En strålande affärsidé

 1. Tryck ut för mycket pengar
 2. Inflation, allt blir dyrare
 3. Folk blir fattigare
 4. Rea på deras tillgångar

Bankerna tar vinsten och staten, dvs folket får ta förlusterna, samma scenario vid alla kriser. Således en strålande affärsidé, som upprepas med jämna mellanrum. Nu är det åter dags.

Bild; Monet Talkes New

Big bröderna har kikarsiktet ständigt inställt på var vinsten kan bli störst. Intresset är alltid stort efter andra länders naturtillgångar. Först generösa lån, som sedan skall betalas tillbaka med diger ränta. Om faller landet ihop, och inte orkar betala, då beslagtas fasta tillgångar fort.

Kanske har Rockefellers och Rotschilds bankmaffia förstått att kredit- och deras spekulationsekonomi måste kompletteras med naturtillgångar, för att profiten inte skall tryta.

Ukrainas bördiga jord kan med marionetten Zelenskyj vid rodret nu säljas ut till Big Food där Monsanto Company är en lysten köpare.

Monsanto Company var ett multinationellt kemi– och läkemedelsföretag från USA, och är numera ett biotekniskt jordbruksföretag och världens näst största producent av genmodifierade frön. Företaget är ett av flera företag inom utveckling och marknadsföring av GMO-grödor och tillväxthormon för nötkreatur. Det är bidragande orsaker till att företaget ifrågasätts av bland annat aktivister….” Wikipedia.

Sedan 1999 finns både privata och statliga ägare inom lantbruket, men redan 2001 förbjöds köp och försäljning av jordbruksmark för att skydda småbrukare mot uppköp från oligarker och bolag, men denna lag verkar bli allt svagare.

Hur mycket jordbruksmark som redan sålts ut därom tvista de lärde, 30 % är en siffra som nämnts , men som förnekas av andra.

”……Det saknas alltså inte kritik mot regeringen Zelenskys beslut att öppna upp Ukrainas jordbruksmark för uppköp – även om det finns vissa spärrar mot utländska köpare går det att komma runt dem, och bönder har protesterat mot regeringen av bland annat denna orsak. Redan år 2015 protesterade man mot jordbruksreformer som landet påtvingats av den internationella valutafonden IMF som villkor för lån. https://frihetsnytt.se/faktakoll-har-zelenskyj-salt-ut-28-procent-av-ukraina/

Därför är kritiken mot Putin och XI Jinping så omfattande i väst eftersom Ryssland och Kina inte följer Klaus Schwabs råd om en världsregering. Det säger han inte rent ut, utan går omvägen över den stora återställningen och Agenda 2030, för att få folket med sig. Fd statsminister Löfven blev alldeles till sig av förtjusning över denna socialistiska värdegrund och fick alla ministrar att lyriskt hålla upp Agendans 17 mål.

Bild; nordanstig.se

Målen är så vackra att 10 Guds Bud ligger i lä. Problemet är att folket inte ingår i det globala partnerskapet. Ingen fattigdom längre eftersom vi blir lyckliga utan att äga något. Både landets och folkets tillgångar tar den globala finansmaffian hand om och blir lyckliga och superrika.

6 tankar kring ”En strålande affärsidé

 1. Någon som tror att detta får våra hysteriker att byta åsikt?
  https://www.friatider.se/1100-forskare-deklarerar-det-finns-ingen-klimatkris

  Det finns inga statistiska bevis för att global uppvärmning orsakat stormar, översvämningar, torka eller andra liknande naturkatastrofer, eller gjort att de förekommer mer frekvent. Däremot finns det utmärkta bevis för att åtgärder mot koldioxidutsläpp är både skadliga och dyra” står det i deklarationen.

  ”Forskare bör öppet ta itu med osäkerheter och överdrifter i sina förutsägelser om den globala uppvärmningen, medan politikerna utan passion bör räkna de verkliga kostnaderna såväl som de föreställda fördelarna med sina politiska åtgärder”, står det också.

  1. Jag tycker att corona- och klimathysterin är samma andas barn. Det är bara att follow the money. Skuld och skam är finfina grejer för att styra ett folk åt ett och samma håll.

   1. Lasse Malmgren är som vanligt inne på liknande tankegångar..

    Spaning 31, Dekadens … kaos och kollaps??! är nu ute. Hur mår de västerländska demokratierna? Finns det dekadenta tendenser som pekar på ett samhälle som är på nedgång?
    http://illusionernastid.nu/

     1. En gedigen och mycket upplysande artikel, till skillnad från medias USA megafoner med Rysslands hat.
      Brott mot Minskavtalet är centralt i artikeln.
      Initialt skedde det först från Ukraina med att inte uppfylla utlovat självbestämmandet i de östra regionerna, vilket fick Ryssland att agera.

      ”Minsk 2-avtalet är en 13 punkter lång överenskommelse om bland annat vapenstillestånd och att Kiev ska återfå kontroll över gränsen mot Ryssland. Utbrytarregionerna Donetsk och Luhansk ska få en speciell status med visst självbestämmande. Wikipedia”

      Ett citat; ”…Tanken på att Ryssland försöker ta över huvudstaden Kiev för att eliminera Zelenskij kommer typiskt från väst – det är vad de gjorde i Afghanistan, Irak, Libyen och vad de ville göra i Syrien med hjälp av islamska-staten. Men Vladimir Putin hade aldrig för avsikt att skjuta eller störta Zelenskij. Istället försöker Ryssland genom att omringa Kiev, behålla honom vid makten för att därigenom pressa honom att förhandla. Hittills hade han vägrat att genomföra Minskavtalen, men nu begär ryssarna också Ukrainas neutralitet……..

Kommentarer är stängda.