Nu är min gamla väninna riktigt arg

”Om Farmanbar tidigare kämpade på för en bättre värld genom skidsemester i Alperna så gör han samma nu, men denna gång i Florida, USA. Vilket hyckleri!”

Han fortsätter sitt twittrande med att demonisera den kristna högern i USA, samtidigt som han påstår att det var socialdemokraterna som skapade ”en av världens främsta välfärdsnationer” som nu den nya regeringen med SD förstör………. Jag orkar inte citera mer av hans karriär röda PK floskler.
Nu väntar ett styrelseuppdrag i HSB och om hans avgångsersättning under ett år som statsråd naggas i kanten återstår att se.

Farmanbar är en svensk-iransk entreprenör för It bolag och var tidigare Sveriges energiminister och digitaliserings minister. Jag förmodar att det är 551 avundsjuka praktsossar som gillar denne identitets rekryterade man till politiken. Hans koncept för en bättre värld tycks vara härliga resor och nya upplevelser med besök hos vänner. Flygskam är inget för en fd energiminister, det skal bara vanligt folk ha, som har gnetat ihop till en solresa.