Absurdistan löper amok, betala för toapapper i Gislaved och bibeln skall bort!

Att gå in på Samnytt och Fria Tider är ett säkert kort för både huvudvärk och hjärtklappning, när jag tar del av händelser som systemmedia glömmer.

Men låt mig börja med Gislaveds kommun, som nu låter de gamla på äldreboendet betala för eget toalettpapper!

Det meddelar ”Det fria Sverige.”

Studieresor och Almedalsbesök för flera hundratusentals kronor måste givetvis fortsätta som förut,

”…..Men den huvudsakliga anledningen till att Gislaved, och många andra kommuner, hugger sina svenska invånare i ryggen talar man inte om. Men inte bör det vara en överraskning för någon att det handlar om att pengarna nu måste gå till utlänningar….”

https://www.detfriasverige.se/blimedlem/?goal=0_b5a0591377-4915861989-59034859&mc_cid=4915861989&mc_eid=fe677a994f

Skolverket laddar nu om efter kritikstormen mot deras förslag att antiken skulle bort, som tvingade fram en snabb kovändning.

Nu är det stormaktstiden, som skall gå i graven. Gustav den II Adolf utvidgning av landets gränser under 30-åriga kriget blev för mycket för verket. En sådan nationalism krockade med deras ambition att motarbeta nationens identitet av i dag, då måste givetvis den från igår begravas.

Får de fortsätta att rensa lär det inte bli mycket kvar av våra rötter. Det är det som är meningen, att göra oss rotlösa och ge ungarna ökad mottaglighet för mångkultur och det lika värdet. När inte smutskastning hjälper av vår historia, då kapar dessa karriärister hela grenen. Att sätta på sig den tidens glasögon kommer inte på fråga, ungarna måste förstå hur elaka våra förfäder var, som måste gottgöras i dag.

Bibeln och klassisk litteratur skall också skopas ut och ersättas av utanförskap och sexualitet!

Förhoppningen är att de unga också skall få snyfta över invandrares utanförskap, då klimatetalarmen gav så bra resultat. Värdegrunden kan dock gå i kras , när många av skolans unga flickor fått bitter erfarenhet av ensamkommandes sexualitet.

https://samnytt.se/skolverket-i-nytt-blasvader-ersatter-bibeln-och-klassisk-litteratur-med-utanforskap-och-sexualitet/

Tänk om skolverket kunde syssla med det de ska, att t.ex. utfärda och granska underlag för legitimationer. Min äldsta dotter med över 25 års lärargärning har vid utökad behörighet inom olika ämnen alltid fått besked att hon måste vänta mellan 4-6 månader för denna stämpel. 

Senast hade hon en dust med ansvariga, men det tog sin tid för handläggaren visste inte ens namnet på sin chef!

Tänk om skolverket kunde sparka ut dessa karriärhungriga tjänstemän och ersätta dem med personer som har gedigen lärararerfarenhet.

Men då skulle utbildningsminister Anna Ekström få lägga mer krut för att förverkliga sina vackra ord.

”Vi har haft ett av de mest högpresterande och jämlika skolsystemen i världen. Dit ska vi igen. Då krävs ordning och studiero, kunskap och bildning. Vi ska skapa en skola där varje elevs ansträngning avgör hur långt hon kan nå i sina studier – inte vilka föräldrar hon råkar ha eller vilken skola hon valt.”

Frågan hon aldrig ställer sig är varför skolan sjönk som en sten!

PS. https://jennypiper.blog/2019/10/25/en-god-nyhet-for-ystads-pensionarer-det-lonar-sig-att-protestera-offentligt/

Nu måste fler lämna köksbordet och ut och protestera! Nu borde SD ta chansen, när folket börjar vakna och arrangera demonstrationer i hela landet under en för många acceptabel paroll, t.ex. värna fosterlandet. Men partiledningen har fullt upp med att anpassa sig till vänsterns budskap i abortfrågan, ingen sänkt abortgräns längre och homoadoption är helt OK, allt för att krossa kärnfamiljen. För nu skall unga kvinnor lockas till partiet och fortsätter detta så kommer de att basunera ut att allt är den vite mannens fel! DS.

10 tankar kring ”Absurdistan löper amok, betala för toapapper i Gislaved och bibeln skall bort!

 1. Efter att ha tagit del av ovanstående kommentarer tänker jag på statsministerns frågestund igår. Knappast någon frågeställare erhöll något tydligt eller begripligt svar. Denna statsminister är en skam för vårt fosterland. Dessvärre håller skräpmurvlar och motsvarande politiker skrämmande låg nivå i sin sysselsättning. Girigheten tar aldrig semester. Glädjande nog vaknar alltfler. Vi måste obetvingat kämpa på tills vi är i majoritet. Positivt är att ta del av mätningar på ”val digital”.

  1. ”Denna statsminister är en skam för vårt fosterland” vi är många som instämmer!

 2. Min mor och alla andra på avdelningen för dementa fick, efter inkomstprövning, betala alla ”tillbehör”, hygien- och städmedel osv, alltså även toarullar. Det kom leveranser enligt schema och beloppet drogs automatiskt på autogiro, om jag minns rätt. Jag trodde det var normen i hela landet.

  1. Tack för denna ”kommungiriga” upplysning! När kommuner ständigt höjer sina avgifter för äldreomsorgen, så borde hygienartiklar ingå.
   Då borde kommunpolitiker också få betala för sitt toapapper på arbetsplatsen.
   När jag sedan tänker på miljardrullningen till ensamkommande, som bara behöver säga att föräldrarna är avlidna i hemlandet, så trillar extra pension in. Det handlar om mellan 10-15 miljarder sedan 2010, där dessa förslagna gossar utgör en majoritet. Tyvärr trodde jag att Fridolin skulle ägna sig åt sitt lärarkall, men nu är han igång igen, amnesti åt alla ensamkommande från Afghanistan. I så fall kanske deras närmaste vaknar upp igen?
   https://samnytt.se/miljopartiet-motionerar-om-amnesti-for-ensamkommande-afghaner/

 3. Men snälla nån….! Hur svårt kan det vara att ta reda på varifrån dessa idéer kommer. Vem är det som har hittat på och ”beordrat” dessa förslag till ändringar.

  Det måste naturligtvis kunna motiveras om man vill ändra i skolans sätt att fungera och vad man prioriterar i undervisningen.

  Dessa personer måste kunna talas tillrätta inom organisationen. Alternativt sättas på annat jobb om dom envisas med att sabotera den Svenska undervisningen.

  Basta!

  1. Jag tror knappast att Löfven eller skolministern har ringt till Anna Westerholm, chefen för avd för läroplaner på skolverket och sagt att nu måste ni stryka antiken, stormaktstiden etc..Men jag tror att dessa chefer och tjänstemän först är uppfostrade och utbildade i att mångkultur är det enda rätta. Sedan har de märkt att med dessa åsikter så gynnas karriären och då fortsätter de och blir mycket förvånade över protester, eftersom de som flertalet andra högre tjänstemän inom offentlig sektor har lämnat verkligheten, där min dotter och andra hårt luttrade arbetstagare befinner sig i.

   1. Ja, visst är det så. Men för det första måste dessa tjänstemän hängas ut ordentligt för den ”revolution” de utsätter oss för. För det andra måste relevanta politiker ställas till svars för att deras fögderi börjat bli självgående i fråga om omvälvande verksamhet.

Kommentarer är stängda.