Sunt förnuft från AfS!


Tyvärr är sunt förnuft en bristvara i landet, både hos regering, opposition och lättledda väljare. AfS behövs verkligen som blåslampa i svensk politik, när SD alltmer tappat sin ideologi och rensat ut personer, som har stört partiledningens maktambitioner.

Ny videoblogg med Gustav Kasselstrand

Partiledare Gustav Kasselstrand har idag lanserat sin personliga videoblogg “Sunt förnuft med Gustav”.

– Jag kommer att tala om aktuella samhällsproblem och om de lösningar som behövs för att vi ska få tillbaka det gamla goda Sverige. Jag kommer att göra det med sunt förnuft och “på ren svenska”, utan något politikerspråk. Avsnitten blir korta och koncisa, högst några minuter.

– Genom att jag nu har min egen videoblogg breddar jag min närvaro på sociala medier och når ut till ännu fler personer. Jag ser verkligen fram emot det här, och hoppas att ni gör det också!

Klicka här för att komma till första avsnittet!

För mer information,
press@alternativforsverige.se

7 tankar kring ”Sunt förnuft från AfS!

 1. Tack Nisse, för din rättelse av mig. Din information stämmer. Tidigare fanns inte denna tydlighet med i Afs partiprogram. Då är det (minst) 2 partier i Sverige som vill att Tjänstemannaansvaret skall återinföras. Varför kräver inte alla ”normala” svenska medborgare att partier som inte vill återinföra Tjänstemannaansvaret HAR INGET I RIKSDAGEN ATT GÖRA? Vi Svenskar har blivit så grundlurade genom alla år att vi klassa som idioter, sett ur de etablerade partiernas ögon.

 2. Om Afs inför i sitt partiprogram att Tjänstemannaansvaret skall införas med omedelbar verkan, då kommer detta parti med all sannolikhet bli invalda i Riksdagen.
  Det ENDA partiet i Sverige som har på sin agenda att Tjänstemannaansvaret skall återinföras är, Örebro Partiet! Ett litet lokalt parti!
  Varför har inga andra partier det på sin agenda?
  Svar: Då blir ju ”vår” korruptionsverksamhet sedan 1970 talet, OLAGLIG!
  Något sådant vill man inte ha. Utan det skall vara fritt för alla Riksdagsledamöter att begå brott som vi ALLA andra skulle fängslas för.
  Hur skulle det se ut om VI (Riksdagsfolket) inte längre får behålla vår immunitet som gör att VI är lagligt skyddade, när vi begår (uppsåtliga) korrupta handlingar? Svensson, tänker du fortsätta med att rösta på KORRUPTA partier?
  Det svenska folket vill nog inte att Sverige skall styras av korrupta partier, men ändå röstar man på partier som har korruptionen som sin vardag!

  1. Saxat ur AfS’ partiprogram:

   /…/ Alternativ för Sverige vill återinföra tjänstemannaansvaret såsom det såg ut innan 1974 års grundlagsändring. Vi menar att förtroendet för myndigheter och stat i högsta grad är beroende av tydligt och oberoende ansvarsutkrävande – något som idag inte är fallet. /…/

 3. När partier sviker sina egna ideal, då kämpas det först internt med att återställa. När det inte hjälper, så bildas det nya partier.

  Ur SD växte AfS, Alternativ för Sverige, upp.
  Ur MP växte PV, Partiet Vändpunkt, upp.

  Så var det även förr. Och så rullar det på framöver också.

  1. Absolut! Inte minst i dessa tider när rollspelet ”landsfader” duperar så många väljare, som bara ser nuet, inte gårdagens och framtidens svek. Rånen, morden, våldtäkterna, bedrägerierna, bilbränder, sprängningar osv fortsätter i oförminskad styrka. Klimatet och coronan ligger som en blöt filt över regeringens missgärningar mot medborgarna.

Kommentarer är stängda.