Varma Gratulationer Olle Ljungbeck på Din 90-årsdag!

Önskar alla utanför åsiktkorridoren med Tack för Ditt engagemang för ett tryggare Sverige, där kvinnor och barn som förtrycks i hederskulturen namn ofta har fått Din stämma i ord och handling.

Bildresultat för vårbukett

I går den 1 maj stod Olle Ljungbeck i centrum av Gävle med sitt protestplakat mot förd invandringspolitik, som har förvandlat Sverige till ett mycket farligt land för alla, där kvinnor är mest utsatta för våld från utomeuropiska män. Han fick ett fantastiskt mottagande med många kramar. Ännu fler, när han talade om att han fyller nittio år den 2 maj.

Bild; privat

Sverige ligger näst högst på listan över farliga länder för kvinnliga besökare, före Honduras, El Salvador och Jamaica. Bara Sydafrika är farligare. Detta skriver Forbes i en artikel som baseras på en rapport från 2021 och som nu har fått stor spridning på sociala medier – även bland ett flertal svenska politiker. 31 mars 2022″

Men i vanlig ordning så relativiseras artikeln av vänsterliberala skribenter med att det är svårt att jämföra statistik, olika klassificering av våldtäkt etc allt för att flytta fokus från kvinnoförtrycket i hederskulturens namn och att majoriteten av våldtäktsmännen har annan hemvist.

Vilket journalistveteranen Elisabeth Höglund redogör för på sin blogg, där socialdemokraternas låtsas feminister var tystnadskulturens fanbärare till skillnad från Olle Ljungbeck som blev en stark och obekväm röst för rörelsen, där en kvinnlig S-politiker i Gävle förgäves försökte få honom fälld för HMF, men det fanns det ingen substans i hennes anklagelser.

https://elisabethoglund.se/blogg/fornekelsen-av-hedersmorden-i-sverige-var-annu-ett-exempel-pa-den-politiska-tystnadskulturen-dar-mord-pa-unga-invandrarflickor-till

2 tankar kring ”Varma Gratulationer Olle Ljungbeck på Din 90-årsdag!

 1. Om nu den kvinnliga S-politikern i Gävle förgäves försökte få honom fälld för HMF, men det fanns det ingen substans i hennes anklagelser.
  Har inte S-politikern själv då begått ett brott då denne måste ha farit med osanning i och med att det saknades substans för att kunna fälla Olle.

  Svensk rätt om ”Falsk angivelse”:
  Falsk angivelse kan föreligga i två situationer:
  Den som anger någon annan som är oskyldig till åtal med uppsåt (dvs avsikt) att denne ska bli fälld till ansvar, döms till falsk angivelse.
  Även den som inte insåg, men som hade skälig anledning att tro, att den angivne var oskyldig, kan dömas till falsk angivelse.

  (Brottsbalken 15 kap 6 §)

  Har S-politikern begått lagöverträdelser eller inte?

  1. Jag misstänker att tjänstemannaansvaret gav politikern skydd för falsk anklagelse.

Kommentarer är stängda.