Nu är hög tid för landsomfattande strejk mot klimathysterin

Av Olle Ljungbeck

Åkare, bönder andra yrkesutövare med fordon som ”verktyg” och du Svensson som behöver  fordon för din yrkesverksamhet eller för att kunna bo utanför tätort. 

Nu är tid för en landsomfattande strejk!

Först vill jag ha sagt att talet om att vi människor orsakar klimatförändringar med fossila fordon är en lögn. Den som inte endast läser om dagens osanna klimathysteri utan studerat vad framstående vetenskapsmän skrivit alltsedan 1800-talet och fortfarande, inser att den sjukliga hysteri som kännetecknar dagens miljöfanatiker med inte minst miljöpartiet i spetsen inte har det minsta med verkligheten att göra.

Därför skall ni vars yrkesutövning innebär framförande av fordon som drivs med fossilt bränsle säga att nu får det vara nog. Om inte detta räcker för att få klimathyseriska att ta sitt förnuft till fånga (om de nu har något sådant) måste vi pragmatiker agera.

Jag kan för närvarande inte se någon annan möjlighet än att VI (de ovan rubricerade) agerar. Det är hög tid. Jag föreslår att vi boende inom Gävle börjar med en demonstration på Stortorget i Gävle. Jag ställer gärna upp som en av flera talare.

Om inte detta leder någonstans (vilket det sannolikt inte gör) utan blir endast ett sätt att väcka medborgarna)  bör alla vi som i vår dagliga gärning verkar och arbetar i samhällsviktiga funktioner inleda en strejk som stannar upp all den verksamhet som ni ovan dagligen utför. Det vi då gör är inte att vi saboterar samhället utan kommer att innebära en räddning för vårt land och folk innan det är för sent.
Det kallas pragmatism. Att vara pragmatiker är att återuppväcka den anda som på trettio – fyrtiotalet inspirerade Per Albin och Tage Erlander att göra Sverige till ett av världens mest utvecklade välfärdsland. Det som nu händer vårt Sverige och dig och mig, med politiker som de i miljöpartiet, socialdemokratin etc är en förstörelse av vad de tidigare nämnda skapade och byggde.
Det kan snart vara försent om vi inte reser oss och neutraliserar dagens orealistiska och fanatiska samhällsförstörare.

Här ett litet exempel på denna fanatiska, ja närmast sjukliga verklighetsflykt.

MP:s språkrör förklarade för en tid sedan på fullt allvar att Sverige år 2027 skulle ha förbjudit alla fossildrivna fordon och ersatt dessa med eldrivna. Tänk dig att skrota kanske 4-5 miljoner sådana inom en tidrymd av ca 5 år och ersätta dessa med kanske lika många eldrivna?

Den som påstår något sådant kan omöjligen befinna sig i ett sinnestillstånd som gör vederbörande kompetent att styra ett lands utveckling.

Hur mycket Du Svensson än tror på (vilket vi med all säkerhet inte gör) att vi människor är på väg att orsaka en klimatkatastrof kan Du för den skull inte lämna överinflytandet till personer utan minsta pragmatiska läggning som nu är på väg att inte förebygga klimatförändringar (det kan de inte eftersom dessa är naturens egna) utan i stället är på väg att krossa allt det som Per Albin och Tage Erlander byggde upp och stod för.

Allt sedan Sverige blev en stat har det vid olika tillfällen trätt fram personer som i tider av kris steg fram och räddade vårt land. Om ingen enskild är beredd att göra detta i dag kan vi tillsammans Du och jag, man som kvinna rädda vårt land undan förstörelse från dessa stackars fanatiska, klimathysteriska individer.
Kännetecknade för dessa är bla att de aldrig personligen gör en konsekvensanalys utan riktar blicken rakt fram, utan att någon gång rikta den åt höger, vänster eller bakåt. De är beredda att föra dig Svensson till en situation där ingen återvändo finns och dina barn och barnbarn är tillbaka till det samhälle generationerna före dina föräldrar befann sig – ja kanske än värre.

Våga göra motstånd!

Våga resa dig med oss andra och återskapa men också förnya det samhälle som miljöfanatikerna gör allt för att förstöra!

”Om pragmatik. Kortfattat är pragmatik för oss att med öppna sinne undersöka hur man löser samhälleliga problem, utan att göra ogrundade antaganden och i kombination med tydliga värderingar och visioner föra politik som faktiskt fungerar i praktiken och leder till ett mer välmående samhälle”.

Du som är beredd till handling för vårt land, för våra barn, för oss själva hör av dig och låt oss starta den strejk som skall göra Sverige fritt från dagens förstörare.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

————————————————————————————————

Bildresultat för gula västarn i Frankrike

Gula västarna (franskaLes gilets jaunes) är en proteströrelse som startade i Frankrike i november 2018 i anslutning till regeringens beslut om höjda bensinskatter (Wiki).

Svar: Regeringen måste framstå som jultomte innan valet

och i går demonstrerade tusentals medborgare mot vaccinpassen

Bildkälla; privat. Sergels Torg den 22 januari

https://www.friatider.se/demonstration-mot-vaccinpass-storre-rapporterat

https://www.svd.se/demonstranterna-grov-inskrankning-av-var-frihet

———————————————————————————————–

Olle Ljungbeck skriver till Jacob Hilding, Arbetarbladet och Gefle Dagblad angående deras bojkott av hans insändare;

”Statens lakejer. Så kom sanningen i dagen. Eftersom jag kritiserat bl a era båda tidningar för att staten numera genom Bonnier och Schibsted håller era båda tidningar vid liv är det bara att konstatera att mina insändare inte längre är välkomna. Vore jag Ni skulle jag känt mig fruktansvärt usel. Men inte ni. Moral är inte något ni har råd med. En sak är emellertid klar. Genom ert förhållningssätt håller ni långsamt på att kväva demokratin.” 

Olle Ljungbeck, Gävle.

4 tankar kring ”Nu är hög tid för landsomfattande strejk mot klimathysterin

 1. Den väldiga manifestationen igår på Sergels torg, mot vaccinpass, triggar SVT att bjuda in Nils Littorin och Max Winter för att på bästa sändningstid berätta om kampen mot passen, och även hur man ämnar ställa de ansvariga inför rätta pga deras brott mot grundlagen och Nürnbergkonventionen.

  (Ovanstående är naturligtvis bara påhittat, utom att mötet på Sergels torg var enormt.)

 2. Klimathysterin. Inte sedan nazisternas rasist kampanjer och Adolf Hitlers dagar har vi sett något liknande. Det bästa vi kan göra är att hänga ut dessa Gekaufte Journalisten (köpta journalister) på kanaler på internet som inte är kontrollerade av USA och USA censuren. Vi behöver visa att folkets röst är starkare än diktaturers.

  Dags att byta strategi. I Tyskland har man gjort det, och tycks få resultat.

  Den här artikeln är värd att läsa.
  https://freewestmedia.com/2022/01/22/pressure-mounts-on-germanys-leaders-as-walks-explode/
  Eftersom myndigheter försöker stopp alla protester har tyskarna utvecklat konceptet av protester. Det kallas ”walks”, promenader. Hundratusentals tar en promenad samtidigt på samma plats, men på otaliga platser vid samma tidpunkt. Politiker har erkänt att metoden verkligen har en påverkan. I Saxony hade man ”walks” på 170 platser samtidigt, och det är inte förbjudet att ta en promenad. Polisen kan inget göra. I Tyskland var det 1899 ”walks” med 350 000 deltagare, i Baden-Württemberg, 459 ”walks”. Det går inte att arrangera detta på USA kontrollerade appar som Facebook eller Twitter, utan man måste använda appar som Telegram, eller ännu bättre WeChat och Signal, vilka politiker, polis och byråkrater inte kan kontrollera och censurera.

  1. Något att ta efter för medborgarna med Frihetsmarschens deltagare i täten.
   ”…..Att de oanmälda ”promenaderna” äger rum på så många platser samtidigt utgör uppenbarligen en omöjlig uppgift för regimen. Enligt en annan dagstidning förklarade polisförbundets biträdande chef Jörg Radek: ”Det är en utmaning för polisen eftersom vi har väldigt småskaliga möten på olika platser och vi måste försöka vara på dessa platser på samma tid.” Det är ganska svårt, ”när man har möten på 170 platser i Sachsen på en dag”, tillade han och medgav att polisen var överväldigad….”
   Överväldigad, men sur var emellertid ministern Nancy Faeser, som med sina hantlangare kallade promenerande medborgare för statens fiender.

Kommentarer är stängda.