Polisen backar och maffiafamiljen skrattar

Polisen backar, maffiafamiljen skrattar för sanningen vill ingen höra.

”……..Vad innebär till exempel att en parallell samhällsstruktur dominerar och gör det svårt för polisen att utföra sitt uppdrag? I en nyutkommen reportagebok av Johanna Bäckström Lerneby, ”Familjen” (Mondial), beskrivs det i 46 rappa kapitel.
Bäckström Lerneby har granskat den kriminella familj som styr i Angered, och som hon tidigare beskrivit i en artikel i Aftonbladet. I toppen sitter en imam i 60-årsåldern som själv är ostraffad. Under honom finns en mängd släktingar. Flera av dessa är dömda för grova brott….”

I toppen sitter imamen Ali Khan, fingerat namn, som dirigerar kriminaliteten i Angered. En muslimsk Gudfader. Han kallar sig för problemlösare, medlare, medhjälpare till polisen vilket låter fint i vänsteröron, dvs. en muslimsk patriark med egen lagbok.

Han och hans underlydande i klanen firar segrar på försoningsmöten, när dessa förhärdade brottslingar skall försonas med sina offer. En beklämmande modell där offer förnedras ytterligare, när de förväntas skaka hand med sina bödlar. En duperande och härlig chimär som favoriseras av både rättsväsende och socialförvaltningen.

Effekten torde vara lika skral som när skolor sätter upp sin värdegrund på anslagstavlor, medan mobbing frodas utanför fönstret.  Stryka medhårs ideologin praktiseras flitigt med Rosenbad. som förebild. Undantag sker givetvis för medborgare som arbetar och sköter sig, men som i något sammanhang kan lufta sin vrede över landets förfall, utan vänsterns korrekta vokabulär.

Vad hjälper polisens senaste rapport ”Kriminell påverkan på lokalsamhället”, när vänstern skriker sig hesa om mer invandring, för MP är pressade att få fler röster, så de inte ramlar ur riksdagen. Att de utgör en barlast för Löfven, spelar ingen roll, bara makten behålls.

När sanningen är besk, då skyggar ”änglakören” för gatans verklighet och får svart att bli vitt, där alibi är fattigdom och utanförskap. Att maffiakungen med en son susar runt i en BMW, när de skall kväsa uppstudsighet med ett järnrör, blundar alla i närheten för.  I reportageboken handlar det om företräde till en parkeringsplats och om hur rädda vittnen är, som sett misshandeln av Osman, som vägrade.

Tänk om DN, Aftonbladet, Expressen m.fl kunde uppmärksamma andra järnrör, som dagligen svingas, än det som användes av Almkvist och Ekeroth innan valet 2010, när de råkade i bråk med komikern Soran Ismail. Hans karriär tog därefter fart, men avstannade tvärt efter anklagelser om våldtäkt, olaga hot och sexuella trakasserier i kölvattnet av #MeeToo.

Tänker här med sorg på Julian Assange, som förtvinar i ett fängelse, ytterligare en skandal från den humanitära stormakten, som böjer knä för USA, precis som för maffia familjer, IS återvändare, ja för majoriteten av brottslingar med annan etnicitet. Då måste svenskar nitas till, när de sjunger andra sånger än ”änglakörens.” Rätttsväsendet har gett upp i förorten och måste om någon Svenne gör något olagligt, demonstrera lite handlingskraft.

Jeanders bilder om obegränsad förståelse med förturer, PUT, skyddad identitet, bidrag, bostad för brottslingar och terrorister har samma aktualitet i dag, som i går. Rån, skjutningar, sprängningar, våldtäkter, hämndaktioner har nu normaliserats , med undantag om Nordiska Motståndsrörelsens gossar är i farten.

Källor:

https://timbro.se/smedjan/familjen-haller-fororten-i-skrack/

https://familjen.story.aftonbladet.se/

https://vi.se/artikel/s0EvgkDx-ab6Rpv4X-4a5b7

https://www.expressen.se/noje/soran-ismail-bemoter-nu-valdtaktsanklagelserna/

9 tankar kring ”Polisen backar och maffiafamiljen skrattar

 1. Stoppa alla penningtransaktioner som sker från Migranter till de länder som vi tar emot de s.k. flyktingarna ifrån. Dessa pengar kan gå till de sämst ställda pensionärerna. Som Karl W nämner bör vi avlägsna partier och införa NYA som TAR DET JURIDISKA ANSVARET i sitt ämbetsutövande. Detta borde vara grundregeln för att överhuvudtaget vara verksamt som ett politiskt ICKE korrumperat parti på Svensk mark. Idag är de alla korrumperade och därmed skall de avlägsnas vid nästa val.

  1. Problemet är inte så enkelt att införa nya partier, dom kommer även dom att snabbt bli korrumperade och styrda av osynliga och hemliga partistyrelser och andra intressen som de gamla. Den enda lösningen är att avskaffa systemet som bygger på partimakt, och införa ett system med folkstyre. Det betyder att personer, inte partier, tilldelas personligt ansvar kopplat till makten, och att dessa personer kan avlägsnas omedelbart om dom in motsvarar förväntningarna av dom som tillsatt dom, folkviljan. Samtidigt måste folket få korrekt information. Mediasystemet i Sverige idag kunde vara direkt stiget ur nazismens system 1933 där media har funktionen att styra innevånarnas åsikter, tankar och handlingar. Så styrdes ”demokratin” i Tyskland 1933, såå styrs demokratin i Sverige idag.

   1. Avknoppningar till nya partier finns inom alla gamla, som stöter bort de som kritiserar. När de väl kommit in i värmen, så slocknar ideologin i takt med att förmåner skall värnas. Ett evigt kretslopp pågår utan slut.

 2. Svenska politiker är valda av svenska folket för svenska folket. All makt skall utgå från folket. Vi behöver i likhet med Schweiz fler beslutande folkomröstningar i stora viktiga frågor. För att bli svensk medborgare måste man kvalificera sig. Minst 10 år och obefläckad vandel. Kommer man till vårt land måste man vända sig till ambassaden för det land som man är medborgare i. Ambassaden svarar för försörjning och alla kostnader. Statslösa avvisas vid gränsen. Ingen kommunalskatt får användas. Kriminella icke medborgare omhändertas av specialdomstolar och döms omgående i förekommande fall till utvisning. Omskolningsplatser, förslagsvis i Sibirien eller Xinjiang upphandlas till lägstbjudande. Bort med allt dalt. I Sverige arbetar man och betalar skatt. Om man inte förstår eller förmår detta , måste man lämna vårt land.

  1. Fel Rufus, inga politiker väljs av svenska folket. Dom tillsätts, eller avlägsnas, i hemliga möten av partistyrelserna i Partierna, som svenska folket tillåts rösta på. Sedan gör Partistyrelserna upp i hemlighet sinsemellan om maktfördelningen, JÖKEN, som aldrig motsvarar antalet röster. Sedan skickas ingen till Xinjiang för någon ”omskolning”. Detta är internatskolor, och dom finns över hela Kina, även för barn i vanlig skolgång. Kina är ett enormt stort, och ofta glesbefolkat, land och det finns inte tillräckligt med lärare att driva lokala skolor överallt. Men jag förstår vad du menar. Nya Zeeland är ett invandringsland som växt genom invandring nästan 50% på 30 år. Kravet för medborgarskap är; identifierad, god hälsa, bevisad god karaktär, ordnade affärer, och hjälpligt kunna språket. Bra exempel för Sverige. Nya Zeeland har inga invandringsproblem, medborgarskap kan återkallas, och kriminella deporteras.

  2. Nej, det är mycket få som förstår Ditt förslag, för i Sverige fuskar man och går på bidrag. Att luras och bedra är ingen skymf mot Allah, när otrogna (de dumma svenskarna) är välgörare.

 3. Något som varje medborgare borde ta del av är ” Swebbtv:s Lördagsintervju 74 med f.d. polis Peter Springare – Vad är det som händer inom polisen”? Han klargör det som det politiska etablissemanget anser vara TABU inom Poliskåren och även inom media.

  Den ökande och allt grövre brottsligheten har koppling till invandring och etablering av klaner och utanförskapsområden. Detta är problem som man inte tar i p.g.a. politisk korrekthet. Istället har cheferna uppdrag kring jämställdhet, mångfald, HBTQ etc. Han menar också att det är fel att tala om kriminella gäng eftersom ungdomarna är en del av sin klan som kan fungera mer som traditionell maffia. På vissa platser är det dessa grupperingar som har våldsmonopol.
  Kriminaliteten i dag är en helt annan än den som fanns ett par decenniers sedan säger Peter. Den våldsanvändning med vapen ämnade för krig som används regelmässigt har polisen svårt att stå emot. Dels behövs stora polisiära resurser, dels skulle polisen behöva agera på ett väldigt osvenskt sätt. Så som Peter skrev, består brottsligheten i dag till stor del av utländska klaner som vill dominera platser i landet. I och med detta tenderar vittnen i mycket hög grad att utebli. Man vill helt enkelt inte stöta sig med klanen för man vet vad den besitter för våldskapital. Polisutredningar tar som regel, på grund av detta, betydligt längre tid och slukar ytterligare resurser. Sedan beskriver Springare hur det bland poliserna också upplevs som svårt att öka sitt våldsanvändande för att få verkan, då de trots sin fulla rätt, ändå riskerar jobbiga internutredningar eller att bli uthängda i pressen.
  Polisen har ju våldsmonopolet men backar tillbaka när det uppstår konfrontationer!

  Vi ser och hör ju dagligen hur desa kriminella både har och använder sig av automatvapen. Polisen med sin pistol är ju totalt chanslösa att kunna bemöta dessa automatvapen. Det är väl därför som de kriminella gängen tar över områden efter områden.

  https://www.swebbtv.se/blogg/414-lordagsintervju-74-med-f-d-polis-peter-springare-vad-ar-det-som-hander-inom-polisen

  1. Tack för denna skrämmande redogörelse!
   Hur länge ska vänstern med MP i spetsen snyfta om utanförskap, främlingsfientlighet och kräva öppna gränser? Nu har de lagt på ett extra kol igen, med familjeåterförening. Det är enkelt ordnat, skicka hem familjeförsörjaren, så är det klart. Men det skulle för alltid innebära förlust av den sköna riksdagsbänken, när väljarbasen försvinner.

  2. Inte helt sant. Det är inte så enkelt som eldkraft. Jag är militärt utbildad och jag vill inte gå in på militär taktik här, men två pistoler i händerna på rätt tränade personer är betydligt effektivare än en AK47, och en prickskytt på 100 meters avstånd med en vanlig älgstudsare med kikarsikte är totalt överlägsen ett automatvapen. Problemet är att polisen saknar utbildning och regelverket förhindrar dom att agera.

Kommentarer är stängda.