Trump eller Biden?

Dokument utifrån: Vägen till Vita huset
Bildkälla: SVT

Pest eller kolera tycker många, där sakfrågor skymdes av personangrepp.

Kampen om de avgörande 270 elektorsrösterna pågår. Men ännu i tidig morgon timma är presidentvalet ovisst, trots att Trump tog hem Floridas 29 elektorsröster, slutresultatet får vi nog vänta på.

Ingen president har någonsin blivit så bombarderad med hån, smädelser, förakt, lögner, som president Trump, där DN har haft ledartröjan, helt i CNN:s anda, som är SVT:s främsta nyhetskälla.

En svensk konstnär hjälper till med sitt falskmynt ”Take a Dump om Trump” (bajsa på Trump) som SVT visade med glädje i går. https://www.svt.se/kultur/svensk-konstnar-bakom-falskt-trumpmynt

Biden och hans sons aktiviteter i Ukraina råder det däremot tystnad om. https://newsvoice.se/2020/11/rudy-giuliani-har-ar-biden-brotten-som-massmedia-censurerar/

Rasist, sexist, homofob, xenofob, patologisk lögnare, narcissitisk pajas…… Invektiven tar aldrig slut. Att skilja på sak och person är svårt, enligt vänstern har Trump inte uträttat ett dugg.

I går skrev DN ”Trump måste bort” för att han har orsakat antidemokratisk utveckling av hat och lögn. Wolodarski är inte rätt person att avgöra vad som är lögn och sanning.

Att säga att man föredrar Trump, den onde, framför Biden den gode, utlöser samma hat från ”änglakören” som islamister visar genom ropet Allahu Akbar innan de avrättar kristna.

Att hatet är så stort beror främst på Trumps kamp mot etablissemanget med stridsropet ”Drain the swamp” dränera träsket med dess journalistkår. Hans twittrande direkt till folket har fått många efterföljare och hans burdusa talekonst är det nog ingen som slår.

Nigel Farage: Om Trump ”Den fria världens ende ledare..” Kanske Fox News instämmer, men CNN protesterar vilt…

Polariseringen i samhället mellan höger/vänster eller anywheres/somewheres, nationalister/globalister kommer att fortsätta, eftersom allt fler väljare upptäcker att den gode också kan vara en ulv i fårakläder.

Här hemma väcker änglakörens sånger om berikning och det lika värdet allt mer förakt. Så sker, när de folkvalda struntar i folkets vilja och i stället lyder partiets ideologi, trots att den krockar hårt mot verkligheten.

Att Trump blev president 2016 var att han gav röst åt Hillarys föraktfulla benämning av hans väljare ”The basket of deplorables” (korgen med beklagliga).

Vilka som blir framtidens beklagliga återstår att se.

Mattias Karlsson (SD) får avsluta detta inlägg;

”……… Den demokratiska sidan vill splittra landet genom att dela upp folk i grupper, ställa svarta mot vita och kvinnor mot män, som vi gör i Sverige, medan republikanerna pekar på en sammanhållande inkluderande patriotism som jag tror har bättre förutsättningar att ena landet, säger han i SVT:s valvaka….”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/mattias-karlsson-republikanerna-har-battre-forutsattningar-att-ena

Båda kandidaterna vill se sig som segrare, resultat i vågmästarstater böljar fram och tillbaka.

https://www.fplus.se/efter-jamna-valnatten-har-ar-staterna-som-avgor/a/1BBeel

2 tankar kring ”Trump eller Biden?

  1. Vad som enligt mig är tragiskt är att Trumps arbete för att hålla USA borta från några större krigsäventyr inte uppskattas mera. Han har ju levererat det han lovat och flera fredsavtal har slutits mellan ISRAEL och mellanösterns stater. Men som A.H noterade på 30talet. Intelligensen hos den stora massan är inte hög. Glömskan är desto större.
    För övrigt har valet i USA urartat till en sorgmodig fars- ett tu tre må bäste advokat vinna- Demokraterna uppges ha städslat 600 advokater och republikanerna lär inte vara snålare dom

Kommentarer är stängda.