Råd från Olle Ljungbeck till alla SD kritiker

Vad Ni SD- kritiker detta bör tänka på.

Ni SD-kritiker detta bör ni tänka på. Det fruktansvärda våld som nu pågår i Iran mot landets kvinnor är om inte sanktionerat, så accepterat av den svenska vänstern med socialdemokraterna och dåvarande statsministern Stefan Löfven i spetsen.

När den svenska regeringen  med Stefan Löfven besökte Iran och ett flertal svenska kvinnliga ministrar medföljde krävde denne (socialdemokratin) att de svenska ministrarna skulle bära slöjor!

Om inte detta var ett svenskt godkännande av förtrycket av de iranska kvinnorna från socialdemokraternas sida, vad var det då?

Med ett starkt avståndstagande från den socialdemokratiske statsministerns  sida vad gäller förtrycket att bära slöja hade kanske den dödade iranska kvinnan och ytterligare ett antal levt i dag.

När man ser sådant här agerande från den socialdemokratiska rörelsen inkl MP, och Centerns sida kan man givetvis inte ta deras lögner om SD på allvar.

Men detta hyckleri är inte nog. I dag har mördandet från främst invandringsrelaterad gängkriminalitet nått nya rekord. 48 mördade på tre kvarts år! Lägg därtill alla lemlästade, våldtagna, skjutningar, sprängningar etc. Tänk på den lilla flickan som legat medvetslös i över en månad.

Med alla dessa falska värderingar och fördömandet av SD borde svenska folket inte ge en enda röst åt de nämnda partierna.

I annat fall kan man inte förstå detta på annat sätt än att svenska folket hjärntvättats av socialdemokratiska regeringar inklusive dessas bundsförvanter.

Nu måste en kommande regering agera som det anstår demokrater och inte som tidigare regering.
– Utvisning av alla invandrare efter avtjänat fängelsestraff.
– Dra in alla bidrag till länder som inte lagstiftar om lika rättigheter för kvinnor och män.
– Men detta räcker inte. Socialdemokratiska partiet, miljöpartiet och centern måste ställas inför riksrätt.
Om inte!
Då är Sverige inte längre en demokrati. Sverige befinner sig i dag i stort sett på den absoluta botten när det gäller värnandet om det egna folket.
Kanske är  smutskastningen av SD är ett försök att dölja den egna totala uselheten på snart sagt alla områden?
Framförallt dessa tre partier borde efter en riksrätt upplösas för att rena politiken från ruttenhet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

https://samnytt.se/kritiken-mot-tv4-hyr-in-hijabkockar-medan-kvinnor-mordas-i-iran/

Bild från Samnytts länk

————————————————————————————–

Om riksrätt:
I Sverige avskaffades riksrätt 1974, men finns fortfarande i DanmarkFinland och Norge. I Sverige fungerar istället landets högsta domstol i praktiken som riksrätt sedan 1975. https://sv.wikipedia.org/wiki/Riksr%C3%A4tt

Bild från wikipedia.

Donald Trump har blivit ställd inför riksrätt två ggr av demokraterna, men friats av senaten. En stor oro finns bland demokraterna, att han kan ställa upp i valet 2024 och därför vill de få honom fälld. Senast var det FBI som trängde sig in på hans residens Mar-a-Lago för att beslagta sekretessbelagda handlingar. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/dokument-som-lag-till-grund-for-trump-rad-offentliggjorda

Men denna räd ökade bara stödet från den vanlige amerikanen, som vill ha honom åter som president. Vilket skrämmer, demokraterna med The Deep State och västvärldens makthavare, som fruktar att hans America first får spridningseffekt och kan sätta käppar i hjulet för en teknokratisk världsregering.

5 tankar kring ”Råd från Olle Ljungbeck till alla SD kritiker

 1. Jag hoppas Donald Trump kommer på banan igen. Han kan vara en nyckel till att få slut på kriget i Ukraina. Han har tidigare sagt att USA hade inte låtit detta ske på detta sätt om han varit president.

  1. Oavsett hans yviga personlighet så behövs han som tydligt motvikt till globaliseringens framfart. Hans popularitet hos väljare gör att FBI funderar på nästa räd. Han lever farligt, som presidenter gör, om de inte allierar sig med The Deep State!

 2. ”Socialdemokratiska partiet, miljöpartiet och centern måste ställas inför riksrätt” och ALLIANSEN från 2006.

 3. Har det svängt? Nu väntar vi på det stora ramaskriet från etablissemanget
  https://nyheter.swebbtv.se/anti-globalisten-giorgia-meloni-vi-kommer-aldrig-bli-finanselitens-slavar/

  Tidningen kallar henne för en ”anti-globalist”.

  Samtidigt vill hon försvara den kristna identiteten från ”islamiseringsprocessen” i Europa.

  Enligt Giorgia Meloni försöker globalisterna utrota människors identitet och kulturella rötter. Vi ska bara vara nummer, lydiga konsumenter i händerna på finanseliten.

  Så här sade hon vid World Congress of Families 2019:

  – Jag får inte identifiera mig som italienare, kristen, kvinna, mamma. Nej! Jag måste vara medborgare X, genus X, förälder ett, förälder två. Jag måste vara ett nummer. För när jag bara är ett nummer, när jag inte längre har någon identitet eller några rötter, är jag den perfekta slaven på nåd under finansiella spekulanter. Den perfekta konsumenten!

  1. Mycket bra! Jag förstår att globalisterna bävar för en sådan ärlig dam vid det italienska rodret, som sätter käppar i hjulet för den utbytbara medborgaren, som finansmaffian vill ha.

Kommentarer är stängda.