Hur många sänkta krav tål polisutbildningen?

Polisläraren Johan Siverland i Polistidningen den 16/5;

”Studenter som ertappas med att fuska, som måste ha psykogfarmaka för att klara vardagen och som visar upp sina egna körkort och frågar hur man vet vilka siffror som är personnummer”

För att göra den feministiska och mångkulturella regeringen nöjd så sänks kraven för fysiska tester och för begåvningskraven, så kvinnor och invandrare, helst utomeuropeiska skall komma in på polisutbildningen, eftersom mångfald är honnörsordet.

Kanske är det fler knäböjande poliser för BLM som regeringen eftersträvar och fler muslimska aktivister som polisen Nadim Ghazale, som fått media att gå i spinn.

Nu skall majoriteten av de sökande komma in, oavsett hur klena och dumma de är. Mer pizza, armband, sluta skjut projekt och mysiga fika stunder är troligen vad som väntar i det brottsförebyggande arbetet.

Allt medan gator och torg tas över av kriminella gäng. Eftersom folket blivit itutade av deras humana regering att orsaken till våldets eskalering endast är utanförskap, för få fritidsgårdar och självklart vår främlingsfientlighet.

När jag en lördag såg på lokala nyheter på SVT förstod jag att det är kört. En kvinnlig polis dansade runt och vickade på höfterna i sin uniform, när det var skattebetald fest i Skäggetorp. Lekledarkompetens kommer förmodligen att ersätta dagens sänkta antagningskrav.

Inte konstigt att nästan varannan polis (enligt en undersökning av Novus) vill lämna yrket, med dessa undermåliga kollegor.

Bild; Hem och hyra

Minsta dagisunge har blivit itutad att det är fel att använda våld, till skillnad från muslimska barn, som lärt sig att respekt är enda vägen framåt, från Koranens hyllning av medeltida krigarkultur.
Mot eld, stenar och släkten står sig våra sönderindoktrinerade barn sig slätt och är ofarliga byten, precis som poliskåren har förvandlats till efter påskens kravaller.
Vickande höfter bidrar bara till att Svennhora permanentas om poliser, som tappat all respekt inför kriminella gäng, som har stöd av majoriteten i förorten.

Spiken i kistan är att unga som gamla som slängde stenar på polisen och/eller hejade på, efteråt belönades av kommunen med fest!!!

Förnedring är nu förortens sätt att öka respekten, att tacka för gedigen och kravlös försörjning av värdlandets skattebetalare finns inte i deras tankevärld och inte i Koranen heller.

Detta kan bara ske i landet absurdistan och jag förstår fullständigt Erdogans förakt och kravlista till den humanitära stormakten.

Att sänka kraven till utbildningar och minska deras kvalité är regeringens främsta integrationsåtgärd och värdlandets medborgare är dess objekt. Därför har våra myndigheter politiserats med värdegrunden i högsätet. Folkets trygghet väger lätt, när globala mångfaldspolitiker har lämnat verkligheten för sin egen karriär.

7 tankar kring ”Hur många sänkta krav tål polisutbildningen?

 1. Med tanke på ”Hur många sänkta krav tål polisutbildningen”? Då det är ”politikerna” som styr Polisen, medför inte det att det även inte finns några krav på de ”politiker” som sitter i Riksdagen?
  Den som vill se hur lokalpolitiker i Örebro fullmäktige agerar rekommenderar jag nedanstående länk. Majoriteten vill att det inte ska få konsekvenser när man missköter sitt åtagande. Politiker ställer samma fråga 4 – 5 gånger till annan politiker, men inga svar bara undanflykter. Denne som skulle besvara gick till slut UT! Istället för att besvara i den s.k. ”demokratins namn”. Det lustiga är att samma politiker uttryckte sig tidigare när man röstade om lönesänkningar. Denne sa, vad får vi då för slags politiker! Mer bortgjord inför öppen ridå får man leta efter. Fanns det KRAV på politiker, då skulle vi bli av med de som i princip bara är ”knapptryckare”.

  https://secure.quickchannel.com/qc/create/mainshow.asp?id=bxjrzsd

  1. Tänk om alla yrkesgrupper kunde som politiker få bestämma om sina egna löner! Ett riskfritt arbete utan ansvar för besluten.

 2. Socialdemokraterna har haft som uttalat mål att Sverige ska vara jämlikt – på alla plan, i alla hänseenden – men i begreppet jämlikhet utgår man från lika utfall, inte lika möjligheter. Eftersom människor föds olika med olika genetiska förutsättningar för utbildning och förmåga att förvärva akademiska kunskaper kommer ingen utbildning att vara jämlik.

  Det är här regeringen gör fel genom att förenkla, underlätta och generalisera utbildningar så tänker de som vill söka utbildningen att; nej jag väntar för de som söker är inte av samma kaliber som jag hade tänkt mig, utan de som borde söka ex polisutbildningen vänder sig till någon annan utbildning som de tycker är mer lik den verklighet som de vill dela med andra. Det är precis samma fenomen inom alla andra utbildningar när man sänker kraven i tron att fler ska lyckas, ett general fel. Det som händer är bara att man ”sänker” utbildning, statusen och intresset för att gå utbildningen. Det blir skiten som kommer in.

  Sen tycker jag att de bör ta minst tre generationer innan invandrare kan söka ett samhällsviktigt arbete, då har man samma tänk när det gäller normer och värderingar. Att Nadim Ghazale ens får jobba som polis och uttala sig visar bara vilken sjuk verklighet vi lever i. Att regeringen har förlorat våldsmonopolet är ingen nyhet problemet är att de vet inte/ kan inte/ vågar inte ta tillbaka det eftersom det strider mot deras värdegrund.

  Klart det går att ta tillbaka det, börja med att skicka tillbaka alla som har den minsta dom på sig, minsta kriminalitet ska innebära en enkel tillbaka till det land de sist lämnade. Vill man inte lära sig svenska, svensk kultur, svenska normer och värderingar ska man skicka hem till sista land. Vill man inte bidra till vårt skattesystem ska man skickas ut, väljer man att leva på bidrag ska man skicka ut, låt 95% återvända till sina hemländer ska inte kunnas omförhandlas. Finns mycket mer att göra men ni förstår tänket.

  1. Ja, ditt tänk skulle rädda Sverige, men inte regeringen och alla bidragstagare inklusive det övergödda välfärdsindustriella komplexet med flyktingindustrin. Dessa verksamheter skulle efter hand kunna minska sin budget och flyktingindustrin skulle tyna bort.

 3. Minns en händelse från min första resa till Marocko vill jag minnas det var det finns ju en del gamla större bosättningar och trängseln försökte en unge sig på att tigga men han upptäcktes av en vuxen och åkte på en tjotablängare så att barnavårdsnämnden skulle ha fått honom inspärrad för grav barnmisshandel nu finns det ju inte BVN där men uppfostran råkar de små liven ändå ut för

 4. Vi lever i en tid med mycket elände, men vi får inte glömma det goda.
  Importerade förbrytare röstar rätt i flera generationer, så vi kan säkra en feministisk bidragsregering med public service och press för rätta åsikter och myndigheter med rätt politisk ledning.

  1. Tänk om fler kunde befria sig från svensk press och upptäcka AfS!

Kommentarer är stängda.