Känslohyckleriet i Almedalen

När känslohyckleriet och skenheligheten blivit det naturliga istället för ett totalt oförsonligt och ett obevekligt förhållningssätt mot alla dem som mördar, våldtar etc oavsett var de hör hemma eller vilket land de kommer ifrån”, skriver Olle Ljungbeck i detta inlägg.

Bild; nyatider.nu ”Annie Lööf på fel plats på fel tid….”
Framåt – för Sveriges bästa är centerpartiets val budskap. Dvs. Ökad migration, fler medborgarskap av icke integreringsbara invandrare med rån, våldtäkter, stenkastning, knivmord, skjutningar, sprängningar, välfärdsbedrägerier, vårdköer, sjunkande skolresultat, ökat skatteuttag…..

”Skam Annie Lööf!
Skam alla ni som liksom Annie Lööf söker ta egna poäng på andras olycka.

När Annie Lööf håller en tyst minut för att hedra den knivmördade Ing-Marie Wieselgren gör hon det av egoistiska skäl och inte för att hedra Wieselgren. Hon vill med andra ord låtsas vara den goda människan. I detta sammanhang bör vi inte glömma de ca 10 tusen afghanska ”pojkar” som tack vare hennes röst fick vara kvar i Sverige. 

Och som lönat detta med mord, våldtäkter etc etc. 
Men detta är inget nytt vad gäller alla dessa usla politiker som i stället för att hålla tysta minuter, lägga ner blommor och kransar där offren slaktats, borde istället göra allt för att kasta ut de uslingar som kommit in i vårt land endast för att rasera det vi byggt upp.

I stället för krans nedläggelse och tysta minuter borde politikerna göra allt för att kasta ut dem som stöder sig på bl a sin religion om att det är tillåtet att slakta, våldta,och döda kvinnor. Men också att hålla kvinnor som slavinnor under hela deras liv. Men också att urskiljningslöst få mörda och döda med stöd av sin religion.

Att som nu Annie Lööf  hålla en tyst minut är egoism och självförhärligande istället för en högtstående moral. En sådan individ skall självklart inte ha rätt till en plats i riksdagen. Och självklart skall vi inte acceptera och tillåta någon organisation även om utövarna kallar det religion och utifrån detta betraktelsesätt  tror sig ha rätt att döda oliktänkande besinningslöst.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

———————————————————————————————

Det tragiska knivmordet lade onekligen sordin på stämningen i Almedalen. Förövaren beskylldes initialt för att vara nazist av vår vänstermarinerade media. En ung journalist frågade polisen om han tyckte att de gjort sitt jobb när en knivbeväpnad nazist kunde utföra sitt dåd…..(Rapport 7 juli).

Hon förväntade sig nog eloge från redaktören. Trots att dådet av en narkotikapåverkad gärningsman enbart var riktat mot psykiatrin, där offret var ett välkänt namn.

https://www.friatider.se/almedalen-mordare-erkanner-brott

https://www.friatider.se/theodor-33-ar-mordaren-i-visby

När Magdalena Andersson öppnade med sitt patriotiska tal trodde jag att hon av misstag fått ett gammalt från Jimmie Åkesson. Nu var det fosterlandskärlek för hela slanten med noggrannhet, pliktkänsla och sunt förnuft med inramning av Carl Larsson och koltrastens sång.
Redan då stod hyckleriet mig upp i halsen och jag stängde av, medan hennes trogna åhörare log och applåderade, så det stod härliga till.
Sedan stack hon i väg med sin godhet till Zelenskyj med löften om mer vapen, så fler unga män får slaktas på stridsfälten. Därefter kråmade hon och Ann Linde sig i kapp i Natohögkvarteret och under sista riksdagsdebatten satt statsministern och fnissade med Anna Ekström, de vinkade åt andra, allt för att sabotera Jimmie Åkesson som stod i talarstolen. Vilket signaturen ”C.E.G”. föredömligt påpekade i en insändare i Nya tider v.27/2022.

Därefter dalade mitt intresse för Almedalens fortsatta tal. Här får Ni en endast liten sammanfattning av floskler och hyckleri.

Annie Lööf vill ha vinster i skolan kvar, medan Dadgostar vill sopa bort dem, för att stödja en röd regering. Kristersson får en poäng med ”Det var inte Putin som som bildade regering med miljöpartiet.” Åkesson började sitt tal som sagoberättare, där landets elaka häxa var centralt som stämde väl in på verkligheten.

Bolund och Stenevi sörjde knivdådet mest av partiledarna och mässade sedan vidare om sin vindkraft och Ebba Busch hyllade landsbygdens traktor ägare och Svensson livet med Volvo, villa och vovve. Medan liberalernas Johan Pehrson nöjt förkunnade att de håller sina löften om en bättre skola med > 5 % i väljarstöd.

Liberalerna och moderaterna vill inte ha med Åkesson i en regering och centern vill inte ha med Dadgostor, vad Magdalena Andersson och Ulf Kristersson vill är mera oklart, mer än maktinnehav. Jag ser ingen större skillnad mellan riksdagens partier och vänder mig till AfS som befinner sig utanför hyckleriet. Asylstopp, återvandring och Swexit räcker för mig för att välja deras valsedlar den 11 september.

Bild; nyatider.nu

11 tankar kring ”Känslohyckleriet i Almedalen

 1. Sossarna har haft åtta år på sig att rätta till möjligheten att roffa åt sig skolpengar orättfärdigt.
  Man har haft 20 år på sig att återbetala de 258 miljarder kronor som fördes över från ATP systemet under åren 1999–2001till skattkistan.
  Fem av riksdagens dåvarande sex partier var överens om överföringen. Någon stöld var det inte heller, utan ett demokratiskt fattat beslut (gemensam stöld)!
  Man säger att dessa 258 miljarder kr har inte heller legat och skräpat i en skattkista på finansdepartementet!
  Vad är det för ursäkt?
  De 258 MILJARDERNA skall återföras till pensionssystemet och inte ligga i en ”skattkista”.
  När tänker NI 5 partier se till att de 258 MILJARDERNA återbördas till det svenska folkets pensionssystem?

 2. Vad saknas, pengar, personal eller kompetens? Det som saknas är ett STOPP på migrationen. Hur skall man annars ”hinna med”?

 3. Men politikerna skall väl har privata sjukförsäkringar?
  Lysekils sjukhus är en pampig tegelbyggnad i god landstingsstil. Många lokaler står tomma och några är fyllda med privata vårdföretag.
  Varför fyller inte landstinget sjukhuset fullt ut med egen personal?
  Vad saknas, pengar, personal eller kompetens?

  1. Privat vårdförsäkring innebär att man får betala för vård två ggr. Borde inte då en viss avlastning ske av offentlig vård?

 4. Socialminister Lena Hallengren tog på fredagen emot promemorian Regler om privata sjukvårdsförsäkringar inom den offentligt finansierade hälso- och sjukvården av bokstavsutredaren Sofi Nyström. Utredaren föreslår flera åtgärder för att säkerställa att patienter med privat sjukvårdsförsäkring inte får snabbare tillgång till vård eller bättre vård i den offentligt finansierade hälso- och sjukvården framför patienter utan försäkring.

  Sossarna är på hugget, friskolorna är också i skottgluggen. Alla ska ha det lika dåligt..

  1. Jag är helt emot dessa gigantiska vinster som både friskolor och privata vård- och omsorgsgivare kan ta ut. Ofta på bekostnad av outbildad personal med neddragningar på hela personalstaben. Men självklart vill föräldrar att deras barn skall få slippa att vara krockkuddar för invandrarbarn, ofta med bokstavs diagnoser efter generationer av ingiften. När John Bauer gymnasiet gick omkull, då måste kommunen ställa upp/vi skattebetalare, för att inte tala om muslimska friskolor, där ägarna kan leva glada dagar långt ifrån Koranens påbud.

   1. Sossarna har haft åtta år på sig att rätta till möjligheten att roffa åt sig skolpengar orättfärdigt.
    Kriminella ska inte tillåtas förstöra något som i grunden är bra.
    Föräldrars rätt att måna om sina barn.
    Nu det senaste att barn ska bussas till no go zonerna.
    Ingen hänsyn till barnet, allt är värt att offras på mångkulturens altare.

    1. Gamla som unga alla är vi integrationsobjekt till icke integreringsbara utomeuropeiska invandrare, vars främsta syfte är att den röda bidragsväljarbasen ej skall sina.

     1. https://insikt24.se/invandrare-gor-den-svenska-skolan-dalig/

      Att resultaten ändå ser ut att sjunka beror på att resultaten bland invandrare är genomusla.

      Om den inhemska befolkningen jämförs är Sverige bäst i Norden och bland de bästa i OECD.

      Sverige är en av få länder som har höga resultat i alla tre elevundersökningar.”

      Vi kan behöva lite uppmuntran i mörkret.
      Frågan som alltid hänger i luften är : varför jobbar våra politiker så ihärdigt på att sänka sitt land och sin befolkning?

     2. Särredovisning är tabu, för då åker det lika värdet itu.
      Lästa nyss i DGS om IQ skillnader, där etniska svenskar ligger kring 100, somalier kommer knappt upp till särskolenivå. Enligt forskare som studerat IQ skillnader hänger brottslighet ihop med låg IQ nivå. Inte konstigt med överrepresentationen av interner med utomeuropeisk hemvist på våra fängelser, medan Morgan gläds åt fler arbetstillfällen. Den korrekta eliten med främst rödgröna politiker försöker ännu övertyga oss om att migranter skall rädda välfärden och raketforskare landets framtid, allt medan vi sjunker allt längre ner i den mångkulturella dyn.
      https://detgodasamhallet.com/2022/07/11/anders-leion-de-klyftiga-judarna-och-vi-andra/

Kommentarer är stängda.