Kristersson, Billström och Påhlsson krälar i stoftet framför Erdogan

Nu är Erdogan riktigt förbannad, därför bortförklarar och ursäktar sig regeringens stats- utrikes- och försvarsminister för att Sverige ännu måste följa grundlagen.

Nu är det den svenska flaggan som kränkta och hatiska muslimer bränner efter att dansk-svenske advokaten och provokatören Rasmus Paludan fick grönt ljus av polismyndighet för att under lördagen framföra sina åsikter om islam, genom att bränna Koranen framför turkiska ambassaden i huvudstaden.

Varför visar inte regeringen samma upprördhet över Erdogans trogna skara som också fick tillstånd att demonstrera utanför Turkiets ambassad med sitt Allahu Akbar?

För en troende muslim är islam okränkbar och står över alla andra religioner. Landets välfärdssystem med generösa bidrag och förturer förstår de snabbt, men inte vår religionsfrihet och yttrandefrihet. De anser sig ha rätt att endast plocka russin ur kakan och fortsätta med hemlandets förakt för vårt levnadsätt, som ständigt eldas på av bokstavstrogna Koran tolkare i moskén.

Nu säger det turkiska nationalistpartiet MHP blankt nej till Sveriges medlemskap i Nato och då lär knappast Joe Bidens mutor hjälpa att Erdogan får köpa stridsplanet F-16.

Från Devlet Bahceli partiledare för MHP låter det så här;  ”….Det är stötande att överhuvudtaget ha politiska och diplomatiska förbindelser med länder som är fientliga mot våra nationella och moraliska värderingar, och då kan det inte komma i fråga att sätta sig i samma Nato-allians som dem…” https://www.friatider.se/turkiskt-maktparti-satter-punkt-nato-ansokan-efter-koranbranningen

Tänk om Kristersson hade sagt att vi kan inte ha politiska och diplomatiska förbindelser med ett land som inte respekterar våra nationella och moraliska värderingar. Våra medborgares rätt att fritt få uttrycka sin åsikter som är grundlagsfästa i vårt land och därmed visa på att Sverige inte tummar på demokratins yttrandefrihet.

Men icke, han krälar i stoftet och ber om ursäkt för att lagen följs tillsammans med riksdagens Nato kuppmakare.

Men hur skulle han kunna stå upp för yttrandefrihet, när han och övriga partiers ledare för länge sedan har bestämt vad folk får yttra sig om?

Statsmedia rensar effektivt bort allt som finns utanför åsiktskorridoren och får utstötningskulturen att blomstra. Undantagen är många och nätets censur borde tom imponera på världens diktatorer, när HFM jägaren avlönas med skattepengar för att sätta dit oss pensionärer som fått nog av orättvisor från röda som blå ledares politik.
Vi har sparat, gnetat och levt efter devisen att arbeta och göra rätt för oss och blir upprörda, när de som aldrig jobbat eller mycket lite kan få mer i pension, som tom finansminister Svantesson gläds över i Agenda, när moderaternas arbetslinje flytt sin kos. Och inte blir det bättre av böneutrop som stör det offentliga rummet och vänsterns lager av offerkoftor som värmer förövare.

Fake News och desinformation kallas allt som inte är PK och den nya myndigheten för psykologiskt försvar har häcken full, men upptäcker inte att den är på glid från allt vad demokrati heter. https://www.gp.se/ledare/l%C3%A4r-dig-k%C3%A4nna-igen-en-myndighet-p%C3%A5-glid-1.73606670

Men icke, Kristersson med sina Nato kumpaner i hela riksdagen krälar i stoftet och ber om ursäkt för att grundlagen även gäller i praktiken.

Regeringen är förmodligen, i sin vrede över dessa provokationer, ångerfyllda över att de inte införlivade hela yttrandefriheten i spionlagen som riksdagen klubbade igenom den 16 november i fjol. Så nu får medier passa sig så de inte åker dit i sin Erdogan kritik, som mer riskfritt kan riktas mot provokatören.

Erdogan har nu vind i seglen och tidigarelägger valet redan till maj i stället för juni. Om ilskan kvarstår mot Sverige är frågan, men före valet lär inget NATO besked komma, hur än regeringen krälar i stoftet.

Ett varmt tack till Rasmus Paludan som sätter käppar i hjulet för medlemskap i denna krigsallians. Han visar att islam inte hör hemma i ett sekulärt samhälle, vilket får det lika värdet att knaka betänkligt.

Bild; samnytt.se

Äntligen höjde Åkesson upp sin stämma, mycket bekymmersamt med statsministerns smörande för Erdogan! https://www.friatider.se/akesson-regeringens-smorande-erdogan-mycket-mycket-bekymrande

3 tankar kring ”Kristersson, Billström och Påhlsson krälar i stoftet framför Erdogan

 1. Det är korrekt att våldsbejakande islamister är invasiva människor i ett demokratiskt Sverige.
  Att befria vårt land från dessa invasiva människor borde vara ett huvudmål
  för alla demokratiska svenskar.

  1. I naturen tas invasiva växter bort, för de tar över och kväver det naturliga beståndet. Men i politikervärlden gynnas islamister, trots deras digra våldskapital. Deras bravader gödslas med bidrag, förturer, förståelse, frikännande med gigantiska skadestånd och vad värre är finns ett tyst samförstånd hos alltför många muslimer. Islam är fredens religion utåt, men den krigiska med förakt mot otrogna finns inåt i många själar, som kan förkunnas i moskén.
   Där Gävleimamen Abo Raad hyllades som en rockstjärna efter att han blev frisläppt efter sin förkärlek till våldbejakande extremister. Hans son gick i samma fotspår, åtalades för penningtvätt, men både frisläpptes eftersom de inte kunde utvisas av rädsla för att någon skulle damma till dem.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/gavleimamens-son-atalas-for-grovt-penningtvattsbrott

   Det var centerns blivande partiledare ”Murres” sista bravad i Linköping att lobba fram ett ja från kommunfullmäktige med bygglov för en stor moské på historisk värdefull mark i Lambohov i Linköping.
   Muslim med dubbla medborgarskap (Sverige-Turkiet) där hans kusin står mycket nära Erdogan och så ett par misshandelsdomar från ungdomens bravader som gjorde centerns partiledning överförtjust över att få förtäta Annie Lööfs mångkulturella arv.

   1. Känns som en skänk från universum angående Nato – hoppas det håller i sig! När det nu är så hemskt i Sverige för muslimer så kan jag tänka mig att skänka lite till dem som vill återvandra. Är vi många så kan det bli riktigt lyckat för alla…

Kommentarer är stängda.