Skäggetorpsbor – Polisen skall be oss om ursäkt….

I Östgöta Correspondenten den 27 april får förorättade Skäggetorpsbor ge sin syn på ”påskupproren” i landet, när deras barn med söner, män kastade sten i syfte att skada, helst döda poliser. Enstaka mödrar hjälpte till att leta efter stenar som skulle kastas i huvudet på polisen.

Ingen pratar om vad långvarigt förtryck och diskriminering gör med människor…” lyder rubriken på första sidan, som följs av ett två sidigt reportage. Oskyldiga som små lamm, utan eget ansvar, allt är samhällets och den brutala polisens fel är slutsatsen från boende i Skäggetorp.

Kanske har redaktionen äntligen uppmärksammat att i god journalistik , så bör båda sidor få komma till tals?

Eftersom den insikten är totalt bortglömd, när det handlar om Covid-19 pandemin, vaccinering, påstått klimathot och nu USA-Ryssland konflikten med Ukraina som en fotboll mellan två starka lag.

Skall polisen be om ursäkt för att de inte tog av sig hjälmar och skydd och föll på knä framför denna stenkastande mobb i den kvinnliga BLM polisens anda?

Alla här tycker att det är polisens fel fortsätter Shilan en ung upprörd kvinna och hon konstaterar att felet är svenskars islamofobi och att polisen behandlar förortens oskyldiga offer illa, när de vill visitera dessa Allahs barn. Kom ihåg att ljuga för otrogna ger poäng i paradiset.
Paludans gärningar kommer lite i skymundan för nu har ilskan kommit upp till ytan på grund av hur polisen under lång tid behandlat de upprörda. Men han har avslöjat med besked hur islams kränkta följare anser att deras religion skall ha undantag från Svea Rikes Lag. Att följa den betraktas nu som hets mot folkgrupp av en korrekt majoritet och förbud att utnyttja demonstrationsrätten under Ramadan, anser den mångkulturella värstingen Annie Lööf.

På frågan i reportaget om de stenkastande unga inte har något eget ansvar förklarar Shilan att de är barn och inte har fullt utvecklat konsekvenstänk. Om hon själv och stenkastande vuxna har det framgår inte. Eftersom många migranter har kusingiften som bakgrund med främst kognitiva svårigheter av många generationers inavel, så är det mycket troligt att konsekvenstänk är en allmän bristvara i hela området. Kusingiften vägrade regeringen nyligen att förbjuda, eftersom deras valboskap då skulle minska. På sikt finns rädsla för att en egen tankevärld skulle växa fram, utan kontroll från islams skäggiga skuggor. Hur skulle det då gå med den gynnsamma klanröstningen på order från deras imamer?

Insikt finns endast om välfärdslandets otaliga bidrag är min yrkeserfarenhet efter möten med > 100 patienter med främst utomeuropisk härkomst. Nyttan av SFI och göra sig anställningsbar hade betydligt svårare att nå fram.

Varför arbeta, när det finns bidrag?
Var ofta slutsatsen, vilket värdlandets lågavlönade medborgare också borde tänka på. När regeringen nu börjat med utdelning av röstmutor till de som endast legat i hängmattan under vuxenlivet med 1000 kr mer i garantipension. Pensionsupproret i Varberg konstaterar i en insändare i Senioren 2/2022 att ”Pensionsreformen är en förolämpning” och det kan jag hålla med om, när den late kan få ut hela 15.744 i skattefria bidrag som pension. Det är en summa som jag efter 42 års tungt arbete belönas med i pension. Respektavståndet är utan respekt hos regeringen.

Garantitillägget gör det mindre lönsamt att arbeta. För vissa grupper blir pensionen till och med lägre om de jobbar ett år till, förklarar Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr. Men i remissvaret till regeringen ströks hans kritik. ”Det var en viktig analys att ta del av före ett beslut”, säger han till TN. https://www.tn.se/arbetsmarknad/kritiken-fran-pensionsmyndighetens-gd-tystades-jobb-sanker-pensionen/

Men som vanligt skiter regeringen i remissinstanser som inte förstår att bidrag är golvet i rörelsens maktutövning.

Journalisterna försöker ändå i reportaget att förtydliga att det inte är förbjudet att bränna en bok i Sverige, oavsett om det är Koranen eller Bibeln. Men då sparkar Shilan bakut, för Koranen är en helig bok som muslimer har respekt och ett starkt emotionellt band till. Koranen skall stå högre upp i bokhyllan, tar man i den så kysser man den och sätter den på pannan. Koranen är som en familjemedlem får vi slutligen veta.

Med en sådan familjemedlem omöjliggörs all assimilering och integration. Bidrag och förturer flödar i stället från politiskt ansvariga som kompensation. Därför genomsyras hela samhället av snällismens förbannelse, där värdegrunden innebär att parasitismen frodas och Du som jobbar och sliter får bita ihop ännu mer.

Här har Shilan faktiskt rätt att ingen vill prata om vad diskriminering och långvarigt förtryck gör med människor. Målgruppen är inte söndercurlade välfärdsmigranter, utan hårt arbetande medborgare.

Visa källbilden
Bild; blogspot.com

Valborgsmässoeldar har landet fått varje dag av de unga, oskyldiga offren som protest för polisens förtryck och mot alla oss som ser landets undergång.

Muhamed Omar; skriver om hur det självvalda utanförskapets invånare anser att Svenne är skyldig till att unga och vuxna löper amok och han skall givetvis betala…

https://detgodasamhallet.com/2022/04/28/mohamed-omar-du-ar-skyldig-svenne-och-du-ska-betala/#more-57808

8 tankar kring ”Skäggetorpsbor – Polisen skall be oss om ursäkt….

  1. För enkelhetens skull. I Sverige talar vi svenska. Vi arbetar och betalar skatt. Sin pension arbetar man ihop själv. De som inte förmår eller förstår detta skall inte vara här. Avvisas vänligt och bestämt.

    1. Ja, allt skulle vara mycket enkelt om inte den påhittade värdegrunden blockerade allt sunt förnuft.

  2. Jag säger som den Polske presidenten sa tidigare om varför Polen inte tar emot islamister och muslimer?
    Svar: Det räcker väl med att Titta på Sverige hur det blev där.
    Finns något land som ”självmant” önskar få samma skit som vi fått hit av våra politiker?
    Om det finns något land som ”önskar” sig det, då kan ni få dem av oss omgående.

    1. Importera går bra, men inte exportera, för då skulle 7-klövern förlora viktiga bidragsröster.

      1. SD har återtagit en del av sitt forna jag, i och med förslaget om repatriering. Möjligen kom det till av rädsla för konkurrerande partiet Alternativ för Sverige, som nu har vind i seglen.

        För AfS är det för övrigt viktigt att öka sin numerär av medlemmar, ett valår som detta. Man måste inte vara aktiv (även om det vore det bästa). Man kan även vara passiv, alltså stödjande medlem, vilket också är viktigt. Kolla gärna på sökordet: Sunt förnuft med Gustav!

      2. Var det inte Kennedy som i ett tal sa något i stil med fråga INTE vad ditt land kan göra för dig fråga vad du kan göra för ditt land?
        Min far växte upp under synnerligen påvra omständigheter tiderna var inte sådana att han kunde gå ut och protestera för det. DET som gällde var att skaffa sig en utbildning eller ta värvning som yrkesmilitär knipa ihop och göra det bästa av situationen

        1. I så kallade utanförskapsområden råder tvärtom, se till att Ditt värdland gör allt för Dig, så behöver Du inte lyfta ett finger till egen försörjning.

Kommentarer är stängda.