Läkarprotester mot Covid-19 vacciner

Allt fler protester kommer från läkare och forskare från skilda discipliner mot massvaccinering med en ny så kallad mRNA teknik vars långsiktiga följder ingen vet.

Pfizer/Biontechs vaccin är ett så kallat mRNA vaccin, där man i stället för att injicera försvagade, döda eller delar av virus, skickar in en bit av virusets arvsmassa.

Bildresultat för Coronavaccin

Var solidarisk och vaccinera DIg! Lyder ropen från läkemedelsverket, politiker och systemmedia. Frågan är solidarisk mot vem?

I Nya Tider v.19/2021 finns ett reportage från en stor hälsokonferens i USA https://www.nyatider.nu/covid-vaccinen-skarskadas-vid-stor-halsokonferens-i-usa-lakaren-christiane-northrup-injektionerna-ar-inte-vaccin/där en tongivande läkare Christine Northrups gav svar på följande frågor:

  • Är vaccinen experimentella? Ja.
  • Kommer vaccinen hindra mig från att sprida Covid-19? Nej.
  • Har vaccin orsakat några dödsfall eller skador? Ja.
  • Är vaccintillverkarna ansvariga för skador eller dödsfall orsakade av vaccinerna? Nej.

Med tanke på svaren, så förstår jag inte meningen med vaccinationspass, när varken antikroppar efter insjuknandet eller vaccinet hindrar smittspridning. Falska vaccinationspass är redan i omlopp. Utvärdering av samhällsskadliga lock down åtgärder saknas ännu. Den största effekten hade de på politikers vilja att visa handlingskraft.

Vaccinerna hindrar kortsiktigt att bli svårt sjuk eller dö av Covid-19 har FHM informerat oss om.
På IVA kliniker vårdas nu svårt sjuka patienter som fått en eller tom två doser av coronavaccin.

https://www.friatider.se/fullt-med-vaccinerade-pa-iva

https://www.friatider.se/seychellerna-vaccinerat-fallen-skenar-anda

Undertecknad skrev en artikel om om läkarprotester från Sverige, USA och Israel i Newsvoice. https://newsvoice.se/2021/05/lakare-varnar-for-covid-19-genvacciner/

Jag blev uppmanad av redaktören att skriva ett svar i en kommentar till läkemedelsverket, LMV, efter att han skickat ett mejl (inkl. artikeln) och bad om svar frågor i artikeln.

Torbjörn Sassersson red.

Torbjörn Sassersson red. Admin 12 maj 2021 kl 16:25

Läkemedelsverket svarar på mitt mail angående artikelns frågor ovan:

Från: Registrator <Registrator@lakemedelsverket.se>

Datum: onsdag 12 maj 2021 12:48

Till: Torbjörn <sasser@sasser.net>

Ämne: 4.1.2-2021-040184 Sv: Vad är Läkemedelsverkets GD och AstraZenecas kontaktman Björn Erikssons kommentar på riskerna med vaccinerna?

Hej,

Vacciner kan ge biverkningar, men oftast är de milda, kortvariga och drabbar endast en liten andel av de vaccinerade. För vaccinen mot covid-19 är de vanligaste inrapporterade misstänkta biverkningarna frossa, feber, huvudvärk, det vill säga tecken på att immunförsvaret har gått igång. För samtliga fyra godkända vaccin mot covid-19 som används inom EU har den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA gjort bedömningen att nyttan överväger risken. Den bedömningen uppdateras löpande och allteftersom nya data tillkommer. Om man skulle göra bedömningen att det finns risker med något vaccin eller läkemedel så vidtas omedelbara åtgärder.

Mer information om respektive vaccin och all kunskap om misstänkta biverkningar finns på https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin

Med vänlig hälsning

Läkemedelsverket

Harriet Larsson
Harriet Larsson
Gäst


Reply to Torbjörn Sassersson red. 13 maj 2021 kl 11:04

”Tack för kommentaren efter mitt inlägg om Covid-19 vacciner!
Att ta del av många källor och därefter bedöma kunskapsläget om Covid 19 vacciners skyddseffekt är en bra utgångspunkt inför ställningstagande om vaccinering. Kortsiktigt minskar risken för att bli svårt sjuk och tom avlida efter vaccinering, men till priset av att ett “fåtal” kan drabbas av svåra biverkningar. Hur få de är, skiljer sig dock åt beroende på källor.
Den kända kvinnoläkaren Christine Northurp svarar på frågor om vaccinets tillförlitlighet på en konferens i USA i april. Health Freedom Conference 2021.
-Är vaccinen experimentella? Ja.
-Kommer vaccinet hindra mig från att smittas av Covid? Nej.
Har vaccin orsakat några dödsfall eller skador? Ja.
-Är vaccintillverkarna ansvariga för skador eller dödsfall orsakat av vaccinerna? Nej.
Samma slutsatser finns att ta del av i; https://swprs.org/vaccines-the-tip-of-the-iceberg/
Min önskan är att LMV vore mer lyhörda för läkare med avvikande uppfattningar om vaccinets välsignelser samt större lyhördhet för erfarenheter från patienter. Coronavirusets härjningar i kroppen på IVA vårdade patienter påminner mycket om sjukdomar med autoimmuna reaktioner, t.ex SLE som jag själv har kämpat med under större delen av mitt 74-åriga liv. Billiga mediciner som malariamedel blev initialt baktalade av WHO. jag begriper inte tystnaden från läkare, t.ex. reumatologer om kortisonets räddning när Covid-19 virus löpte amok i kroppen. Men avvikande inlägg publiceras ej i media.”

Tyvärr är det få läkare som tar sig tid att rapportera in biverkningar till läkemedelsverket, eftersom de lyssnar mer på Big Pharmas försäljare, än på biverkningsfyllda patienters klagan. Denna grupp tillhör jag själv, eftersom jag fått allvarliga allergiska reaktioner efter vissa mediciner som ibland föranlett ambulans till akuten/hjärtintensiven. Därför misstänker jag att inrapporterade biverkningsfall efter vaccinering endast är toppen på ett isberg.

Bildresultat för toppen på ett isberg. Storlek: 99 x 100. Källa: insights.easit.se

Glädjande är att debatten fortsätter.

2 tankar kring ”Läkarprotester mot Covid-19 vacciner

  1. ‘It’s Easier to Fool People Than to Convince Them That They Have Been Fooled’.
    – Mark Twain.

Kommentarer är stängda.