Hyckleri från S-kvinnor i Gävleborg

  Replik till S-kvinnor Gävleborg. ”100 år av kvinnokamp – men vi får aldrig ge upp”. Men visst har Ni gett upp, konstaterar Olle Ljungbeck i detta inlägg.

”Tecknet på det är ju bl a att ni måste blicka bakåt för att kunna vittna om denna kvinnokamp. Något ni själva kämpat igenom finns ju inte.

Till på köpet accepterar ni i dag en antifeminist som partiledare – Stefan Löfven.
Exemplen att han inte är feminist är många. Inte minst när han krävde att de kvinnliga socialdemokratiska ministrarna skull bära slöja när man  besökte kanske världens främsta kvinnoförtryckande land. Ingen enda europeisk regeringschef, kvinna som man har ställt upp på något liknande när de besökt Iran m fl kvinnokränkande länder.

Och ni själva?

Jag är motståndare till massinvandringen av individer från de länder där islam – den värsta förtryckarreligionen och kulturen av kvinnor, är statsreligion.

Men jag kan trots detta inte, som ni gjort och fortfarande gör, tänka mig att lämna alla invandrade muslimska kvinnor i sticket genom hedersvåld, könsstympning, förtryck av framförallt invandrarflickor i religiösa friskolor.

Självklart skulle ni ha rensat bort allt detta om ni fortsatt att föra förra seklets socialdemokratiska kvinnokamp.

Själv har jag på alla sätt försökt stödja dessa kvinnor. Det har gått så långt, att man försökt tysta mig även från socialdemokratiskt håll i denna kamp för alla kvinnors rätt till trygghet och jämlikhet.

Men inte nog med att ni offrat de muslimska kvinnorna åt sitt öde. Ni har ju också offrat de svenska kvinnorna/flickornas trygghet genom att tolerera (eller att aldrig få ert parti eller regeringen att göra kraftfulla insatser till skydd för såväl svenska som invandrarkvinnor ) invandrade mäns terror mot dessa kvinnor.

Ni låter dessa män begå våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor i en alltmer accelererande takt. Svenska skolflickor kan i dag inte vara trygga i skolan eller utanför hemmet utan risk för att bli våldtagna.

Det ni kallar kamp gjorde skäl för namnet under förra seklet. Men i dag är ni inget annat än pratmakare som tom stöder en antifeminist.


Tänker på suffragetternas motto ”Handlingar inte ord” när medelklassens kvinnor i England, med alla medel kämpade för kvinnors rösträtt med Emmeline Pankhutst i spetsen.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=572759

Skillnaden i dag är, att feministerna, oftast till vänster endast kämpar för sitt eget väl och har vänt vanliga, hårt arbetande kvinnor ryggen.
Kvotering till styrelserummen har högsta prioritet, förortens hedersförtryckta kvinnor finns inte ens längs ner i deras prioritet.

S-kvinnorna i Gävleborg har nog glömt hur Nalin Pekul, sparkades ut från socialdemokraternas finrum för hennes kamp mot förortens ”Skäggiga skuggor,” och för sitt klarspråk om miljöpartiets islamistvurm. Kvinnorna offrades för förortens röster.

Detta är Löfvens hycklande socialdemokrati, där miljöpartisterna sitter i hans knä och i deras egna sitter nu militanta islamister mycket bekvämt. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJmGVQ/pekgul-finns-manga-islamister-inom-mp

Jag hörde aldrig att kulturelitens MeeToo kvinnor uppmärksamma alla ”balkongflickor”, alla skolbänkar som står tomma vid terminsstart, eller kusingiften. Nej, de grät och snyftade i kapp över påstådda våldtäkter för 10 år sedan, med en skurk, som de åter hoppade i säng med.

Krav på förbud mot dessa ingiften, borde vara en självklarhet för dagens kvinnokämpar, men icke.

Orden flödar och handling uteblir.

Dvs. Från dessa statsministerns papegojor. Ingen reaktion, när han kopplade ihop våldtäkter med LAS, gängkriminalitet med arbetslöshet och förnedringsrån med alliansens skattesänkningar.

Krav på avgång för denne verklighetsförnekande man, är ett måste, men det lär aldrig komma från hans S: kvinnor!