KF-ledamoten Maria Moraes(MP) anställde våldsdömd man till skyddat boende

Man skulle kunna tro att detta var ett aprilskämt, men Östgöta Correspondenten skrev om detta den 27 mars.

LINKÖPING
Miljöpartisten och KF-ledamoten Maria Moraes anställde i fjol en, tidigare dömd för misshandel, till ett skyddad boende för kvinnor. Mannen anklagas nu för sexuellt ofredande på tre av boendets kvinnor…”

Maria Moreus är förutom sina politiska uppdrag VD för ”Grannhuset”, som är ett skyddat boende för kvinnor med verksamhet i Mellansverige.

Mannen är tidigare dömd för misshandel på sin tonårsdotter.

På frågan varför anställde du honom svarar denna dam med ett God Dag yxskafts svar; ”För han var en bra chaufför……..”

En av de utsatta kvinnorna; ”Man flyr från helvetet och kommer till ett nytt….”

Bildresultat för knytnäve

Nu är mannen avstängd och ärendet skall utredas och Moreus har inga ytterligare kommentarer.

Dessa livsfarliga miljöpartister, som lever i Fablernas värld borde inte få gå lösa. Deras mångkulturella inkluderingsambitioner har snart förvandlat alla från barn till gamla till levande krockkuddar. Ingen etnicitet framgår i artikeln på den duktiga chauffören.

Det gör det inte heller på ett maskerat gäng, som rånade och hotade en ung man som på eftermiddagen kom sin cykel på Glyttingevägen, som ligger mellan Ryd och Skäggetorp, invandrartäta och ”utsatta områden.”

Vilka medborgare som ständigt utsätter oskyldiga medborgare för brott får vi aldrig veta, för då kan röstunderlaget för Löfven och hans Jökar sina

Detta brott får bara en liten undanskymd notis i samma tidning den 27 mars och är endast en händelse som hundrafalt pågår varje dag i vårt avlånga land.

”……När mannen försökte springa ifrån platsen drog gänget ut honom i en skogsdunge vid sidan av vägen. Enligt polisen blev mannen slagen och hotad med vassa tillhuggen. Rånarna tvingade mannen att föra över pengar fån hans bankkonto och stal också hans plånbok och mobiltelefon..”
Givetvis är Ingen gripen, men polisen låtsas vara intresserad av vittnen…..

Bildresultat för Löfven invandrare

Trygghet för våldsverkare, kriminella och terrorister????

En tanke kring ”KF-ledamoten Maria Moraes(MP) anställde våldsdömd man till skyddat boende

  1. Intressant att notera hur begränsad spridningen av detta budskap förefaller vara. Och tyvärr är min begränsade erfarenhet att för många människor har strutsens skyddsmekanism redan slagits på. sorgligt och betänkligt. Jag (vi) får hoppas att befolkningen röstar annorlunda och rätt september 2022. Då får vi en fingervisning om ”regimvänlig” media har sina klor ordentligt inborrade i svenne banan

Kommentarer är stängda.