Att reagera eller inte reagera det är frågan?

Om en vice partiledares reaktion eller inte reaktion! Skriver Olle Ljungbeck

”För några år sedan kallade jag en av de svenska EU-parlamentarikerna för ohyra. Detta var ett sätt att uttala min vrede över dennes sätt att agera i politiken.

Jag blev dock något förvånad då jag efter detta mitt relativt oskyldiga sätt att uttrycka mitt avståndstagande från hennes politiska åsikter bemöttes av dr Anders W Jonsson – nuvarande vice ordförande för centern – som knappast fann ord nog starka för att fördöma mig för detta.

Jag blir därför något eller mycket förvånad, när han som vice ordförande i Centern är fullständigt tyst om Federley. Jag tycker det är dubbelt allvarligt att han inte endast tiger utan att han som barnläkare kan tolerera att en individ som umgås med grova sexualförbrytare och tom låter dem bo hemma hos sig – Fredrick Federley – trots att han har vårdnaden om en liten flicka på 6-7 år.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Detta kärnfulla mejl har skickats till Anders W Jonsson; anders.w.jonsson@riksdagen.se

Barnläkaren Anders W Jonsson.
Din uppbragdhet var stor när jag kallade politiker för ohyra. Men nu tiger Du, trots att Du är barnläkare, när en framträdande politiker i ditt parti har grovt brottslig pedofil bosatt i sitt hem. Du tiger trots att han har en 6-7 årig dotter i hemmet. 
Vill Du svara mig hur detta går ihop.
Eller saknar Du ord eller är feg? Som barnläkare borde Du känna samma ansvar för detta barn som för dina egna.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


Expressen uppger att centern och Annie är i chock efter att Federly skandalen har avslöjats. Tyvärr verkar den ha blivit kronisk.

Chockfas: Chockfasen börjar genast efter den traumatiska händelsen och varar oftast under en eller ett par dagar. Personen kan ännu inte förstå det som hänt och kan antingen lamslås helt, bete sig mekaniskt eller vara i ett tillstånd av kraftig upphetsning.

Bildresultat för annie lööf
Att tänka längre är svårt i praktiken…

https://www.expressen.se/nyheter/c-i-chock-over-federley-det-har-ar-svart-for-annie/

I Ungern får ingen veta om parlamentarikers sexfest, skriver en korrekt ledarskribent i SvD den 4/12. Jag vill påpeka; ingen i Sverige heller….

https://www.svd.se/i-ungern-far-ingen-veta-om-politikerns-sexfest