Det jäser i landet

Från en trogen bloggläsare kom dessa meddelanden.

VI MÅSTE STÄLLA DEM INFÖR RÄTTA!

By bakomnyheterna on 23 oktober, 2019 • ( 0 )

”Socialdemokraterna har förstört det här landet närmast fullständigt”

https://nyheteridag.se/socialdemokraterna-har-forstort-det-har-landet-narmast-fullstandigt/?fbclid=IwAR1RNThdZFG7w-EMIR2m4J2jy5ckxOTBVc4YEMPEpIUTZKcej_aN9K97r7Y

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saxat från Facebook
Stefan Falander:

Makthavarna har med bedrägliga avsikter och en egen till stor del dold agenda utnyttjat svenska folkets traditionella tillit och i lönndom fört en politik som inte haft förankring hos folket och inte heller redovisats i någon valrörelse. Man har inte bara försökt dölja vad som skett utan också attackerat varje oppositionsyttring med anklagelser om att vara någon slags föraktfull -ism. Svenska folket har litat på sina makthavarna och att dessa alltid ska handla med svenska folkets bästa som första prioritet.”

Kanske vill Sverige slå Frankrike i islamiseringsrekord?

https://sv.gatestoneinstitute.org/15060/frankrike-hemodlade-terrorism

Frankrike är snart en islamistisk republik med hemodlad terrorism, senaste dådet av en konvertit till islam inne i polisens högkvarter, som svensk media glömde att tala om till en början. Tillhörighet är endast viktigt att förtälja för läsare/lyssnare i statsmedia om det är en sk. nazist och högerextremist. I det längsta försöker man dölja hemvist, när det handlar om muslimer, fundamentalister inom islam och att återkalla medborgarskap kommer inte på fråga. Då kan regeringen tappa röster, en sådan plåga måste snabbt avvärjas.
https://samnytt.se/regeringen-satter-stopp-for-aterkallat-medborgarskap-utreds-inte-ens/

När tom Aftonbladet på debattplats tar in en antagonist, Gunnar Strömmer (M) som berättar att migrationsutredningen förbjöds att ta upp återkallat medborgarskap, då förstår man att allt fler redaktörer inom systemmedia vill sitta på två stolar samtidigt.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VbXq7l/varfor-far-is-svenskars-medborgarskap-skydd

Hej.
Var ute i dag för att protestera mot ”frisläppandet” av de sex utvisade imamerna – barbarerna. Bilder i Gävle dagblad visade några storskrattande av dessa. De gör som de vill med den svenska regeringen. När skall svenskarna kasta ut såväl regering som imamerna? Scanias förre vd sa sanningen och nu är han persona non grata. Jag efterlyser några kunniga psykiatriker som är villiga att ställa diagnos på Stefan Löfven och delge den alla svenskar. Kan ni hjälpa till att få några sådana att tala ut. En riktigt förbannad Olle Ljungbeck i Gävle för vilken måttet snart är rågat.

4 tankar kring ”Det jäser i landet

 1. Efter ha läst på Svt text idag råder det ingen tvekan om att VI det svenska folket MÅSTE kasta ut alla politiker som inte håller måttet, oavsett partitillhörighet eller ut med hela partier.
  Resultatet efter utomståendes makt som under alla år kontrollerat Sverige genom dess svenska bundsförvantspolitiker :

  ”Sverige jämförbart med krigszoner”

  Vågen av sprängdåd i Sverige saknar
  motstycke i Europa och kan närmast
  jämföras med krigszoner och länder med
  lång historia av terrorism.

  Det uppger kriminologen Amir Rostami
  för DN. -Jag har varit i kontakt med
  polismyndigheter i Europa och Nord-
  amerika, och ingen känner igen utveck-
  lingen i Sverige, säger han till DN.

  I andra västeuropeiska länder är
  sprängningar så ovanliga att det
  statistiska underlaget är för litet
  för säkra jämförelser. Hittills i år
  har Nationella bombskyddet skickats
  till 102 sprängdåd i Sverige.

  Politiker, måste vi ”svenskar” skapa krigszoner kring ERA BOENDE innan vi blir av med ER? Ni gör ju inget och nu är det för sent! Annat vore det om migranterna hade politikerna som ”sina” offer och inte den ”vanlige” svenske medborgaren, eller hur era buksvin till politiker?

  1. Oavset bortförklaringar med lagar, regelverk och EU/FN ko0nvntioner så beror handlingsförlamningen på att politikerna inte vill tappa ”bidragsväljare”. När Mikel Damberg, vår inrikesminister kråmar sig i Agenda, då mår jag illa och inte blir det bättre, när Ulf Kristersson försöker opponera. Nu är i alla fall Jonas Sjöstedt i tagen och anser att moderaternas ledare är en rasist…Och de Sverigehetsande imamerna får nu gå fritt. Dessa fundamentalister beskrev SVT som rockstjärnor, säkert röda Hanna Stjärnes idé. Då är den humanitära stormakten även bäst i sprängdåds klassen, Soros ger säkert en guldstjärna till Löfven för hans medverkan till landets kollaps.
   Hur någon kan rösta på dessa politiker övergår mitt förstånd. Tyvärr ökar bara hastigheten i förfallet, till skillnad från hastigheten på vägarna.

 2. ”Socialdemokraterna har förstört det här landet närmast fullständigt”.
  Men MODERATERNA då! Är det inte DE som tömt oss EKONOMISKT, för all framtid?

 3. Det finns historiskt bara tre sätt den slags diktatur som Sverige har utvecklats till kan avskaffas. Väpnad revolution, att ett parti tar kontroll, eller att systemet kollapsar av ekonomiska skäl. Den tredje är den mest sannolika i fallet Sverige.

  Att ett parti som SD tar kontroll är mindre sannolikt. Alla diktaturer, med eller utan allmänna val likt Sovjet eller Nordkorea, är beroende av att ha en mycket effektiv propagandaorganisation på plats och i sin tjänst för att indoktrinera, vilket är en komponent som behövs för att inte folket skall resa sig mot förtryckarregimen. Dess propagandakanaler behöver dominans och att inte kunna kunna störas av oberoende media, vilka systematiskt stängs ner, som Granskning Sverige, och olämpliga yttranden dras inför rätta, Näthatsgranskaren. Dominansen i Sverige är statligt styrda och kontrollerade och skattefinansierade SVT/SR tillsammans med främst statligt finansierade, mediestödet, Bonniers men även SVD, båda vilka är beroende av statligt stöd för överlevnad.

  Väpnad revolution? Knappast sannolikt. En annan komponent som en diktatur är beroende av är en stark militär, i händelse av ett uppror mot diktaturen, militären uppgraderas just nu väsentligt i Sverige under förevändningen av att ”Ryssen kommer”. Dessutom, precis som att IS inte upphör för att dess ledare Baghdadi mördas, upphör inte diktaturen i et land som Sverige för att vissa partier röstas bort. Diktaturen ligger inbäddad i den svenska ”djupa staten” och ändras inte med ett partiskifte.

  Att militären och propaganda systemet nu stärks väsentligt i Sverige är dock ett klart tecken på att regimen blir allt mer orolig för sin egen överlevnad.

Kommentarer är stängda.