Lars Bern: Pandemin handlar bara om pengar

Publicerad den 13 okt på Nya Dagbladet

Lars Bern

https://nyadagbladet.se/kronikor/pandemin-handlar-bara-om-pengar/

”Multimiljardindustrin covid-19 pandemin rullar därför vidare i oförminskad takt. Eftersom det framgångsrika läkemedlet ivermektin inte ger läkemedelsföretagen några stora pengar satsar man nu på mindre effektiva covidpiller. PUBLICERAD den 13 okt.

Foto: CcPixs.com/CC BY 3.0
 • Tre av de största pillerföretagen Merck, Pfizer och Roche jagar nu för fullt efter ett patenterbart piller mot covid-19. Man inser att de farliga GMO-injektionerna inte ger något pålitligt skydd. Trots att massor av personer injicerats fortsätter smittan att spridas och en färsk USA-studie från försvarsdepartementet visar att flertalet som måste sjukhusvårdas mot covid-19 är dubbelinjicerade. Studier visar även att de injicerade sprider smittan lika effektivt som de oinjicerade – alltså är GMO-injektionerna värdelösa om man betänker deras biverkningar och direkta livsfarlighet. Aldrig tidigare i vaccinhistorien har ett preparat gett så många dödsfall och allvarliga skador.

Tidigare misslyckade vaccinkampanjer har avbrutits vid långt färre skador per miljon injicerade, varför gör man inte det nu?

Nu ser de profithungriga Big Pharma-företagen en hägrande marknad för ett piller som kan stoppa covid-19 infektionen för dem som kan betala. Nu är bara problemet att det pillret redan finns och har använts i flera miljarder doser sedan det introducerades på marknaden under 80-talet.

Det handlar om det antivirala antiparasitmedlet ivermektin som fick ett Nobelpris 2015. Dess patent gick ut 1996 och det ger därför inte Big Pharma några feta inkomster. De medicinska myndigheterna i västvärlden som alltid arbetar för Big Pharmas intressen, har sett till att förbjuda behandling med ivermektin så att det inte skall störa försäljningen av GMO-preparaten och lanseringen av nya patenterade piller.

Merck har basunerat ut att man nu har ett piller man kallar Molnupiravir framme som har en effektivitet mot covid-19 på 50 procent. Detta vill man nu ha nödgodkänt långt innan man vet något om dess biverkningar, av sina lierade myndigheter som FDA, Läkemedelsverket med flera.

Frågan man måste ställa sig är varför detta skulle nödgodkännas, när man har ivermektin med en effektivitet mot covid-19 på 80-90 procent och som nästan inte har några biverkningar? Det har med förkrossande stor framgång testas i stor skala i Indien, México och Peru och det finns hundratals medicinska studier som visar dess effektivitet. Svaret är givetvis att man måste få fram något man kan patentera för att sedan som brukligt kunna ta ut 20-30 tusen kronor per behandling.

Multimiljardindustrin covid-19 rullar vidare i oförminskad takt utan minsta hänsyn till de miljontals liv som skördas och spolieras helt i onödan. Alla beslut som fattas av det medicinindustriella etablissemanget och politikerna har en minsta gemensamma nämnare, man väljer alltid det som är mest gynnsamt för Big Pharma. Vad är några miljoner ”useless eaters” värda mot hypermiljardärernas profit?”

Lars Bern


4 tankar kring ”Lars Bern: Pandemin handlar bara om pengar

 1. Jag rekommenderar alla att se Tim Gielens doku Monopoly: Who owns the World?
  Den visar på en timme mycket koncist hur koncentrerat ägandet är till den yppersta procenten, eller en fraktion av den yttersta procenten, och vilket bedrägeri Den Nya Världsordningen är. Elitens uppror mot allmänheten. Alla massmedier säger samma sak.

  Det är en mycket ondskefull sammansvärjning bakom skrämseltaktiken och restriktionerna, som påläggs oss, som vilseför och villkorar friheter många trodde var givna.

  https://www.stopworldcontrol.com/monopoly

  1. ”Vem äger världen? https://www.stopworldcontrol.com/monopoly
   Den briljanta dokumentären avslöjar hur en liten grupp superrika brottslingar har köpt i stort sett allt på jorden, tills de äger allt. Från media, sjukvård, teknik, resor, livsmedelsindustri, regeringar … Det gör att de kan styra hela världen. På grund av detta försöker de nu införa den nya världsordningen.”
   Positiva omdömen flödar ”Den viktigaste dokumentären någonsin”…

 2. Jag brukar vara extremt snål med beröm men när det gäller Lars Bern måste jag ändå göra ett undantag. LB är kunnig och saklig och vinner på sin saklighet vilket är imponerande för mig

 3. Lars Bern är en klart lysande stjärna! Tackar och tar emot hans kunskap och idoga försök att upplysa människor. Tusen tack Lars och Harriet!!!

Kommentarer är stängda.