Ny statsminister med samma eller ännu värre agenda

Från en bloggföljare kommer denna mörka bild av vår nya statsminister, som verkar i sann global anda. Nationen är sekundärt för denna dam, som förmodligen får råd av Wallenbergs Investor via sin make. Precis som Ursula von der Leyen får råd av sin, som tjänar storkovan på vaccin hysterin som sjösatts av Big Pharma och bioteknik industrin.

Planerna på The Great Reset sjösattes långt innan Covid-19 pandemin, som blev en utmärkt dörröppnare för att världseliten rikaste skall bli ännu rikare, med utarmad medelklass och småföretagsamhet. Tyvärr lallar folket fegt med i rädsla för sjukdom, död och alltför många hjälper till, när de demoniserar de som förstått att något är mycket fel.

Citat från Jenny Pipers blogg den 24 december;

”…..Enligt Forbes årliga lista över de rikaste personerna i världen, har det tillkommit 660 nya miljardärer – en ökning med 30% jämfört med förra året. På årets lista återfinns namn som Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg och Larry Page, men den överlägsna vinnaren är Teslachefen Elon Musk.
På listan återfinns också flera personer med kopplingar till Big pharma-bolagen och mRNA-vaccinen. Mest tjänar grundaren/VD:n på BioNTech Ugur Sahin, tätt följd av Stéphane Bancel, CEO på Moderna. Flera andra högt uppsatta personer på läkemedelsbolag återfinns också på listan…..”
https://jennypiper.blog/2021/12/24/de-rikaste-har-blivit-annu-mer-rika-under-pandemin/

7 tankar kring ”Ny statsminister med samma eller ännu värre agenda

  1. Tack för tipset.
   Då har man svaret klart när vaccinpolisen knackar på dörren.
   ”Här har vi konverterat till den islamska tron”

 1. Kvinnor som frontar för att männen vill slippa ”skitjobbet”, utan att de själva inser det DE kommer dras ned i den framtida dom från folket. Den kommer att bli hård.
  Förut dög inte kvinnorna, men nu när skitjobbet ska göras då ”sticker deras trynen ut”!
  Är det girigheten som man hela tiden eftersträvat?
  Ska detta ske på befolkningens kostnad, då är det utförsbacke som gäller för hela Riksdagen. Antagligen har äntligen insett att DE är genomskådade och då spelar allt ingen roll längre. Jävla pajasar.
  Nu för tiden när man ser en kvinna ”posera” med kommande olustigheter då vet man att de är till för att ”dämpa” befolkningens upprördhet. Ju flera frontkvinnor som exponeras i media desto större konsekvenser för befolkningen kommer resultatet att bli.
  Var är alla männen?
  För inte är det de ”duktiga” kvinnorna som har tagit initiativet till att haverera oss alla. När inte ens de ”duktiga” kvinnorna förstår vad det innebär då kan man nog säga att ”de har satt sin sista potatis”, i varje fall hos vanligt folk i samhället.
  De agerar åt männen i tron att DE ska komma undan!
  Parasiter umgås med parasiter. Hur länge ska de få hålla på, innan ”uppbådet” står utanför deras dörrar? Eller ska vi vacker sitta och vänta på att DE kommer till VÅRA dörrar?
  Är det därför som man tidigare hade ”vapenamnesti” och att man nu förstärker Tullen så att inga fler vapen kommer in!
  Kärringar å gubbar i Riksdagen huka er, för NU laddar folket om.

  1. När den verkliga makten ligger hos den globala eliten, då återfinns allt fler kvinnor som ledande nationspolitiker, de fungerar mer som en ”lame duck” även om de är i början av sin ämbetsperiod.
   Tyvärr har kvinnliga chefer inom offentliga sektor ofta agerat mer efter sitt känsloliv än efter faktabaserad kunskap, vilket varit mycket lyckosamt för migrationsindustrins profitörer. Att bli omtyckt verkar vara alltför många kvinnors främsta budord. Magdalena Anderssons vänskapsministrar säger väl allt med fortsatt förtroende för Morgan Johansson, Annika Strandhäll och Ander Ygeman, trots deras bravader i inkompetens.

   1. Ja Anderssonskans val av ministrar är avslöjande.
    Och en stor besvikelse.
    Vi var nog många som närde ett hopp att meritokrati skulle prioriteras.
    Så blev inte fallet.
    Samma gamla döddansare.
    Och folk verkar köpa det…
    Och nu ska Hallengren gå från hus till hus och kontrollera vaccinstatus…
    Lycka till i no go zonerna.

Kommentarer är stängda.