Kloka och defatistiska rader om vår statsminister!

Hej Harriet!

Tack för dina insändare i Nya Tider! Hoppas du mår bra. Min fru sedan 50 år tillbaka och jag själv mår OK. Kom att tänka på dig när vi tittade på annonser om trevliga pensionärsbostäder i Västervik. Brukar följa Jenny på Fb och kunde inte låta bli att komma med ett defaitistiskt inlägg:
Facebook (Jenny Piper):


Henrik Paetau Det värsta scenariot är tyvärr nära att fullbordas: Löfven fick i och med coronaviruset chansen att snyfta sig till rollen som omtänksam landsfader – och om 80 % av de ’naiva’ går på bluffen så sitter vi med honom mandatet ut.

Jenny Piper Henrik Paetau helt rätt. Löfven har aldrig suttit mer säker än han gör nu.

-Det bästa med de senaste månaderna är dock att man har sluppit se och höra Annie ”Fjamåt” Lööf. Förstår likväl inte att en (ut)bildad människa som barnläkaren Anders W Jonsson ids företräda C:s vindflöjelpolitik som endast har som syfte att bana väg AL till statsministerposten. Vi får bara hoppas att svenska folket tagit lärdom av vad C och L ställt till med.

Hälsningar från

Henrik Pateau

………………………………………………………….

Jag var tvungen att slå upp definitionen av defaitism.

Defaitism innebär accepterande av förlust utan kamp. I dagligt tal har defaitism en negativ klang och är oftast kopplat till förräderi och pessimism eller till och med till en hopplös situation, såsom ett moment 22. Wikipedia

”……….. Nu slår det mig att det kanske är så att de noga tänkt efter? Jag tror nämligen att det finns ännu en förklaring, som vid första anblicken kan förefalla hemsk. Nämligen att politikerna önskar skapa en politisk kontroll över väljarna. Detta styrks av att folkflertalet behandlas som små barn, som inte själva kan reda ut verklighetens många risker. Parollen ”nolltolerans” visar just hur politiker och byråkrater försöker slå dunster i människors ögon. Den kontroll jag talar om har förstås ett tydligt politiskt syfte. Tanken är att alla omyndigförklarade ska ge sitt bifall vid valurnan. Och i kollektivens och korporationernas Sverige har detta illusionsmakeri hittills fungerat……” Torsten Sandström NewsVoice

https://newsvoice.se/2020/03/torsten-sandstrom-samhalle-riskhysteri/

—————————————————————————

DEBATE. People who raise doubts about the set up of a police state in response to Covid-19 are denounced as irresponsible idiots. But those who want to be locked down have no monopoly on wisdom, we must resist the locking down of debate.

DEBATT. Människor som väcker tvivel om inrättandet av en polisstat som svar på Covid-19 fördöms som ansvarslösa idioter. Men de som vill vara inlåsta har inget monopol på visdom, vi måste motstå nedsläckning av debatten.

By Frank Furedi, is an author and social commentator is an emeritus professor of sociology at the University of Kent in Canterbury. | This article has previously been published in RT.

4 tankar kring ”Kloka och defatistiska rader om vår statsminister!

 1. Att politikerna arbetar hårt på att skapa en politisk kontroll över väljarna är inget nytt. Den metoden uppfann tyskarna redan för 100 år sedan och fulländade. Jag har skrivit om det här. https://mychinaway.wordpress.com/2019/12/19/propaganda/ Den onda cirkeln fungerar så att enorma mängder information samlas in via sajter som Facebook eller Twitter, och direkt genom datalagringsdirektivet. Den informationen analyseras sedan och formar strategin, regim trogna och regim finansierade media, MSM och statliga, kallas sedan till MSB regelbundet för att få instruktioner, och på så sätt koordineras och samordnas propagandan och dreven som levereras av deras journalister. Därför är det angeläget för dom att stänga ner alla störande element som oberoende media, alternativa media, eller bloggare som kan störa propagandan. Det är även därför USA alltid kämpar för ”demokrati” och multipartisystem. Dom systemen går nämligen att styra med propagandan, precis som tyskarna en gång bevisade. Media är bara kanaler för att leverera statsmaktens information.

  1. Goebbels citat, vars innehåll tillämpas i dag i systemmedia från mychinaway:
   1. “Låt mig kontrollera media och jag kommer att förvandla varje nation till en flock av svin”– Josef Goebbels
   2. ”Om du upprepar en lögn tillräckligt ofta kommer folk att tro på den och du kommer till och med att tro den själv.”– Josef Goebbels
   3. ”Den mest lysande propaganda tekniken kommer inte att ge någon framgång om inte en grundläggande princip hela tiden hålls i åtanke – den måste begränsa sig till några få punkter och upprepa dem om och om igen.”– Josef Goebbels
   4. ”Den bästa propagandan är den som fungerar osynligt, tränger igenom hela livet utan att allmänheten har någon kunskap om det propagandistiska initiativet.” – Josef Goebbels.

 2. Svaret på Coronahysterin kanske kan förklaras i videon nedan. Testet man tog fram var aldrig godkänt eller säkerställt på något sätt. Testet ger missvisande resultat. Det är en bluff liksom det redovisade antalet smittade. Om detta är sanning och ”våra” politiker spelar med i vetskap om att så är fallet, då skall de UT från Riksdagen. Ni deltar ju med att spä på rädslan fast siffrorna är totalt missvisande. Det verkar nog snarare att virusfällan syftar till att sänka världsekonomin så man kan införa en ENHETLIG valuta och därmed full kontroll över oss som deras ”slavar”.

  https://youtu.be/-0b1uaQrVes

  1. Massmigration, klimatkris och nu Covid-19 infektion, alla tre banar väg till NWO! Falsk medmänsklighet, skam och rädsla effektiva medel för ”fåren” att följa sina ledare.

Kommentarer är stängda.