”Pensionskostnaderna för utrikes födda en bomb” men det bryr sig Löfven inte om

”Den låga självförsörjningsgraden hos utrikes födda beräknas påverka statsutgifterna väsentligt. Den viktigaste debatten om pensionerna bör vara hur man ska få dessa personer i arbete…..  Ökad självförsörjningsgrad ett måste” skriver Janerik Larsson tidigare vice vd Svenskt Näringsliv i en debattartikel i Dagens Industri.
https://www.di.se/debatt/pensionskostnaden-for-utrikes-fodda-ar-en-bomb/

Vi som inser denna bombs sprängkraft och undanträngningseffekter på välfärden säger i stället asylstopp, återvandring och utvisning för grova brott, oavsett hemlandets straffskala.

Svenskt Näringsliv sitter på dubbla stolar, konkurrens om låglönejobben, gör lönerna ännu lägre, men problemet är att de går en tynande framtid till mötes, när de ersätts av robotar och AI teknik. Invandrarnas självförsörjningsgrad är skrämmande låg, trots regeringens trixande med statistiken. En timmas sysselsättning/vecka räcker för att flyttas från kolumnen för arbetslöshet.

I Rapport den 15 juni redovisades att bara en av 10 i subventionerande jobb får fast anställning efteråt utan subventioner. Med jämna mellanrum kommer nya camouflagebenämningar, som nystartsjobb, instegsjobb, etableringsjobb, prova på jobb osv, men analfabetism och ringa skolgång samt utbildning låter sig inte gömmas i ett land med höga kompetenskrav för nästan alla jobb. Dessutom är allt från sjalar till burka effektiva vapen mot anställning, om nu kompetens mot förmodan skulle finnas. Majoriteten av alla invandrare valde Sverige för den kravlösa välfärdens skull och för generositeten med PUT.
Varför skulle de jobba när bidragen kommer ändå, ofta högre än vad ett subventionerat jobb skulle innebära?
För arbetsgivaren kan det innebära negativ produktivitet, dvs. det kostar mer än det smakar.

”Man får bidrag, behöver inte jobba” är vad UD:s Sverigebild förmedlar. Därför måste etniska svenskar jobba längre, desto mer och acceptera hur fogden hämtar allt mer av våra slantar. Detta är regeringens globala solidaritet. Att vara solidarisk med fosterlandet är snudd på rasism.

Magdalena Andersson förkunnar med tårfylld blick att vi måste rädda vården, skolan och omsorgen, det hon menar är invandringen, socialdemokraternas absolut nödvändiga valboskap för att behålla makten.

Bildresultat för burka
”Vem anställer en kvinna med klädnad som påminner om en svart säck?
Ingen. Vem vill göra affär med en person som är maskerad?
Det innebär att sådana kvinnor är oanställbara, men det vill ingen politiker tala om som anser sig inte tillhöra ett ytterkantsparti.” En tidigare blogg kommentar från signaturen ”Skalken
.

Det tar i snitt 13 år i Sverige innan hälften av de utlandsfödda kan försörja sig själva! https://www.expressen.se/ledare/sverige-behover-en-plan-for-alla-som-inte-kan-forsorja-sig/

Nu har Löfven i sina maktambitioner ordnat det så att en som aldrig arbetat en timma och legat i hängmattan eller rökt vattenpipa kan få högre pension, än en person som slitit i ett lågavlönat jobb > 40 år, men till slut så detonerar bomben.

Jag undrar hur betalningsvilliga generation X, Y och Z blir i morgon, som idag ropar att ingen är illegal, när pensionsbomben brister. https://www.qred.com/post/generation-x-y-z

DYRT. Pensionsmyndigheten borde redovisa hur kostnadsperspektivet för staten ser ut på sikt om inte självförsörjningen ökar, skriver Janerik Larsson.
Bild från artikeln i DI: DYRT. Pensionsmyndigheten borde redovisa hur kostnadsperspektivet för staten ser ut på sikt om inte självförsörjningen ökar, skriver Janerik Larsson. Foto:Fredrik Sandberg/TT

9 tankar kring ””Pensionskostnaderna för utrikes födda en bomb” men det bryr sig Löfven inte om

 1. ”SCB-rapport: 100  000 invand­rare varje år fram till 2070-talet”!
  I den nyligen publicerade rapporten om Sveriges framtida befolkning år 2070, har SCB kunnat dölja folkutbytet genom att utelämna gruppen med utländsk bakgrund och istället bara dela in Sveriges befolkning i två grupper: födda i Sverige, och födda i utlandet.
  På det sättet placeras samtliga and­ra, tredje, fjärde och kommande generationers invandrare till samma grupp som svenskar utan invandrarbakgrund.
  Hur många svenskar med svenska föräldrar och mor- och farföräldrar som kommer att finnas år 2070 vet inte SCB. Källa: SCB
  Medborgare, DU som tidigare röstat på partier med fortsatt migration, tänker du göra det i nästa val också?
  Alla svenskar måste VAKNA innan djungelns lag fått fot fäste. Får den det, då kan det i framtiden sluta med etnisk utrensning av oss svenskar.
  Är det detta VI har röstat på? Det vill säga ett ”kollektivt självmord”.
  https://www.nyatider.nu/scb-rapport-100%e2%80%89%e2%80%89000-invandrare-varje-ar-fram-till-2070-talet/

  1. SCB följer regeringens fuskmall i redovisning, t.ex. de som sysselsätts för skattepengar 1 tim/v tas bort från kolumnen arbetslösa, fiffigt va konstaterar Löfven till arbetsmarknadsministern.
   De PK troende påminner mig om sekten Folkets tempel, där ledaren Jim Jones övertygade sina anhängare att begå kollektivt självmord 1978 i bosättningen Jonestown i Guyanas djungel. 914 sektmedlemmar dog av saftdryck spetsad med valium och cyanid. https://sv.wikipedia.org/wiki/Domedagssekt
   Enda skillnaden är att folket inte är medvetna om den kommande domedagen med sharia lag och muslimskt övertag i samhällets alla sektorer.
   Tur jag ändå är 74 år.

  1. …mer än för Löfven och kompani! En riktig berikning för alla entreprenörer inom migrantindustrin.

 2. Vad bryr sig Stefan Löfven m. fl. om? Tillståndet i riket säger det mesta. Hur långt skall det behöva gå innan verkligheten slår tillbaka?

 3. Vi låter oss regeras av hänsynslösa, trolösa oduglingar och knäppgökar. Säger det något om oss?

  1. Ja, att Du med andra som kommenterar är klarvakna, ser och med råge förstår varför Moder Svea sparkas ut för stupet av ryggradslösa politiker som styrs av den giriga globaliseringens elit.

  2. Vi får inte glömma att många röstat för att få det såhär.
   När halva befolkningen gillar bidrag är landet förlorat, för då får bidragspartier majoritet. De som betalar lämnar landet, försöker flytta sina pengar eller minskar arbetsinsatserna. Därför vill många nysvenskar inte arbeta i låglöneyrken som inte ger mer än arbetsfri bidragsförsörjning. Politiken behövs för att bidragspartierna skal få makten och partierna struntar i om det är till skada för landet.
   Ökad befolkning ökar kraven på infrastruktur som el och VA. Utbyggnad betalas med högre avgifter för gamla kunder.

   1. ”…Utbyggnad betalas med högre avgifter för gamla kunder” att det skall vara så förbaskat svårt för gamla kunder att inse detta samband. Det finns knappast en fråga om samhällets tvingade besparingar, skatte- och avgiftshöjningar som inte har massinvandringen som orsak.

Kommentarer är stängda.