Stryk varje dag, vardag för många lärare, vars plågoandar saknar identitet

Publicerat på Newsvoice den 20 oktober. https://newsvoice.se/2020/10/skollarare-far-stryk/

”Göteborg. Antalet anmälningar kring våld och hot har ökat på skolorna i Borås, rapporterar SVT.
Även i Göteborg sker en ökning – nu vädjar lärarna om hjälp.
– Vi har lärare som i särskilda undervisningsgrupper blir slagna i princip varje dag, säger Andrea Meiling, ordförande för Lärarförbundet i Göteborg….”

Men så länge ingen hemvist anges, så kan ingen analys göras om våldets orsaker.
Omorganisation är däremot ständigt populärt bland politiker. Deras naiva tro är stor att problemen då försvinner eller i alla fall bättre kan skylas över.

I Göteborg skall stadsdelsnämnderna och de sociala resursförvaltningarna bort och i stället skall fyra socialnämnder träda in. Oron är stor bland lärare att våld och trakasserier som de drabbas av faller mellan stolarna.

Bildresultat för våld i skolan
Bildkälla: samnytt.se

Tänk om jag under yrkestiden bara skulle ha nöjt mig med att konstatera att patienten har ont i ryggen, utan att undersöka vilka strukturer i rörelseapparaten som felar, för att få reda på vilka åtgärder som bäst kunde lindra/bota. Behandling hade utan analys sett lika ut för alla med ryggbesvär, men så tvingas Moder Svea att fungera, när det handlar om invandringsrelaterad brottslighet, tack vare korrekthetens väktare.

Behandlingen mot det invandringsrelaterade våldet är samma oavsett vilka det gäller, barn som vuxna. Mer bidrag, mera förståelse av djävulskap och bortförklaringar utan verklighetsfäste är norm.

Den humanitära stormaktens misslyckande med invandring och den sk. flyktingpolitiken är formidabel.
Oviljan till analys bottnar i rädsla för att det lika värdet skulle flyga sin kos. Det existentiella värdet ligger fast i egenskap av att vara människa med likhet inför lagen, men det funktionella, våra gärningar som nyttiga samhällsmedborgare skulle falla som en sten.

Obehagliga sanningar om förtryckande kultur, tradition och religion skulle synliggöras. I skolans värld bottnar mycket av djävulskap i respektkultur samt dålig impulskontroll pga ”giftiga ingiften,” som ingen får berätta om.

Om någon rapport om det invandringsrelaterade våldets grundorsaker skulle slinka igenom censuren, så stormar vänstern fram med rasism och korrekta forskare som Mattias Gardell och Tobias Hubinette hjälper till för att visa sin rödfärgade godhet, trots att dess tvivlare blir allt fler utöver de ”horor” som våldtagits och de ”Svennar” som urinerats på under förnedringsrån. Oskyldiga som mördats har tystats för gott och kan inte besvära mångkulturentusiasterna.
Detta är smällar folket får ta, tycks Löfven med sina vänner resonera. Inget pris är för högt för maktens bevarande. Lärares bit-klösmärken från utåtagerande unga är en bagatell, som faller mellan samhällets alla korrekta stolar, som aldrig får peka ut någon grupp, med undantag för nationens försvarare, där medelålders män ständigt är i skottgluggen.

Källor

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/ökat-skolvåld-i-göteborg-lärare-blir-slagna-varje-dag-1.35787865

https://sv.wikipedia.org/wiki/Tobias_H%C3%BCbinette

https://sv.wikipedia.org/wiki/Mattias_Gardell