Tre nya politiskt inkorrekta böcker från Debattförlaget hälsar KOA

Efter Genusdoktrinen passar det bra att få namn på både PK männen och PK kvinnorna med deras rekord i floskler, okunnighet och lögner. Är man värdegrundstroende så har egen tankeförmåga slocknat och ersatts av sadism mot medborgare som avslöjar, att de som kejsaren är nakna.

Hej

Debattförlaget har släppt tre nya böcker.

Hälsningar KOA

PK-folket innehåller ett sextiotal porträtt av ledande svenska politiker, myndighetschefer, journalister och opinionsbildare. Det som ursprungligen var tänkt som en bok, blev alltför omfångsrikt och den har därför delats i två böcker: En om PKmännen (297 s.) och en om PK-kvinnorna (299 s.). I allt väsentligt är porträtten sakliga. Det som dessa offentliga personer sagt och gjort (eller inte gjort) får tala för sig självt.

Det en rätt motbjudande samling av offentliga personer som presenteras. Det omdömet baseras inte på deras politiska preferenser utan på deras moraliska brister, obekymrade förhållningssätt till sanningen, okunnighet och, inte minst, den nöjda sadism med vilken de smädar sina politiska motståndare. PK-folket är värdegrundstroende. De har frånsagt sig rätten att tänka själva och bilda egna uppfattningar i samhällsviktiga frågor. Deras politiska uttalanden är inlärda och därmed förutsägbara. Den som är duktig på att säga de rätta PK-flosklerna vid rätt tillfälle kan få en fin karriär med hög lön och makt över andra människor.

Varför intresserar sig politiker och opinionsbildare inte för konsekvenserna av sina åsikter och politiska beslut? De debatterar och kommenterar, men undviker att förklara vad det pågående samhällsförfallet beror på. Inte heller vill de dra ut trådarna, spekulera i vad Sverige är för ett land om ett par decennier.

Kommer vi alls att ha kvar välfärdssamhället? Är medelklassen mer eller mindre utraderad? Kommer vi att få leva med kravaller som liknar ett inbördeskrig, av det slag som allt oftare skakar om Europa? Antar kriminaliteten sådana proportioner att städerna får ”gated communities” och landsbygden beväpnade medborgargarden? Kommer muslimer att styra landet? Kommer svenskarna att bli en åld­rad och därmed maktlös minoritet, eftersom svenskarna inte föder tillräckligt många barn?

Konsekvenserna, en liten bok om PK-Sveriges framtid (216 s.)

Köper du alla tre böckerna är förmånspriset 650 kr

PK-männen                         250 kr inkl. moms

PK-kvinnorna                      250 kr inkl. moms

Konsekvenserna                  200 kr inkl. moms

Förskottsbetalar du slipper du portot. Swish: 123-2181931

Porto till andra länder: tillägg 90 kr för alla tre eller två av böckerna, 40 kr för en bok.

Maila mig därefter: koarnstberg@gmail.com och meddela adressen dit böckerna ska skickas, Också tel.nr eftersom DHL är bättre än PostNord.

Du kan också betala till mitt plusgiro 463 33 86-0. Glöm inte att märka betalningen med ett signum så jag vet vem som betalat.

Söderhamn i augusti 2021

Karl-Olov Arnstberg

——————————————————————————————————

Kräv gärna att Ditt bibliotek tar in böckerna, skriv förslag på bokinköp. Så fler medborgare kan ta del av dem.

Bildresultat för Linköping huvudbibliotek

2 tankar kring ”Tre nya politiskt inkorrekta böcker från Debattförlaget hälsar KOA

Kommentarer är stängda.