Vad vill Bulletin – mer än förakta Trump och SwebbTV?

Att systemmedia klagar och vänstern hatar Bulletin med dess kända och framstående skribenter är självklarheter. Men, när jag tagit del av första veckornas publiceringar är jag föga imponerad, skillnaden är liten mot dagspressen.

Bulletin beskriver att dess arbete skall vara ”objektiv, konsekvensneutral och evidensbaserad journalistik” med en liberalkonservativ ledarsida (Wiki).

Men tyvärr spirar redan tvivlet hos mig och jag är inte ensam.

Uppskattar Du Swebb TV då är du psykiskt defekt!

Tino Sanandaij har hög volym när han gjorde slarvsylta av SwebbTV och klassar, från sin upphöjdhet, alla oss som har uppskattat många program som psykiskt defekta.

Kanalägaren Mikel Willgert omger sig bara med tokar som Magnus Stenlund, Katarina Janouch, Lennart Matikainen, Lars Bern,
K-O Arnstberg, Karl Hedin och många andra skarpa debattörer/skribenter är hans omdöme.

Bildresultat för swebbtv

Kanske är det Sanandaij själv som är i behov av en psykisk diagnos?

Han måste nu vara mycket nöjd när Swebb TV stängts ner av Google med illa dold förtjusning av Morgan Johansson.

Trump en patetisk brottsling och landsförrädare!

Skriver Per Gudmundsson och nu flödar anklagelser mot president Trump, han beskrivs som en patetisk brottsling och landsförrädare, för det som hände på Kapitolium, när förbittrade och besvikna anhängare (pöbel och mobb) trängde sig in i senaten. Kapitoliums passiva poliser behöver nog en egen utredning, liksom misstanke om Antifada infiltration.

Den konsekvensneutrala ansatsen sopades nog bort under alla år som Gudmundsson varit ledarskribent på SvD.

Bildresultat för Trump
Trump anhängare utanför Kapitolium

Att Trump upprepade gånger manat till lugn och fredliga protester nämns inte, han stämplas som den onde själv, eftersom han sätter Amerika först och inte globalistelitens agenda. Att valfusk förekommit förvånar bara systemmedia, som med en dåres envishet förnekar det.

”Jag ber alla vid Kapitolium att förbli fredliga. Inget våld! Kom ihåg att vi är partiet för lag och ordning – respektera lagen och våra fantastiska män och kvinnor i blått. Tack!”, skrev Trump bland annat på Twitter.” som han portades ifrån.

Men detta är enbart uppvigling och landsförräderi enligt Gudmundssons tolkning. En lättvindig tolkning i stället för att gå till botten med otaliga uppgifter om valfusk och en grundlig analys om orsaken till USA:s polarisering och Trumps stora stöd av numera förbittrade väljare. Trump är den onde och hans väljare föraktade ”deplorable”.

Tänk, så enkelt att dela in världen i goda och onda och helt förtränga att inga händelser sker i ett vakuum.

Tyvärr tror jag att det ligger ett korn av sanning i vad Expressens kulturchef Karin Olsson skrev, att DN nu har fått konkurrens av Bulletin, som landets malligaste tidning.

Relaterade källor:

https://newsvoice.se/2021/01/bulletin-tino-sanandaji-swebbtv/?fbclid=IwAR2tjk0EZ1QAXtRrVeP3gd3BunDl6oBAYvJakqLFlVJoZppYlLCaIYqAWpo

https://bulletin.nu/ledare/all/en-svart-dag-i-vad-vi-sett-som-varldens-framsta-demokrati

https://www.friatider.se/bulletin-trump-ar-en-patetisk-brottsling-och-landsforradare

https://www.expressen.se/nyheter/bradar-dn-bulletin-ar-annu-malligare/

samt en mycket läsvärd krönika av Jan-Olof Sandgren från det Goda samhället.

https://detgodasamhallet.com/2021/01/08/jan-olof-sandgren-valfusket-var-inte-enda-skalet-till-att-trump-forlorade/

5 tankar kring ”Vad vill Bulletin – mer än förakta Trump och SwebbTV?

 1. Bulletin är en liberal skräpblaska kryddad med invandringskritik. Troligen lär denna kritik inte omfatta arbetskraftinvandring vilken är en helig ko för liberaler.
  Dessa är ju viktiga för att pressa ner lönerna för vanligt folk och för den s.k. gig ekonomin vilken jag kallar för nystatarekonomin, för det finns stora likheter.
  Bulletin har stora likheter med Patrik Engellaus blogg/tankesmedja eller vad man skall kalla det för, DGS, Det goda samhället.
  Skulle inte förvåna mig om han har ett finger med i Bulletin.
  Oligarklakejernas strategi är den samma, att kamouflera liberala ideer med invandringskritik för att nå ut till en bredare målgrupp.
  Ungefär som att sätta en fårskinnsmössa på en varg.
  Bara riktiga fårskallar tror att vargen med fårskinnsmössa är ett får.
  Deras liberala lösningar är alltid de samma, att steg för steg avskaffa pensioner, a-kassa, sjukförsäkring och anställningstrygghet.
  Liberalismen är feodalismens och i förlängningen maffiasamhällets trojanska häst.

  1. En mkt läsvärd artikel av Hege Storhaug.
   ”Tre land i Europa vil vise oss veien videre i masseinnvandringens tid: Frankrike, Sverige og Danmark. Sistnevnte er håpet, de to andre nærmer seg stupet.”
   Storhaug citerar t.ex. prästen Helena Edlund med diger utlandstjänstgöring i bagaget, som frågar Löfven var skall svenskarna söka asyl?

   ”Var kan dina medborgare söka skydd och säkerhet? Du behöver inte stamma att det är ”oacceptabelt”, det vet vi redan. Du behöver inte heller upprepa att du måste ”krossa organiserad brottslighet” eller att ”det måste finnas ordning och ordning”, vi vet att du inte är kapabel. Hur har du varit hittills, tror du? Oavsett om vi är född i Sverige eller har sökt skydd här – vart ska vi nu? Förräderiet mot oss alla är som en djup avgrund.”

 2. Det känns så overkligt, det hela.

  Tino Sanandaji som var en så skarp analytiker förr. Och Paulina Neuding på Bulletin som hade samlat de bästa pennorna från dagspressen.
  Så hoppfullt det kändes!

  Och nu: Besvikelse!

Kommentarer är stängda.