Faktagranskare ger mer rädsla för global uppvärmning och ignorerar kylande trender

Detta är citat från en artikel i Natural News som hävdar att forskare ignorerar data om kallare perioder, eftersom de inte passar in i den globala uppvärmningens allenarådande teori. Nordöstra USA upplever för närvarande rekordkalla temperaturer där arktiskt utbrott slår rekord i nordost.

Oavsett vad så beskyller väderalarmisterna allt på global uppvärmning genom växthusgaseffekten.

Andra fenomen som luft- havsströmmar, solens aktivitet, väder, fotosyntes, vädermanipulering/geoengineering mm ignoreras helt av globalisters lojala experter. Fakta avfärdas, eftersom de kommer från alternativ media, lögner blir sanning i media som kontrolleras av den globala eliten, oavsett om det handlar om klimat, biverkningspotenta genvacciner, migrationens berikning och Putins krig. Där dokument utifrån på SVT 2 i går kväll gav en partisk bild. Putins lögner avslöjades fram till Minskavtalet, men tystnaden var total om vilka krafter som låg bakom USA:s och EU:s engagemang för att sätta stopp för Putin för gott.

Konstgjorda och politikerskapande kriser gynnar ett fåtal och misshandlar flertalet av jordens befolkning. Medlet är rädsla för jordens undergång och för ryssen som bestäms av en avtacklande världspolis, som den djupa staten styr med oligarker bakom.

——————————————————————————————————-

”( Natural News ) Enligt de senaste uppgifterna från National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) har det inte skett någon ”global uppvärmning” under det senaste decenniet . Istället fortsätter global COOLING för åttonde året i rad! NASAs satellitdata visar en minskning med 0,11°C/decennium i genomsnittliga globala temperaturer under de senaste åtta åren och fem månaderna……

CO2-utsläpp, vare sig de är naturliga eller skapade av människan, driver inte världen in i en ”existentiell kris” av global uppvärmning. 
Växthusgaseffekten är inte den enda drivkraften bakom globala temperaturer, och CO2-utsläppen kommer inte att ta slut i världen…

Korrelation är inte lika med orsakssamband. CO2-nivåer korreleras oseriöst med tidigare uppvärmningstrender, eftersom kyltrenderna avfärdas. När avkylningscyklerna återkommer med stigande CO2-nivåer (som observerats under de senaste åtta åren) förlorar hela teorin om CO2-global uppvärmning sin trovärdighet.

Naturligtvis var ”faktakontrollerna” snabba med att avfärda uppgifterna om global kylning under det senaste decenniet. Den senaste ”faktakontrollen” den 3 februari såg till att sälja den globala uppvärmningens bluff lite hårdare genom att hävda att åtta års data om global kylning ”inte är en trend” och att vi borde förbereda oss för planetens slut. Faktakontrollen hävdar att ”åtta kallare år inte kan extrapoleras för att dra slutsatser om långsiktig global uppvärmning.….Det finns ingen anledning att vara rädd för temperaturer, om det inte finns en global ekonomisk agenda att genomföra. 

Naturligtvis är det det som all rädsla och panik är till för – att motivera regeringar att följa globala agendor som gynnar de få utvalda som skapar konstgjorda kriser.

Källa; https://www.naturalnews.com/2023-02-08-global-cooling-continues-eighth-straight-year-noaa-data.html

Varför reagerar inte fler svenskar mot den enda sanningen som media presenter om klimatet med den gröna omställningen, vikten av dödligt vaccin, mångkulturens berikning och den svart/vita framställningen av Putins och Zelenskyjs bakgrund fram till dagens agerande.

När det mesta i vardagslivet visar att det inte stämmer, inte minst med mångkulturens skenande våldtäkter, rån, mord, bedrägerier osv.

Här ger K-O Arnstberg många svar i sin söndagskrönika om ”De passiva svenskarna.

https://morklaggning.wordpress.com/2023/02/12/sondagskronika-de-passiva-svenskarna/#more-21982