Opinionsinstituten ger tvivel

  ”Vi vill ha sanningen och enbart sanningen”, skriver Olle Ljungbeck och uttrycker tvivel på deras metoder.

”Trots att Sveriges regering med Stefan Löfven i spetsen raserat nästan alltsom skulle inneburit beredskap i händelse av katastrofer som krig, epidemier, skogsbränder etc etc åtnjuter regeringen sympati från en stor del av befolkningen. Men märk väl det är opinionsinstitut som påstår detta.
Eftersom vi i dag har den mest odugliga regering sedan demokratins införande, men också den mest obegåvade är det oförståeligt att opinionsinstituten kommer till dessa resultat.

Lägger man därtill att Löfven är den som tillåtit islams fundmentalister, dvs. barbarer utanför Europa att komma hit och mörda, våldta, råna, terrorisera svenska medborgare utan att det utkrävs ansvar. Men de tillåts också att bränna, spränga och elda upp svenska folkets egendom. Men det räcker inte för Löfven. De förtryckta kvinnor som följt med dessa barbarer hit fortsätter de senare att behandla som andra klassens individer med bland annat könsstympning, barn- och tvångsgiften. Man kräver också att de skall bära könskränkande attribut som slöja, burkha etc.

Sett utifrån vad Löfven låtit svenska folket utstå sedan han blev Statsminister är det oförklarligt hur någon svensk kan acceptera honom. I stället bör han ställas inför riksrätt snarast möjligt. Med den oerhörda skada och lidande men också raserandet av det svenska välfärdssamhället han är orsaken till finns endast riksrätt där straffet endast kan bli livstids fängelse. Men nu omgående vill vi ha sanningen om följande.

– Varför har vi snart 3000 individer avlidit av corona i Sverige med 10 milj inv medan endast ca 600 i våra fyra grannländer med 15 milj inv ?

– Varför har betydligt fler smittats i Sverige än i dessa grannländer trotsdivergensen i antal inv.

– Vilken roll har de flera hundratusen utifrån kommande spelat vad gäller spridningen av coronan i vårt land.

– På vilket sätt har deras kultur/religion och värderingar varit orsaken till spridningen av coronaviruset?

Vi vet attderas kultur skiljer sig från vår vad gäller människors sätt att umgås och leva i täta och stora folksamlingar.-

Löfven har varit en av de starkaste förespråkarna att invandrare med denna kultur skall utan krav på språk och annan utbildning kunna arbeta i våra äldreboenden, sjukhus och vårdinrättningar. Genom detta är han kanske den ansvarige för att ett mycket stort antal åldringar drabbats av corona och abvlidit.

Bland annat om detta vill vi veta sanningen.

– Hur har efterlevnaden av särskilda regler mot Coronan efterlevts av de nämnda?

– Hur har prioriteringen av vård skett mot de över 70 år. Har medvetna sådana prioriteringar gjorts där äldre prioriterats bort för yngre?

Jag är 88 år och om jag skulle få corona får jag sålunda räkna med att bli bortprioriterad eller hur?

Flera sjukvårdsanställda har redan påstått detta.

-Hur går mätningarna om partisympatier och sympatier för regeringen till?

Enligt de senaste opinionsundersökningarna tycker ca 80 procent av befolkningen att regeringen sköter corona epidemin bra. Tittar man däremot på partisympatier har visserligen socialdemokraterna fått ca 30 procent av sympatierna. Men övriga partier utom miljöpartiet och liberalerna ligger kvar på tidigare nivåer.

Vilka personer, som har intervjuats är inte minst intressant. Rör de sig enbart om sådan som har rösträtt till riksdagen och kommuner/landsting, eller?

Inga andra än dessa senare kan ju påverka valet och nuvarande partiställning.”
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

9 tankar kring ”Opinionsinstituten ger tvivel

 1. Utöver det jag redan skrivet finns det anledning att tillägga att det var ALLIANSEN som såg till att vi gick från att ha varit en ”fredsbevarande nation till en krigsförande nation”. Enbart detta borde ha varit föremål till att ALLIANSEN ställs inför riksrätt där straffet endast kan bli livstids fängelse. Det är inte bara Löfven som ska ställs inför riksrätt UTAN hela ”packet”.

 2. SPAM. Vietnamesiska, dom vill sälja billiga falska copy-produkter. Bara att radera.

 3. Anledningen till att det råder läkarbrist är Carl Bildts förtjänst. Han halverade läkarutbildningen på 1990 talet. Då han har kopplingar till ”kabalerna” och deras långa planering för framtiden av vår kommande massinvandring som nu har skett stegvis . Konsekvensen var att skapa det framtida kaos som vi idag fått. I och med att han skapade bristen på dagens ”svenska” läkare, som vi idag har. Istället har vi tvingats söka utländska läkare som inte vill tillgodogöra speciellt kvinnors behov p.g.a. av sitt kulturella arv. Man kontrollerar inte ens om de har ”köpt” sina läkartitlar. I Rumänien kan man köpa allt! Förmodligen i andra länder också. Ett praktexempel är väl den som hade ihjäl ett antal med sina luftstrupstransplantationer på Karolinska. Den så kallade Macchiariniskandalen. Hur många FALSKA läkare är verksamma i Sverige egentligen.
  Alliansen sålde 2007 Vin & Sprit för 53 miljarder svenska kronor. Sedan tillkommer NUON affären där Maud Olofsson (med bihang) gjorde en förlustaffär på genom det statligt ägda elbolaget på just 53 miljarder. Att Löfven bör ställas inför riksrätt snarast möjligt håller jag fullständigt med om. Men ALLIANSEN skall väl också ställas inför riksrätt snarast möjligt. Det var ju de som öppnade damluckorna för den framtida migrationen förutom ALLIANSEN STAL 53 MILJARDER. Man tog in 53 Miljarder med ena handen för att sedan göra en förlustaffär på 53 Miljarder. Den STORA frågan är VAR hamnade dessa 53 Miljarder, Excellensen med bihang? Vi vill också även ha sanningen om ALLIANSENS förehavanden och enbart sanningen, NU. Eller hur Herr Ljungbeck? Vi kommer aldrig få sanningen av politikerna för de behöver inte stå inför rättskranket p.g.a. av deras egenkonstruerade immunitetslagar, som de tillåts gömma sig bakom sedan 1970 talet. Sedan har vi det manipulerade valet 2006. Hur kunde Moderaterna ÖKA från det tidigare valet med 80 % fler röster än valet innan? En sådan ÖKNING är omöjlig, statistiskt sett. Carl Bildt hade inte synts till på många månader. När siffrorna kom efter att de stått stilla i c:a 3 timmar och M tog hem det ”redovisade valet” vem dyker inte då upp på ”scenen”? Om inte vår nya Utrikesminister Carl Bildt. Han hade smugits in för ingen hade sett honom förrän det var dags! Sedan har vi valet där man stal dator på fredagskvällen med alla loggin uppgifter till de övriga länens datorer som skulle lämna in sina slutröster. Återigen stannade rösträkningsförfarandet i 3 timmar. Som tidigare hänvisade man till att det är ett ”stort tryck” på nätet som medför denna försening! Vilken bluff. När ska vi få dessa sanningar om de genomförda manipuleringarna. Till och med Lejonborg skulle ha livstid när de 2006 gjorde 77 dataintrång hos sossarna där man kom över deras valstrategi. Varför uteslöts inte hans parti i det kommande valet? Har man skaffat sig immunitet så har man. Vi får ju ständigt besked om politikers ansvarsfrihet fast man gärna påtalar att man tar ansvar! För vadå? Alla korrupta politiker ska ha livstid, punkt slut. Vi måste bli av med all dessa 7 (företags)partier då de tillåts bedriva korruptionsverksamheter dagligen. Precis som gör i EU med sina ”sekretesslagar”. Alla ska betala till EU men var pengarna hamnar får vi aldrig veta förutom någon ”gnutta” här och där. Vi ska även gå ur EU. Att politikerna saknar kompetensen till att ta detta steg men folken har blivit mer kompetenta och medvetna. Vi kommer till nästa val visa att ”All makt utgår från folket”.

 4. Från min syster:
  Godmorgon, har precis läst dagens blogg och den är skrämmande precis som verkligheten, kommer vi någonsin att få svar varför våra äldreboenden har blivet dödskliniker. Dessutom kommer vi att få sänkta pensioner som extra pålägg till allt detta. Det är så skamligt! Kommer regeringen att sänka sina höga löner, vilket har skett i Österrike, Nya Zeeland, knappast?! Vad kommer att hända med oss och var har Löven gömt sig, det undrar tom Lena Melin.

  1. Det vet vi visst. Läs detta av Julia Caesar. https://juliacaesar.blog/2020/04/27/vem-bestammer-vem-som-ska-fa-leva/#more-17291 Personalen kommer från ”utsatta grupper” som vi vet speciellt bär på smittan, skyddsutrustning förbjuds, de gamla ges inte livsuppehållande syrgas utan dödsbringade morfin för att dö snabbare. Besök förbjuds så att inte anhöriga skall slå larm. Hon jämför våra äldrehem med Hitlers dödsläger och avrättningspatruller. Välkommen till dagens framtidsland, Sverige. 1933 hette framtidslandet Tredje Riket.

 5. Går man in på Worldometer coronavirus, finner man i tabellen över döda per 1 miljon inv. att homogena länder/områden i Asien har mycket låga tal. Taiwan 0,3, Hongkong 0,4, Japan 4, Sydkorea 5. I Norden Island 29, Norge 40, Finland 44, Danmark 87 och Sverige 283. Höga tal i Europa har Belgien, Italien, Spanien, Frankrike och UK. Tyskland har lägre tal. För Sveriges del är det sannolikt att den ansvarslösa icke folkförankrade massinvandringen som är den mest bidragande orsaken. Vi får se vad framtiden utvisar om corona. Mycket intressant att följa och analysera detta på Worldometer.

  1. Tack för upplysningen om ”Worldometer”, som jag inte kände till! Så mycket jag lärt mig från kommentarer.

  2. Jag har beskrivit varför här. https://mychinaway.wordpress.com/2020/05/07/varfor-lyckades-kina-sa-briljant/ Massinvandringen är en faktor, men det finns fler och mer grundläggande orsaker. Massinvandringen är en effekt av en totalt inkompetent ledning av nationen, och så är virusproblemen. Svenskarna har uppfostrats, indoktrinerats, i generation till att tro att Sverige är ”liberalt”, vilket är samma sak som att personligt ansvar inte behövs, staten har allt ansvar, och sjukvården är gratis. De motsatta råder i Asien.

Kommentarer är stängda.