White TV analyserar vår nya regering och Insikt 24 är värd att följa

 • White TV:

Harriet, är vi i Kiev eller i Örebro? frågade sig signaturen TT och mejlade bild samt en artikel från den alternativa medieplattformen White TV, som jag inte kände till tidigare.

Bilden kommer från Henning Witte, whitetv.se.

White TV är Sveriges första okontrollerade medium som inte är en marionett för etablissemanget. White TV avslöjar teman som täcks upp av mainstream media. White TV är den första community sajten där du kan få pengar för att delta på ett konstruktivt sätt. Klicka här för att lära dig mer.

Här kommer en artikel om Kristerssons regering, där SD verkar få återta sin plats på hans dörrmatta, efter första tidens eufori.

”Sverige ingen demokrati, alla struntar i väljarna, bortkastad röst på SD, Kristersson antidemokrat

Friday, 14 October 2022

Högerpartiernas presskonferens just nu var en chock för alla demokrater!

Naturligtvis borde SD lett regeringsbildningen som största parti i gruppen. Naturligtvis borde Jimmie Åkesson bli statsminister, naturligtvis borde SD sitta med i en regering. Allt detta är ett hån mot alla SD väljare som utan valfusk hade fått en ännu större andel av valresultatet.

Den nya migrationspolitiken som SD fått igenom trots alla dessa extrema eftergifter är också ett hån mot deras väljare och Sverige. Asylrätten är kvar, ordet återvandring nämndes inte, medborgarskap kan inte tas ifrån, kvotflyktingar finns kvar, även en minskning till 900 är för mycket! Sverige måste stänga sina gränser helt och kasta ut alla kriminella och fuskande migranter som inte kan försörja sig själva, annars går Sverige under.

Inget om en reform inom polisen, Migrationsverket, bankväsendet, EU:s prisbildning för energi (ut ur Acer), inget om skattesänkningar på el och andra drivmedel! Hur ska folk klara vintern? Idiotiska miljötillsatser i diesel ska först tas bort 2024!

De fyra högerpartierna sviker Sverige lika mycket som det gamla vänsterblocket.

Alla som skrek: rösta inte på Knapptryckarna eller AfS för då försvagar ni SD hade fel. En röst på SD blev en bortkastad röst!

Källa: http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2936.html

—————————————————————————————-

Insikt 24

Hej Harriet! mejlar en annan bloggföljare

Insikt24 är värd att följa. Vill därför tipsa om kanalen.

 Insikt24 bjuder på nyheter och perspektiv som inte kommer till uttryck i etablerad media. Insikt24 expanderar hela tiden och desto fler prenumeranter de får, desto större möjligheter har de att producera kvalitativ journalistik. Det gäller särskilt tids- och resurskrävande granskningar. Om du vill stödja Insikt24 i detta arbete och ta del av allt låst material på hemsidan, bli prenumerant! 

Simon O. Pettersson chefredaktör för Insikt 24 www.insikt24.se

Exempel på artiklar;

ETC-medarbetare infiltrerade Facebookgrupp – låtsades vara rasist Seger och nederlag Anne Franks dagbok, en sedeslös bok? 

8 tankar kring ”White TV analyserar vår nya regering och Insikt 24 är värd att följa

 1. Arma ukrainare när de inser att de valt en pajas att leda dem i detta förödande krig. Inte fredssamtal för att spara krigsoffer, unga män, den äldre generationen, barn och kvinnor. Han har fullt sjå att kråma sig med sin hustru framför Voughs kameror. Makten, prinsessan och det vulgära, de blödande männen med uppslitna blödande bukar, fäder, söner när pajasen till varje pris skall briljera som den pajas han troligen är. Utsedd av demokraterna i USA. Påhejad av USA och dess krigsälskande demokrater och krigsindustri som de behöver avsättning för. Araberna har just nu tagit slut.
  Taiwan passar de sig för, Biden, deep state m.fl har kanske för mycket intressen i Kina. Och då återstår f.d lydstater till sovjet och där hatet fortfarande gror bland utsatta vanliga människor som försökt att överleva.
  Ingen kommentar från de högavlönade s.k journalisterna i SVT om Sveriges bistånd av vapen. Det vet kanske inte och orkar inte ta reda på att Sverige inte får bidra med vapen till kriget i Ukraina. Men det har säkert Maggan och de andra påhejarna ändrat i vapenlagarna utan att tala om det för de som betalar kalaset. Nu har de kasat in oss bland de övriga krigshetsarna i Nato.

  1. Tack för denna välgörande sammanfattning!
   Pajasen Zelenskyj är ”…påhejad av USA och dess krigsälskande demokrater och krigsindustri som de behöver avsättning för. Araberna har just nu tagit slut…”

 2. Dyster men väntad start
  Har aldrig haft något förtroende för Biderbergaren Kristersson.
  Hans första handling var att störta ner till Bryssel för att krama om von der Leyen oligarkernas lakej i EU.
  För att sedan fortsätta till Zalensky och lova honom guld och gröna skogar och vår bästa vapensystem.
  Nästa i tur var krigshetsaren Stoltenberg Natos generalsekreterare.
  Vi ser vad den lille mannen syltryggen prioriterar.
  Det lär inte bli bättre…

  1. Efter valet kände jag lättnad över att slippa se Morgan & Strandhäll, men jag inser nu att SD blivit en nöjd och mätt katt som fått en mjuk dörrmatta av Kristersson att vila på. Nu blir det bråttom att jaga efter Erdogans kravlista, frihetskämpar i går och terrorister i dag. Underdånigheten för Nato/USA gör att U-svängar får allt högre fart.

   1. Nicolas Sarkozy: på vilken rättslig grund EU-kommissionen och dess ordförande Ursula von der Leyen agerar utrikespolitiskt.
    – Europeiska kommissionen är i första hand ett administrativt organ. Dessutom har jag fortfarande inte förstått under vilken artikel i de europeiska fördragen som Ursula von der Leyen motiverar sin kompetens inom området för vapenköp och utrikespolitik”

    Det är vi nog många som undrat.
    EU skulle vara en garant för fred predikade Bildt minns jag…

    1. Men en sådan nyhet tycks vara bannlyst i statsmedia, där propagandan med känslosvall för USA:s lydstat Ukraina bara ökar.
     Att nämna önskan om fred är nu bannlyst av Zelenskyj på order av USA. Putin skall krossas oavsett hur många unga liv som går till spillo.

     1. Medicinsk apartheid.
      Totalitär övervakning.
      Befolkningsutbyte.
      Överlåtelse av makten till globala institutioner.
      Det är några punkter som Moderaterna stått för i närtid.
      Tanken på att detta parti skulle representera någon typ av väsentlig politisk förändring är direkt löjeväckande
      Skriver Isac Bohman”

      Blir intressant att se hur mycket av Tidöavralet som SD får igenom.
      Aktivisterna har redan börjat konstra, och dom står som spön i backen.
      Inte minst SVT

     2. Tyvärr verkar SD ännu nöja sig med sin nya och tjockare dörrmatta åt Kristersson.
      Undrar om Magdalena Andersson ser socialdemokraternas tynande framtid i sin spå kula och därför plötsligt konstaterar att SD inte längre är ett hot mot demokratin, som hennes företrädare sa. Om hon sopade bort alla sina gamla ministrar och eliminerade the Dirty Dozen, så kunde hon och Åkesson bilda regering.
      Tänker på hur Reinfeldt gick i säng med MP för han ville straffa väljare som röstat in SD i riksdagen 2010.
      Då skulle S + SD ha > 50 % och slippa alla småpartier och sätta stopp för Nyans och moderaterna skulle inte ha någon chans.

Kommentarer är stängda.