Kulorna viner, statsmedia tiger och regeringen sviker

”En död och fyra skadade i fem skjutningar på mindre än 48 timmar. Det är helgens facit så här långt, när detta skrivs på söndagsmorgonen” skriver Dick Ericsson i Samtiden den 12 juli.

”Socialdemokraterna går ut med en kampanj i samband med de uppmärksammade dödsskjutningarna under senare tid i sociala medier samtidigt som regeringen kliver fram och vill skapa bilden av att ha kontroll över situationen.” Ledarsidorna den 12 juli

https://ledarsidorna.se/2021/07/regeringen-19-000-eller-20-000-poliser-spelar-ingen-roll/

Tweet;

Image result for Socialdemokraterna

Socialdemokraterna@socialdemokrat·

Rätten till trygghet för vanligt folk har alltid varit socialdemokratins främsta mål. /Lena Rådström Baastad (S)

???????????

11 tankar kring ”Kulorna viner, statsmedia tiger och regeringen sviker

 1. ”Rätten till trygghet för vanligt folk har alltid varit socialdemokratins främsta mål.”

  Vad säger det om deras kompetens, sett till resultatet.

  1. Det hjälper föga med dessa ”åtgärder”, typ Tafsa inte-armband och mysträffar.
   Ja, och så dubbel-imperativet Sluta skjut! (Det heter väl Sluta skjuta!) Det skapar blott löje, ty skjutningarna fortsätter som vanligt, även om Stockholms polisledning hävdar att Sluta skjut-kampanjen har minskat skjutningarna i Malmö.

   1. Syftade på socialdemokratiskt styre!

    Ja, magiska armband bryter förtryck och förtrollning från osynliga strukturer och får alla att dansa i ring på regnbågens rand, där de lever lyckliga i alla sina dar.

    Vilket i verkligheten betyder: Våldtäktsringar där svenska tolv-fjortonåriga tjejer blir utsatta för övergrepp och våldtäkter, omringade av afghaner på festivaler och badhus, som kommunen skickar dit i busslaster och som etablerad media mörkar. Kan det bli mer systematiserat än så?

    Godhetsapostlarna har blod på sina händer.

    Polisen går ner på knä.

 2. I P1 Ekot om åtgärder mot skjutningarna nämndes inte ordet ”klan”. Lojalitet till klanen, säger de sakkunniga, går före lojaliteten till samhället.

  1. Tydligen finns det skyddslojalitet till klanen hos P1 Ekot också, som går före medborgarnas väl och ve.

 3. Angående: ”Rätten till trygghet för vanligt folk har alltid varit socialdemokratins främsta mål. /Lena Rådström Baastad (S)”.
  Hur kan man säga detta när det i verkligheten råder OTRYGGHET bland ”vanligt folk”! Rätten till trygghet är tydligen inte densamma som att ”vanligt folk” får det! Socialdemokratin och DE övriga visar ständigt på att man har byggt en mur mellan sig och folket. Uttalandet från Baastad ovan kan ju inte tolkas annat än en fet lögn. I verkligheten är det tvärtom och den är ingen av de 7 ”gängen” intresserade av. Är det inte märkligt att INGA partier har denna fråga som Nr 1. Någon trygghet kan vi det ”vanliga folket” glömma att så kommer att inträffa, eller hur BAASTAD?

  1. Jag instämmer med råge i Din kommentar!
   Vanligt folk för Baastad är invandrare som räddar vård/omsorg, samt de fattiga förortsgossarna som med sina Audi och BMV testosteron-tävlar i streetrace på Strandvägen och Östermalm, ett resultat av att vanligt folk varit främlingsfientliga och dumma mot dem. Nu tar de hämnd och det måste vi förstå att marken är fri och trygg för alla att både gå och åka på…

 4. Börja med och stäng gränserna. Genomför folkräkning. Skicka tillbaks alla illegala. Utvisa alla kriminella. Ta hjälp av militär. Avveckla onödigt och felaktigt bistånd. Jorden är överbefolkad.
  Varifrån kommer pengarna till militär utrustning i fattiga länder?
  Kan du äta en stridsvagn?
  Otryggheten importeras utifrån som röstboskap som skatteslavarna föder och göder. Det ofattbara daltet med detta klientel är utsiktslöst och korkat. Morgan Johansson pladdrar oupphörligt om alla åtgärder, men resultaten uteblir. Det har blivit sämre. Redan en stagnation är lika med en tillbakagång. Om det hade varit ett företag hade han fått sparken för länge sedan, och inte bara han.

  1. Detta borde varenda riksdagsman få i sin mejlkorg!
   Men utan tjänstemannaansvar så fortsätter pladdret och resultaten uteblir.

 5. I Morgon-ekot P1 hördes ett inslag om hur rekryteringen av unga kriminella ska stoppas.

  Man ska tidigt ta kontakt med ungdomar som befaras vara på glid. Det nya är att man nu ska samordna arbetet mellan polis och socialmyndighet, samt involvera föräldrar. Det kommer kanske mer om detta i kommande eko-sändningar under dagen

  1. Har vi inte hört detta de 10 senaste åren? Mer skattepengar slängs in i detta svarta hål med resultatlösa projekt. Sluta skjut, tafsa-inte-armband, pizza, varmkorv, käpphästridning och trevlig samvaro skapar bara mer förakt för samhällets representanter av respektkulturens utövare.

Kommentarer är stängda.