Medias idolporträtt över våldtäkts män

Om Ni inte läst Expressens idolporträtt över gängmedlemmen Mehdi Sachit  från Dödspatrullen av den beundrande journalisten Nina Svanberg, så gör det inte!

Läs i stället de många citaten från internet, som oroar kollegan Aftonbladet, som Fria Tider sammanställt i sin artikel.

Undermeningen i journalistens reportage är att läsare skall triggas av spännande kulregn och sedan tycka synd om utanförskapets gossar i deras ädla kamp mot varandra i Dödspatrullen och Shottaz. Att oskyldiga kan stryka med, skadas och få sin egendom förstörd är helt försumbart, samt att journalistens idol medverkade i en bestialisk gruppvåldtäkt på en ung flicka, glömdes bort i det insmickrande reportaget.

När kritiken kom så jämrar sig denna unga dam och får givetvis tröst av sitt mångkulturella kompisgäng på Söder, som konstaterar hur elaka folk kan vara mot deras unga och söta journalistkollega, som tom föremålet för reportaget log skälmskt emot.

Bild; Fria Tider https://www.friatider.se/morkade-bestialisk-gruppvaldtakt-nu-grater-expressens-reporter-ut-efter-kritikstormen

Gruppvåldtäktsmannen Mehdi Sachit ler glatt när han intervjuas av Expressens reporter Nina Svanberg. Expressen/Youtube Jackeline Perez

Om detta är sant skriver Edvard Blom, så lägg ner Expressen!

Med statsmedias P3 guld priser till gängens rappare borde också tilläggas. Men eftersom han är flitigt anlitad av SVT som programledare, så får man vara lite försiktig med kritiken mot regeringens megafon.

Bäst sammanfattar Bitte Assarmo i en Tweet

Expressens Nina Svanberg blir upprörd över att hon kallas ”pervers” och ”äcklig” efter sin såsiga tycka synd om-intervju med en brutal våldtäktsman. Jag tycker det är rätt sunda reaktioner. Det ÄR perverst och äckligt att ge våldsverkare en offerroll.”

Med fjolårets 330 skjutningar och 47 döda så finns här en stor guldgruva att ösa ur för unga journalister skolade i identitet, mångfald och rasistiska strukturer.

Men Ni kan vara helt lugna under det nya året, för nu skall Morgan krossa gängen och hans statsminister skall vända på varenda sten, som de själva krossat landet med tillsammans med Fredrik Reinfeld.

Bild: bloggspot.com

Bildresultat för ste§nar

Oj, under måndagseftermiddagen trillade det dit en sten till! En man skjuten i Göteborg på en frisörsalong, ingen gripen. Kanske Morgan har en stenkross i sina gömmor?

4 tankar kring ”Medias idolporträtt över våldtäkts män

    1. Mitt svar är att unga kvinnor är mer känslosamma och lättlurade. Vem vet, kanske det finns en dold längtan i feministerna om en riktig machoman med en kalasnikov under armen?

  1. Importsossepolitiken: Brott lönar sig liksom att komma hit och bli försörjd. Lär dig aldrig svenska,det finns det tolkar. Lösning: Höj skatter och avgifter.

    1. Att det fanns tolkar fick jag minsann reda på under yrkestiden, när jag kämpade med invandrare och deras skyldighet att fullfölja SFI studier. Bidrag och rättigheter kunde de som ett rinnande vatten, som generöst förmedlades från från flyktingindustrins alla aktörer, samt röstsugna politiker med ambassader.
      Skyldigheter förvandlades till kränkning inom ”importsossepolitiken.”

Kommentarer är stängda.