Rösta bort dem! Januariregeringen med Löfven måste bort.

Senast till valet 2022 eller helst misstroendeförklaring dessförinnan! Nu sjuder missnöjet i hela landet över regeringens oförmåga att stävja våldet.

Därefter borde skyldiga politiker ställas till svars för konsekvenserna av den humanitära stormakten, där Fredrik Reinfeldt öppnade gränserna med sin ”öppna hjärtans politik.”

Att förstöra ett land borde få konsekvenser för de som bär ansvaret. Den humanitära stormakten med Europas mest generösa, men destruktiva invandring, som fått ”flyktingpolitik” som alibi måste granskas och de skyldiga ställas till svars.
Utgångspunkten för en folkdomstol måste vara att frågan aldrig fördes ut till folket 1975, (prop 1975: 26) då politikerna över våra huvuden bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt. Ingen konsekvensanalys vad denna mångkultur skulle innebära för värdlandets medborgare gjordes.

Därefter har ytterligare beslut tagits i riksdagen om att assimilering är helt frivillig och därmed låtit våra medborgerliga rättigheter stå tillbaka för islam.

I Prop 1997/98:16 betonas individens rätt och lika värde innehåller även rätten att vara olik. Att få vara olik har sannerligen blivit förverkligat i förorten, där klaner med skäggiga skuggor tagit makten, medan regeringen svamlar om utanförskap och utsatthet. Att det är värdlandet som blivit utsatt för en medeltida religions framfart finns inte på agendan. Politiker är livrädda att stöta sig med sin viktiga väljarbas.

Först demoniserade man SD och dess ökade väljarskara, sedan vägrade dessa korrekta mångfaldsivrare att ta debatten. Därefter haglade bortförklaringarna om socioekonomisk utsatthet och främlingsfientlighet. Nu, när verkligheten kommit i fatt dem, så har de varit naiva och såg det inte komma, samtidigt som de förföljt oss som var utan naivitet och i vår vardag såg det komma.

Löfven med sina parhästar Johansson och Damberg upprepar samma ramsa om fler poliser, straffskärpning och ännu mer innehållslös samverkan. Jag undrar om insikten kommer under min återstående tid att islam med Koranen inte hör hemma i västs civiliserade liv.

Så länge som orsaken till problem inte får belysas, då går det inte att lösa dem. Nya skattemiljarder som hälls över invandrarna i förorten stärker bara dess fundamentalistiska terrornätverk.

Besluten i riksdagen har möjliggjort inflytande från islams fundamentalister i hela samhället. Vänsterliberala politiker bär ett stort ansvar för denna utveckling, där identitet och mångfald har fått stå över rättsstatens principer. Dessa politiker med Reinfeldt och Löfven i främsta ledet har brustit i ledarskap samt brutit mot grundlagens främsta krav att skydda sin befolkning. Därför måste ansvar utkrävas för deras politik, som skett utan att folket fått säga sitt.

Bildresultat för Löfven och Reinfeldt
Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt



En tanke kring ”Rösta bort dem! Januariregeringen med Löfven måste bort.

  1. Islams mål är att långsiktigt ta över världen. Här i väst infiltreras i politik och hos myndigheter och upprättande av parallellsamhällen som vi dessutom finansierar. Annorstädes i världen ofta genom våld. Inom islam existerar inte begreppet demokrati. Ett exempel: 1979 i Iran störtades shahen av muslimer och kommunister. Som tack för hjälpen dinglade sedan kommunisterna (vänstern) i byggkranar och lyktstolpar. Despotins och ondskans mest förhärskande drag är intolerans. Idag samma islam och samma koran sedan 600-talet. Världens i särklass mest omfattande hjärntvätt. Historien kan inte bli tydligare. Märkligt att denna kriminella ideologi tillåts i väst.

Kommentarer är stängda.