Om medias sanning, som politiker vill ha den

Om sanningen! Av Olle Ljungbeck

Till Arbetarbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Blekinge tidning, Norrländska Socialdemokraten, Gefle Dagblad etc.

Till chefredaktörer och insändar/debattredaktörer i rubr medier.
Jag säger inte att ni politiskt, ideologiskt är kommunister eller nazister etc. Men jag påstår att ni på samma sätt som dessa, under den tid nämnda ideologier hade hade makten i Sovjetunionen och Tyskland, medvetet döljer och hindrar sanningen att komma fram i era medier. Exemplen är otaliga och sker varje dag.

Hur kan man som ni genom denna dagliga förnekelsen av sanningen känna er tillfreds med livet?
Det kan väl inte vara för presstödets skull?
Då erkänner ni ju att ni låter er köpas!
Med andra ord, får ”VI” presstöd så redovisar vi verkligheten som ni politiker vill ha den. Sanningsenligt eller som oftast – lögnaktigt.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


Tyvärr är det inte bara media som presenterar ”sanningar” som regeringen vill ha dem. Statliga verk, myndigheter, rättsväsende, universiteten, föreningar m.fl visar samma vänsterliberala lidelser. Ingen vill riskera att bidragen sinar. Denna ”änglakör” sjunger samma sånger om lika värde, värdegrund, humanism, jämlikhet, och genus. Dvs. Enögd diktatur inlindad i vackert papper.

Här kommer fler sanningar. Onödigt att veta hur många äldrfeboenden som smittas, tycker kommunchef i Sörmland. Mörkläggning pågår.

https://www.ekuriren.se/nyheter/sormland/kommunchefernas-svar-vi-har-inte-haft-nagra-siffror-sm5392632.aspx

https://www.ekuriren.se/nyheter/sormland/coronakrisen-bland-aldre-morklagd-av-kommunerna-sm5392670.aspx

https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/det-som-nu-hander-pa-vara-aldreboenden-ar-fasansfullt/

När ska Expressen skriva att det är en ”fasansfull” massinvandring som pågått det sista årtiondet och som gröper ur statens finanser med en total migrationskostnad på mellan 200-300 miljarder varje år?

Jag upprepar: Skäms Ni väljare som ger Löfven och hans parti ökat stöd!

4 tankar kring ”Om medias sanning, som politiker vill ha den

 1. Hade det blivit bättre om ”revolvermannen”, alias pajasen, Kristersson suttit vid spakarna, Hr Ljungbeck?
  Löfven är indragen på grund av ALLIANSENS förarbete som var startpunkten till den kommande utarmningen som sedan sossarna fick ÄRVA. Löfven ska bort, men kom även med förslag om VEM som ska ”styra den svenska skutan”, efter Löfven? Vilket parti eller koalition är det du syftar på som ska ta över efter Löfven, Herr Ljungbeck? Kom inte och säg att ”Moderatpacket” är det bästa alternativet. För då har du förbrukat ditt förtroende, för gott. DE ska bort alla 7. Jag och många andra medborgare anser att HADE vi haft kvar Tjänstemannaansvaret, DÅ skulle de inte ha fått härja fritt med den korruption som pågått sedan 1970 talet, och som fortfarande pågår. De Partier som inte vill införa Tjänstemannaansvaret, HAR INGET I RIKSDAGEN ATT GÖRA. Eller har de det, Herr Ljungbeck?

 2. Benämn dessa figurer i media vad de egentligen är: Lögnmurvlar. Fosterlandshatare.
  Bojkotta deras alster. Sanning och verklighet återfinns fortfarande på nätet.

  Första maj. ”Ett starkare samhälle ”. ”Ett tryggare Sverige”. Grundfalskt!!!

 3. Något väldigt intressant håller på att ske i Kina. Mediesystemet i Kina håller på att omvandlas, det är inte ett centralstyrt propagandasystem för att indoktrinera som i Sverige. Media i Sverige ytterst kontrolleras och styrs av Staten, Public Service genom skatteintäkter, privata media genom ”mediastödet”, och så arbetar man på att stänga ner irriterade och icke regimtrogna oberoende media, alternativa media. Sverige har ett centraliserat mediesystem som kan, och uppenbart har, tagits över av främmande makt, USA, och nu drivs som en amerikansk propagandakanal med MSB som ”propagandaministerium”. Det är inte ens ansvarigt mot det normala rättsväsendet utan har ett eget rättsväsende, precis som om brottslingar skulle ha egna domstolar. Kinas mediesystem är numera alltmer decentraliserat och bottenstyrt, det går inte att ta kontroll över utifrån för propaganda, om inte USA hittar ett sätt att ta kontrollen över omkring 1.7 miljarder kinesiska mobiltelefoner – samtidigt. Information, nyheter, delas alltmer interaktivt inom nätverk, och mellan nätverk, som inte kan styras, men som arbetar under ansvar och alla med samma regler. Information, nyheter, laddas inte längre upp på en server, där den kan övervakas och raderas. Den finns endast på användarnas mobiler. Myndigheterna informerar inte via media, utan direkt till innevånarna på deras mobiler, och det går att svara. Hela mediesystemet blir interaktivt. In mycket intressant utveckling på gång.

  1. Ett interaktivt mediasystem finn inte i sikte. Mer presstöd låter det nu unisont, även från de som kallat journalisten Lamotte för swish hora…
   Alternativa medier måste censureras av Goggle, Facebook m.fl internetägare, kanske ett samband finns med billig el till kylanläggningar i landet?

Kommentarer är stängda.