Vad är Nato? Vem är Jens Stoltenberg?

Nej till Nato – Manifestation 4 mars kl 14-15 på Medborgarplatsen! Tal, poesi, musik! Kom!

Väljare i Sverige fick inte rösta om att bryta Sveriges 200 år av alliansfrihet.

Ska vi tillåta att Sverige görs till frontstat i ett storkrig mellan USA/Nato och Ryssland?

Skall vi stillatigande skicka soldater till Natos krig och betala dyrt för ett Nato-anpassat militärt försvar?

Dö för Nato? Vi säger nej!

Är dagens viktigaste frågor som Nätverket Nej till Nato, Stockholm. natverketnejtillnato@gmail.com ställer.

Bild; janoberg.me


”Nato presenteras som en freds- och försvarsallians. Men när Warszawapakten upplöstes 1991 expanderade Nato österut.

     Nato har aldrig handlat om försvar av demokrati – Portugal blev Nato-medlem 1949 och var en diktatur och kolonialherre fram till 1974. Grekland blev Nato-medlem 1952 och var under militärdiktatur 1967 till 1974. Turkiet är ett Natoland som ockuperar delar av sitt grannland Syrien.

     Nato är en krigs- och kärn-vapenallians i USA:s intresse.  Det har visat sig i anfallskrigen mot Serbien 1999, Libyen 2011 och under 20 år i Afghanistan. Många Natoländer deltog i det folkrättsstridiga kriget mot Irak som sedan 2003 skördat 4 miljoner människoliv och förstört landet.

     Nato ger sig sedan Madrid-mötet juni 2022 rätten att kriga i alla väderstreck och på världens alla hav och i rymden och USA:s strategiska kärnvapen pekas ut som den yttersta garanten för säkerhet.

     Ett försvar av Sverige bör inriktas på vårt eget territorium, inte på krig utomlands under Natos befäl och i främmande makts intresse!”

Källa: https://www.globalpolitics.se/nej-till-nato-manifestation-4-mars-kl-14-15-pa-medborgarplatsen-tal-poesimusik-kom/

—————————————————————————————————

Glöm inte att svenska folket aldrig fick rösta om att Sverige skulle bli mångkulturellt 1975, samma dårskap är Ja till Nato, som våra folkfientliga politiker har bestämt över våra huvuden. Medlemskapets konsekvenser är att landet kan bli slagfält för ett tredje världskrig.

Bild från stockholm.skp.se

Det här är en mycket läsvärd kommentar från Norge efter artikeln om Jens Stoltenbergs lögner.

https://www.globalpolitics.se/jens-stoltenberg-medger-till-slut-att-kriget-i-ukraina-borjade-2014/

Magnar Husby 22 februari, 2023 At 15:29
"Jens Stoltenberg ljuger fortfarande om hur kriget startade 2014. Det är väldokumenterat att kriget startade med en USA-stödd kupp i Kiev den 22 februari 2014, där nazistiska och extremnationalistiska organisationer hade "groomats" i förväg av USA, just för att genomföra en statskupp . Kuppmakarna påbörjade omedelbart försök att överrösta alla provinser i Ukraina. De skickade väpnade grupper till alla provinser för att säkerställa att de godkände kuppen. De som inte godkände blev antingen misshandlade eller dödade. Men de nådde inte Krim och Donbas innan befolkningen där lyckades etablera motstånd. Det slutade alltså i inbördeskrig, helt tvärtemot Natos planer. Men Jens Stoltenberg har aldrig "sett" det inbördeskriget. Han har hela tiden ljugit om att 13 000 östukrainare dödades. Han gav också greppet om alla de tusentals civila som han själv arrangerade för att ha dödat i Libyen."

Norge gör nu miljard vinster, precis som USA efter att de två kumpanerna sprängde Nord Streams gasledningar, vilket fick petrodollarn att blomstra. Locket på i media, liksom om demonstrationer både i USA och Europa som kräver fredsförhandlingar i stället för krig, för att inte tala om den svenska utredningen av terrordådet.
Det enda vi hör är desinformation, Fake News och då behövs inga svar.

Men medborgarna i Tyskland är inte längre tysta. Den tyska anti-krigs- och fredsrörelsen har tagit ett initiativ och publicerat en fredsappell, i form av ett upprop: Vinn freden, inte kriget! 

Som tysk media inte kunde tiga ihjäl. Olof Scholtz tvingades delta i en offentlig debatt, efter att nya tunga vapenleveranser är på väg.

Då förstår jag vilken oerhörd makt USA:s oligarker, the deep state med krigshökar har när Tyskland tvingas hjälpa USA, som med Nord Streams sannolika terrordåd, håller på att slå sönder tysk industri, skapar el kris och ger inflationen bränsle, förutom alla sanktioner.
Allt medan maktens media trumpetar ut hur Nato räddar Europa från Putins grepp. Världspolisens våldsamma grepp över världen får inte nämnas, som skapat terror rörelser och orsakat lidande och död för hundratusentals oskyldiga och skyddslösa människor.

2 tankar kring ”Vad är Nato? Vem är Jens Stoltenberg?

  1. Sossarna förankrade inte de nya politiken i Natofrågan på någon kongress. Ej heller Sverigedemokraterna låter Landsdagarna (= kongressen) avgöra. Varför?

    Var risken för stor, att det skulle bli tummen ner? I så fall kommer frågan, huruvida partiernas interna demokrati är reducerad, lindrigt uttryckt.

    1. Viktiga frågor Du ställer, svaret uteblir nog sam vanligt, när avståndet är för stort mellan vakna väljare och valda.
      Media har nu orgier i partiskhet för våra makthavare. Folket luras tro att Nato skyddar oss för Putin, när det är USA/Nato med EU eliten som med vapenleveranser förlänger kriget med lidande och död, i stället för att gå till förhandlingsbordet.

Kommentarer är stängda.