Det är många offer som slutat andas

”…. Tommy Lind har slutat andas

Wilma Andersson har slutat andas

Ebba Åkerlund har slutat andas

Carola och Emil Herlin har slutat andas

Elin Krantz har slutat andas och många, många fler,

säger Tobias Andersson (SD) i en riksdagsdebatt med Morgan Johansson (S) som påstår att när invandringen ökar , så minskar brotten……..

https://www.friatider.se/morgan-johansson-s-nar-invandringen-okar-minskar-brottsligheten

3 tankar kring ”Det är många offer som slutat andas

  1. Har ni funderat på varför det är lugnt och säkert på gatorna i Kina. Förklaringen är enkel. I Kina respekteras de Mänskliga Rättigheterna, alltså rättigheterna för Tommy, Wilma, Ebba, Carola och Emil och Elin. Idag läser vi ”Uppgifter: Gripne mannen känd av brittisk underrättelsetjänst” om mannen som knivskar flera i London. Alla de som mördat i Sverige var även dom ”kända”, så vad gjorde dom då ute på gatorna. Först, i Kina patruller polisen elektroniskt, precis som polisen en gång gjorde på gatorna i Sverige.
    https://kinarummet.wordpress.com/artiklar/ai-i-kampen-mot-terrorismen/
    I propagandan genom MSM och andra statsmedia blir det ”övervakning”. När dom hittar en buse gör dom precis som polisen en gång i Sverige, pratar med dom och om personen då deklarerar att dom vill mörda interneras dom och får utbildning tills dom ändrat inställning, innan dom mördar. Så skyddar Kina allmänhetens Mänskliga Rättigheter, vilket Sverige inte gör. Sverige skyddar mördarna. Varför är Trump så arg och försöker stifta lagar som ska gälla för Kina. Jo – därför att det är USAs utsända fotsoldater och terrorister och kriminella som ofta interneras. USA stödde som bekant ”moderata rebeller” som blev IS, som blev USAs fotfolk att skapa färgrevolutioner, och Usa har skickat upp dessa trupper till Västra Kina för att kämpa för ”demokrati”. Utländska klaner, läs USAs ”färg-soldater” utvisas, medan lokala terrorister interneras, avradikaliseras och får gratis utbildning.
    https://news.cgtn.com/news/2020-06-19/CGTN-Exclusive-Memories-of-fighting-terrorism-in-Xinjiang-RqHhw388WA/index.html En dokumentär värd att se.

  2. Varför är det Migranterna/flyktingarna som är överrepresenterade i både fängelser som multidömda gärningsmän, Morgan Johansson?

    1. Inte så svårt att förklara. Därför att Morgan Johansson och Eliten respektera deras ”Mänskliga Rättighet” och låter som ”liberalt” och ”demokratiskt” vandra runt fritt på gatorna till dom har mördat eller skadat någon. Då får vi andra betala för deras ”semester” på ett 5-stjärnit ”sanatorium” med gratis förstklassig mat, gratis sjukvård och kläder och TV, av Eliten kallat ”fängelse” till dom släpps ut för att döda några till. Här där jag är skrattar man inte ens längre åt Sverige.

Kommentarer är stängda.