man sig till länder där man HATAR de ursprungliga medborgarna?
    Är det yttrandefriheten som ”blockerar” och därmed kväver läsares åsikter?

    1. Mycket bra frågor du ställer!
      Bidragen lockar med livstids försörjning utan krav. Därutöver är straffen låga för de få som åker fast för rån, bidragsbrott, våldtäkter, sprängningar och mord, så brotten mot Svennar kan fortsätta i oförminskad takt. Om 30 år så är svenskar i minoritet och risk finns för att sharialag blir infört. Kanske är det därför som HMF jägaren bytt bransch, eftersom hets mot folkgrupp bara gäller för minoriteter.

Kommentarer är stängda.