Stulna val i USA?

Senaten fick till slut majoritet i kongressen och Joe Biden med sina uppdragsgivare kan andas ut för tillfället.

Under 2024 finns nya hot med Trump som kandiderar till republikanernas presidentkandidat, men han har en svår konkurrent guvernör Ron DeSantis, som vann en jordskredsseger i Florida.

Partiet vet inte vilket ben de skall stå på.

Trump är bara för mycket och hatet mot honom spiller över på det republikanska partiet, men samtidigt är han älskad och beundrat av folk som fått nog av den the deep state, som nu gödslar Ukraina med billioner och vapen, men är likgiltig för fattiga medborgare på hemmaplan

https://www.svd.se/a/XbMdPg/donals-trump-pa-mar-a-lago-i-natt-jag-kandiderar

Att hävda valfusk oavsett grad av underbyggnad är att bli kallad konspiratör.

Bild; fokus.se

Det är själva valsystemet som möjliggör valfusket,
"Demokraternas spelbok för att stjäla val är både enkel och olycksbådande: Driv en landsomfattande plandemi för att rättfärdiga utbredd brevröstning, skjut sedan upp varje val du inte vinner för att få ihop tillräckligt med röstsedlar för att rigga resultatet.

De gjorde det 2020 och 2022, och detta kommer att fortsätta för alltid om inte bedrägeriet stoppas.

Du får inte protestera mot stölden utan att bli stämplad som terrorist, och du får inte tala utan att bli censurerad och tystad för att ha spridit "desinformation".

I Amerika i dag, när demokrater öppet stjäl ett val, får du inte protestera mot stölden eller ens prata om den utan att bli stämplad som terrorister eller kriminella.

När tar denna galenskap slut? Det verkar som att vi kommer att ta reda på det, för Kari Lake ger inte med sig. Tack och lov är någon i GOP villig att politiskt slåss för sanningen." Natural News den 16 november 
https://www.brighteon.com/0d407807-8992-4305-9377-cec2583df6da

Enligt demokraterna i USA med deras doa kör i västvärlden finns bara valfusk i öst. Att Viktor Orbán i Ungern har god segermarginal retar EU, när socialdemokrater har förlorat sin forna stabila majoritet i nästan alla medlemsländer. För vänstern är förutsättning för slutförandet av ”Den globala statskuppen” med en världsregering. Att dess ledning består av ondskans män vill vänstern inte se, utan bländas av deras Agendors luftslott, som de betraktar som en socialistisk välsignelse.

2 tankar kring ”Stulna val i USA?

  1. Varför redovisar visar man inte de olika partiernas inkommande röster minut för minut? I USA gör man det. Där kunde man tydligt se när antal röster ökade markant vid en viss tidpunkt för en viss kandidat. En kurva som följer antalet inkomna röster var 5:e minut borde väl vara det rätta, i DEMOKRATINS namn.. Ett ovanligt högt inkommande antal röster på ett visst parti under 15 minuter, indikerar inte det på att det pågår valmanipulation? Eller är det ett ”normalt” förfarande, politiker? Siffror som redovisas i våra val säger ingenting om MÄNGDEN av inkomna röster som tillfaller vissa partier under kort tid.

  2. I Sverige kan vi inte kontrollera om tidigare valfusk inträffat. Man bränner alla röstsedlar från föregående val efter det senaste! VARFÖR?
    Naturligtvis ska ingen få insyn av vad historien kan förtälja. Å andra sidan kan man ”justera” så att rätt antal röstsedlar lagras till nästa val för att sedan brännas upp.

Kommentarer är stängda.